Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם שאני הרגשתי שהמערכת לא נשמעת לי טוב מספיק לאחר שהמתקין כיוון לי את הכל אז התחלתי לשחק עם הכיוונים לאט לאט במגבר ואחרי שהגעתי למה שרציתי, התחלתי לשחק גם בHU.

אין כמו לכוון לבד את המערכת. קודם תנסה לכוון ואחר כך תחליט אם אתה צריך להוסיף משהו.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

יכול להיות שהבעיה היא באמת ברדיו דיסק. בתור אחד שהיו לו מס' סטים של מערכות אני חייב לציין שיש הבדל מוחשי בין סוגי הרדיו דיסקים. הקומפוננט שלך מצויין (מניסיון) וגם שאר הרכיבים. הרבה אנשים קונים פיוניר בגלל ה"לוק" שהוא מוסיף לרכב במחיר סביר לעומת זאת אלפיין במחיר מק ביל לזה של הפיוניר תמיד ייראה פחות מרשים אך ההבדל בסאונד הא מוחשי- לטובת האלפיין כמובן.

פורסם

וואלה אני באמת לא מבין אנשים באים שופכים כסף על ציוד הולכים למתקין "מיקצועי בלאגנים" שופכים כסף על התקנה לא מתייעצים עם אף אחד בתחום לא שומעים ציוד לא משקיעים קצת מחשב על חישוב וחיבור הציוד יחד כמו רדיו דיסק -קומפוננט-מגבר-קומפוננט וכו' באים קונים ואחרי זה מתחילים לחשוב ולישאול שאלות...

לסיכום חבל על הכסף באמת כי בסכום הזה שהוצאת וזה סכום דיי יפה אפשר היה ליבנות מערכת יפה ואיכותית ומותאם בישבילך בלי שתישבור את הראש עכשיו בפורום לכוון או להחליף רדיו דיסק..

• תוכן חדש...