Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט נהגי מונית הם דבר מאוד מסוכן לציבור אך לא כולם כמו שאמרו פה.

אני נסעתי עם כמה מאוד נחמדים שממלאים ממש את כול הכללים וגם לא חורגים מהמהירות המותרת.

אבל אני זוכר גם שפעם אחת נסעתי לחיפה ברכבת ומשם ההיתי צריך לתפוס מונית שירות ולא האמנתי איך הם נוסעים שם כמו משוגעים (90 קמ"ש בערך בכביש עמוס ועוד המון דברים).

לדעתי המשטרה צריכה לשים לב יותר לנהגי מונית וגם אם זה תלוי להם בפרנסה אם הם לא יודעים לכבד את הכללים ולבצע אותם אין שום סיבה שהם ינהגו בכביש כי זה רק מפריע ומסוכן.

מנהל מועדון PCR

אדיר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגי מוניות שירות זה משהו אחר אבל מניסיוני עם המוניות הם כן הקפידו לאותת, לא לחתוך ואפילו לתת לזקנות לחצות את הכביש. יכול להיות שנהגי המוניות באשקלון פשוט שונים מהתל אביבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נהגי מוניות שירות זה משהו אחר אבל מניסיוני עם המוניות הם כן הקפידו לאותת, לא לחתוך ואפילו לתת לזקנות לחצות את הכביש. יכול להיות שנהגי המוניות באשקלון פשוט שונים מהתל אביבים.

לא,ממה שידוע לי הרבה נהגי מוניות באשדוד הם מתנדבים.

וזה בטח לא גורע.

פורסם

אני מסכים על נהגי מוניות הם לא נורמלים, חושבים שהכביש זה של אמא שלהם.

אני נוסע כל יום מהקריות לכיוון כרמאיל, כל יום אני רואה אוטובוס של אגד

נוסע בנתיב השמאלי מעל מהירות 100 קמ"ש, המהירות לא מפריעה לי הקטע שהוא

נוסע בנתיב השמאלי זה חוקי בכלל?

ובכלל הוא לא זז משם הוא פשוט תקוע בשמאלי לא שהוא עוקף וחוזר.

זה מעצבן נורא.

פורסם

כשנהג מונית מגיע בפני שופט ומצהיר שזה העיסוק היחידי שלו, יש סיכוי מאוד גבוה שהשופט לא ישלול לו את הרישיון.

שמעתי על אינספור מקרים שהשופט ריחם על הנהג מונית רק בגלל שזה מקור הפרנסה היחיד שלו ושל משפחתו. אז במידה מסויימת יש להם חיסיון על הכביש.

פעם בכביש החוף אני נוסע בסביבות מאה, פתאום אני רואה נהג מונית טס לידי, אני שם לב לפרצוף ולרכב, רבע שעה אחרי זה אני רואה אותו בנתיב הימיני עומד כשהוא תקוע בתחת של רכב אחר ולא זז מהמושב כאילו הוא קיבל שיתוק בגב מהתאונה. פשוט נוראי.

יצא לי להכיר כמו כולנו נהגי מוניות יוצאי דופן שהם נחמדים אדיבים וגם נוהגים בצורה מושלמת, אבל יש המון נהגי מוניות שבאמת לא איכפת להם מכלום על הכביש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אם יורשה לי לסטות רגע מהנושא,זה גם בושה וחרפה שלנהג מונית אחד יש מרצדס,ולנהג שני יש פאביה צפופה.

וכל פעם שאני נכנס לפאביה הזאת אני מקבל התקף חרדה ממקומות צפופים.

אני לא מבין אם אני משלם אותו סכום למה לא מגיע לי ליסוע במשו לפחות מרווח?

כן,אני שמנמן ואני רוצה רכב מרווח.

זכותי.

רוב נהגי המוניות הם מתנדבים בלילות,לפחות באשדוד כך שהם יוצרים את הקשרים הנכונים.

פורסם
כשאחותה של חברה שלי קיבלה רשיון היא יצאה לסיבוב ראשון עם אבא שלה על המשפחתומטית.

כשהיא חזרה הביתה, הדבר הראשון שהיא אמרה, עם מלוא הסמכותיות של נסיון על ההגה של 30 ק"מ, "אני שונאת נהגי מוניות!!!".

לזכותה ייאמר שיש לה קליטה מהירה.

מסכים אם חברה שלך, כשהייתי מספר ימים אם רשיון, נהג מונית עקף אותי בפנייה בת נתיב אחד.

לא משאיר חוויה נעימה.

וכשהחלטתי פעם אחת לנסוע מרחובות לאשקלון בספיישל ולא ב205 שלי, ראיתי נהגים מיקצועיים ביותר.

רק חבל שהם לא נוהגים אלא מחזיקים טלפון בכל יד, ועסוקים בשיחה.

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם
אם יורשה לי לסטות רגע מהנושא,זה גם בושה וחרפה שלנהג מונית אחד יש מרצדס,ולנהג שני יש פאביה צפופה.

וכל פעם שאני נכנס לפאביה הזאת אני מקבל התקף חרדה ממקומות צפופים.

אני לא מבין אם אני משלם אותו סכום למה לא מגיע לי ליסוע במשו לפחות מרווח?

כן,אני שמנמן ואני רוצה רכב מרווח.

זכותי.

רוב נהגי המוניות הם מתנדבים בלילות,לפחות באשדוד כך שהם יוצרים את הקשרים הנכונים.

פעם הבאה תסמין מטוס פרטי וזהו

אם אתה עוצר מונית ברחוב תעצור אחת שאתה רוצה, אם אתה מזמין בטלפון בקש מונית ספציפית.

נהג מונית נותן לך שרות, אתה רוצה קח אתה לא רוצה חפש נותן שרות אחר. לא לכל נהג מונית יש סכום כסף כדי לקנות מרצדס. ואולי לא ידעת אבל הרבה נהגים משכירים בכלל את המונית מבעל המונית, סתם לידע כללי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
פעם הבאה תסמין מטוס פרטי וזהו

אם אתה עוצר מונית ברחוב תעצור אחת שאתה רוצה, אם אתה מזמין בטלפון בקש מונית ספציפית.

נהג מונית נותן לך שרות, אתה רוצה קח אתה לא רוצה חפש נותן שרות אחר. לא לכל נהג מונית יש סכום כסף כדי לקנות מרצדס. ואולי לא ידעת אבל הרבה נהגים משכירים בכלל את המונית מבעל המונית, סתם לידע כללי.

תומר,

ברחוב זה לא הבעיה.

הבעיה היא במוקד הטלפוני-אתה מזמין מרצדס,מגיעה פאביה ואתה ממהר וכבר לא אכפת לך.

וואלה אני רוצה לסוע ברכב נוח.

זכותי.

פאביה ושאר האחיות היותר ישנות מבית סיאט פשוט צפופות.

פורסם
אז תזמין מונית מוקדם יותר ולא תהיה לחוץ!

ברוך הבא למציאות

איזה מציאות?

למה שאני לא אסע במרצדס?

בכל ארצות העולם המערבי המפותחות יותר הרכבים שמשמשים כמוניות הרבה יותר מרווחים.

מהחרא שנקרא מוניות בארץ.

יש מספר מוניות מדגם סופר לאנסר 96,וזה סתם עניין של קמצנות של הנהג.

פורסם
איזה מציאות?

למה שאני לא אסע במרצדס?

בכל ארצות העולם המערבי המפותחות יותר הרכבים שמשמשים כמוניות הרבה יותר מרווחים.

מהחרא שנקרא מוניות בארץ.

יש מספר מוניות מדגם סופר לאנסר 96,וזה סתם עניין של קמצנות של הנהג.

אז תזמין מונית מארצות העולם המערבי 8)

ועכשיו ברצינות: הקטנוניות שלך מצחיקה אותי, כתבת מס' פעמים שזו זכותך לסוע במונית מרווחת, אז זכותו של הנהג גם לקנות סופר לאנסר 96.

אבל השרשור לא היה בנושא זה! הוא היה בנושא התאונה.

אני מציע לפותח השרשור גם להתלונן על הנהג במשרד העבודה, די מעודדים שם דברים כאלה.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
אז תזמין מונית מארצות העולם המערבי 8)

ועכשיו ברצינות: הקטנוניות שלך מצחיקה אותי, כתבת מס' פעמים שזו זכותך לסוע במונית מרווחת, אז זכותו של הנהג גם לקנות סופר לאנסר 96.

אבל השרשור לא היה בנושא זה! הוא היה בנושא התאונה.

אני מציע לפותח השרשור גם להתלונן על הנהג במשרד העבודה, די מעודדים שם דברים כאלה.

לא קטנוני,פשוט מציק לי שיש נהג אחד שמשקיע במרצדס והנהג השני לא משקיע ברכב מזוהם,מסריח,ומגעיל.

ובטח ובטח לא נוח.

אהה והכי חשוב? העלות נסיעה אותו דבר.

פורסם

אז אל תיסע, אבל שים לב- ניכנסת לנהג לכיס, לשיקולים. אתה תחליט לנהג מה לקנות ואיך לתחזק המונית?

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
אז אל תיסע, אבל שים לב- ניכנסת לנהג לכיס, לשיקולים. אתה תחליט לנהג מה לקנות ואיך לתחזק המונית?

לא,אני אומר לכם מה לדעתי צריך להיות הדבר הנכון.

• תוכן חדש...