Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו ניסה לבדו להתקין כבל לרדיו דיסק המקורי בטויוטה כדי שיהיה אפשר לחבר מכשיר MP3 או רדיו דיסק משלך? (האוטו הוא (Toyota Corola GLI 2007

האם שווה שיעשו לך את זה במוסך? (זה עולה 700 ₪) - האם זה ישפיע לי על האחריות של הרדיו-דיסק באוטו?

פורסם

כל דבר שנעשה במוסך מורשה של טויוטה אמור לקבל את האחריות שלהם ,

מה שכן לא הייתי סומך על מקצועיותם אלא אם כן מדובר בכבל מקורי של טויוטה.

אני חייב לומר שהמצב היום בעולם הרכב מתסכל - כמעט כל הרכבים החדשים מגיעים רדיו-דיסק BUILT-IN מהחברה והוא פשוט גרוע (ואני לא מדבר על BMW או AUDI...).

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ar1,

מכיוון שמדובר ברכב חדש, אני ממליץ שתבצע את ההתקנה של הכבל הנ"ל במוסך של טויוטה. חבל להפסיד את האחריות, למרות שמדובר במחיר שהוא די יקר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
האם מישהו ניסה לבדו להתקין כבל לרדיו דיסק המקורי בטויוטה כדי שיהיה אפשר לחבר מכשיר MP3 או רדיו דיסק משלך? (האוטו הוא (Toyota Corola GLI 2007

האם שווה שיעשו לך את זה במוסך? (זה עולה 700 ₪) - האם זה ישפיע לי על האחריות של הרדיו-דיסק באוטו?

700 שקל זה לא צחוק.

יש מלא מכשירים שאתה מחבר לאייפוד\נגן MP3 ומשדרים לך לתחנה מסויימת ברדיו של הרכב את המוסיקה. אתה מכוון את התחנה ברכב ושומע את המוסיקה מהנגן - שווה לשקול את זה.

עוד משהו שחבר שלי עשה זה פשוט להתקין רדיו דיסק נוסף (באיביזה שלו מתחת להגה במגירה שקיימת שם), הרדיו דיסק מחובר ישירות לרמקולים הוא משתמש בשלט כדי לשלוט בו, המערכת המקורית מנותקת מהרמקולים ובזה נגמר הסיפור. הקטע הוא שאתה צריך לקנות רדיו דיסק נוסף שתומך ב-MP3 + התקנה, זה יצא לך מעל 700 שקל אבל זה נוח לאללה והשקעה מעולה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני הייתי ממליץ על חיבור של מכשיר חיצוני לחיבור AUX ולא לתחנת רדיו.

700 שקלים שווים הרבה יותר כאשר פתאום אתה מבין שכבר אין לך ביטוח. אני לא הייתי עושה את זה לבד. חבל על האחריות, יגידו שדפקת את המערכת וזה תיקון של 3000 שקל עליך מה תוכל להגיד ?!

• תוכן חדש...