Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מכונית חדשה מהסוכנות , מכונית משפחתית מנוע בנזין ,בעלת גיר ידני ורק ידני .

הדבר היחידי שמענין אותו זה האמינות , הוא קונה כל פעם מכונית חדשה , מחזיק אותה +- 10 שנים(נסועה של 250,000 בערך) ומחליף .

היתה לו עד עכשיו קורולה שנת 96 האוטו עשה 268K עם כמעט 0 תקלות(מצבר,בולמי זעזועים , תושבות,קלץ' וזהו...) ,מכר אותה לפני שבועיים .

הא חשב לקנות עוד פעם קורולה שנת 2007 אך מפחד שהאמינות לא תהיה זהה , לא ידעתי מה לייעץ לו, גם אני שמעתי פה ושם אנשים שמספרים שהאמינות של הטיוטיות לא כמו שהיתה פעם וכולי , לא יודע עד כמה המידע נכון או לא

לכן פניתי לעזרתכם . אנה עצו עצה , מה עליו לבחור בהתאם לדרישתו היחידה ?

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

אפילו בטויוטה צריך קצת מזל כשקונים רכב,טיוטה קורולה נחשבת לרכב אמין,בקרוב דגם חדש אך יש להניח שגם הוא יגלה אמינות דומה.

רכב נוסף שאמין לא פחות (ויש האומרים שאפילו יותר) היא הניסאן אלמרה אלא שאצלנו היא לא זכתה להצלחה מסחררת ומסיבה שרק היושב במרומים,היבואן וכרישי הליסינג יודעים אותה.

האלמרה אינה מיוצרת עוד אך במקומה נמכרת הניסאן נוט המבריקה,נוסעת מצויין,מתוכננת היטב,בטוחה ומאד מרווחת,האמינות יש להניח תהיה ברמת האלמרה אך בינתיים לא חלף מספיק זמן כדי לבסס השערה זו.

מי שנוסע כל הרבה צריך לחשוב גם על פרמטרים אחרים מעבר לאמינות אבל לא ניכנס לזה היות והדרישה היתה לאמינות וזהו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה על התגובה המהירה , למיטב דעתי הניסן אינה מגיעה ארצה עם הגיר הידני , והדרישת קדם מחייבת שהאוטו יהיה ידני .

פורסם

אם הוא חושב שהקורולה לא מספיק אמינה, אז נראה לי שהוא פוסל את כל המכוניות הלא יפניות.

מבין היפניות, רק סובארו אימפרזה,ומיצובישי לנסר 2.0 נמכרות עם גיר ידני.

אה וגם סיוויק 5 דלתות (מאוד יקרה)

מכוניות נוספות, שניתן לרכוש עדיין עם גיר ידני הן גולף, 307, C4 , ורנו מגאן.

עם הדרישות שלו, אין כ"כ ממה לבחור ורק הסובארו (מנוע חדש 1.5 105 כ"ס החל מהשנה ) נשארת.

פורסם
ב.מ.וו 330. נמכרת גם עם גיר ידני.

תודה רז על הרמיזה הדקה לגבי חוסר ציון של טווח המחירים .:wink:

המחיר הוא בסביבות 120-130 אלף ש"ח .

אה , ולגבי הבימר , לא חושב שתהיה אמינה מהקורולה .

השאלה הנשאלת היא , האם הקורולה איבדה במודלים הקיימים את "קסם"

האמינות שהיה לקורולות של אמצע שנות ה 90 ?

פורסם
קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מכונית חדשה מהסוכנות , מכונית משפחתית מנוע בנזין ,בעלת גיר ידני ורק ידני .

הדבר היחידי שמענין אותו זה האמינות , הוא קונה כל פעם מכונית חדשה , מחזיק אותה +- 10 שנים(נסועה של 250,000 בערך) ומחליף .

היתה לו עד עכשיו קורולה שנת 96 האוטו עשה 268K עם כמעט 0 תקלות(מצבר,בולמי זעזועים , תושבות,קלץ' וזהו...) ,מכר אותה לפני שבועיים .

הא חשב לקנות עוד פעם קורולה שנת 2007 אך מפחד שהאמינות לא תהיה זהה , לא ידעתי מה לייעץ לו, גם אני שמעתי פה ושם אנשים שמספרים שהאמינות של הטיוטיות לא כמו שהיתה פעם וכולי , לא יודע עד כמה המידע נכון או לא

לכן פניתי לעזרתכם . אנה עצו עצה , מה עליו לבחור בהתאם לדרישתו היחידה ?

בנזין וידני - סובארו אימפרזה , טויוטה קורולה , מיצובישי לאנסר והונדה סיוויק

אם "תתפשר" על הבנזין יש לך את האוקטביה TDI עם גיר ידני שתיתן לך רמת אמינות מכאנית גבוהה מאוד(250K זה משחק ילדים) ובמקביל תהנה מצריכת דלק טובה משמעותית

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

מניסיון אישי:

הייתה לי קורולה 93 = אפס תקלות.

קארינה 93= עדיין ישנה , עכשיו היא של אחי = אפס תקלות.

קורולה שנת 2000,היום היא של אמא של אשתי = אפס תקלות.

לי כיום (אשתי נוסעת עליה) יש קורולה ראנאיקס ידנית 2003=עד היום,60 אלף ק"מ = אפס תקלות.

כשאני אומר אפס תקלות,אני מתכוון ל 0 תקלות חוץ מ מצבר\צמיגים\בלמים\טיפולים שוטפים לפי ספרות יצרן.

עוד לא פגשתי משהו שאמר לי משהו נגד אמינותה של הקורולה לאורך השנים,כולל בעלי מוסכים ובעלי גרר כגון שגריר או סיקסט ,עובדות בשטח.

עכשיו תעשה את החשבון שלך.

אגב, כנ"ל לגבי סובארו ו... ניסן.

פורסם

אני גם ממליץ על ה TDI

אמינות טובה, פרט לטיפולים לדעתי לא יהיו דברים אחרים(ידני כן?)

250K זה כלום, זה עדין אוטו חדש.(בהתייחס ל TDI ידני)

בהצלחה.

פורסם

אני חושב שאוקטביה tdi תהיה יקרה משמעותית מהתקציב של הבן אדם.

וגם העלות של הטיפולים גבוהה יותר .

איך הפאביה 1.4 בגרסה החזקה שלה מבחינת אמינות ? האם סובלת מרג'קטים מעצבנים ועלות טיפולים וחלפים יקרים כמו WV ?

פורסם
איך הפאביה 1.4 בגרסה החזקה שלה מבחינת אמינות ? האם סובלת מרג'קטים מעצבנים ועלות טיפולים וחלפים יקרים כמו WV ?

מניסיון עם שתי פביות כאלה (ובקרוב כנראה שלישית :wink:) - נכנסת למוסך לצורך טיפולים שוטפים בלבד.

עלויות האחזקה די סבירות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני חושב שאוקטביה tdi תהיה יקרה משמעותית מהתקציב של הבן אדם.

וגם העלות של הטיפולים גבוהה יותר .

במעמד הרכישה היא תיהיה יקרה יותר ב20Kש"ח +-

לתווך הארוך , החסכון בדלק שתצבור לאורך 250Kק"מ יהיה הרבה יותר גדול מ20Kש"ח

עלות הטיפולים בכלל לא יקרה כמו שאתה חושב או כמו VAG טיפוסית

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

האוקטוביה עוקפת אפילו את הקורולה במבחני שביעות רצון בעלים :roll:

כמו כן אני חושב שפורד פוקוס צריכה להישקל פה - 5 כוכבי בטיחות, ובינתיים (טפו טפו טפו) אמינות טובה מאד

פורסם

אני גם תומך באוקטביה - הרכב הרבה, אבל הרבה!! יותר איכותי מהקורולה.

ביניהן יש את הפוקוס.

האימפרזה לדעתי לא מתאימה. הרכב הזה נמתח ונמתח כבר יותר מ10 שנים, הוא מיושן. כשקונים רכב לטווח ארוך עדיף לקנות, לדעתי, משהו שנבנה על פלטפורמה חדישה יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...