Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מענין על איזה רכב נוסע לוי, ואיך אותו מודל שומר על ערכו,אני מהמר שהוא שומר על ערכו יותר מכל רכב אחר!!!

אני לא מוכן להתערב איתך בעניין הזה אפילו על מסטיק בזוקה (ההפסד שלי מובטח). :-P

לא אופתע, אם במחירון, הרכב המשומש של לוי שווה יותר ממחירו של רכב חדש מאותו הסוג. :lol: (הסיבה לכך היא שבדגם המשובח הזה, המודל האחרון שנמכר בסוכנויות קצת פחות טוב מהרכב של לוי). :twisted:

פורסם
כתבת דברי טעם.

אבל שים לב שגם לשיטתך לוי קובע את הפיצוי שתקבל בעבור הרכב. לוי גם קובע את שווי המלאי של חברות הליסינג.

לכן, בהרבה מקרים (לדעתי יותר מידי) לוי קובע את המחירים. שים לב שגם נקודת היחוס שלנו היא לוי "בכמה מכרת מעל או מתחת למחירון ?".

מה איכפת לי שווי המלאי של חברות הרכב. זו ממילא פיקציה חשבונאית.

ובכל שוק חייבת להיות נקודת יחוס כלשהי. אז זה לוי.

נכון שהוא מעצבן, אבל זה מה יש. בסופו של דבר השוק מוצא תמיד את שווי המשקל שלו לבד.

הנה דוגמה עדכנית

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1159729&postcount=16

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...