Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1600 הזרקה חד נקודתית. האוטו מטופל כמו שצריך אבל בעיר פשוט שותה לי דלק בכמויות היסטריות. אני שם 100 שקל כול שבוע בערך הוא אוכל לי לפי החישוב שלי אם 100 שקל באילת זה כמעט 21 ליטר אז הוא אוכל לי בערך 6 קילומטר לליטר וזה הרבה לגיר רגיל אתם מסכימים איתי.

האוטו הזה עבר הרבה אני חייב לציין משהוא אצלי

האוטו עבר החלפת 4 בולמים חדשים 4 כריות בולם משדר חום מנוע תותב גומי חיישן חום טבעת תושבת מנוע מקורית החלפת צינור מיים 4 צמיגים של GOODYEAR GT2 כול הקטע של המערכת פליטה סודרה לפני הטסט

האוטו גם עבר שיפוץ ראש מנוע סט שלייף מסנן שמן הוחלף רדיאטור מקורי חדש רצועת מנוע כמובן טיפול 10000 בזמן. המוסכניק אמר לי השאוטו חדש עם כול החלקים שהוחלפו לו ועם כול מה שנעשה באוטו.

אז אני מעונין לדעת כמה בערך לכם אוכל האוטו למי שיש דגם כמו שלי ואם זה בעיה אצלי אז מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה זה מתסכל פשוט תודה רבה לעוזרים.

פורסם

או קיי אז ככה:

1. תמדוד את צריכת הדלק שלך כמו שצריך, תאפס את מד המרחק בכל מילוי, תשתדל למלא מיכל מלא באותה רמה, תאסוף את המדידות תסכם את הק"מ ואת הליטרים.

2. תבדוק את מד המרחק.

3. עם סיאט קורדובה 1600 95 ידני בנזין שהיה לי (זהה מכנית) השגתי בין 8.5 ל12.5 ק"מ לליטר.

ה12.5 בעיקר מחוץ לעיר ה 8.5 כשאשתי נסעה ברכב נסיעות של ק"מ עד 2 בכך פעם.

תחזור עם נתונים בדוקים לפני שישלחו אותך לפרק חצי אוטו.

בדיקה פשוטה שאפשר לעשות זה לבדוק את גזי הפליטה, תקבל אינדיקציה על איכות השריפה שמאוד משפיעה על צריכת הדלק.

פורסם

מאפס את המחוג וזה יוצא לי תמיד 125 בערך קילומטר ל 21 ליטר אני כבר חודש בודק מה אתם אומרים אולי החלפת פילטר תעזור האוטו עבר טיפול לפני 8אלף קילומטר יש מצב ?

פורסם
מאפס את המחוג וזה יוצא לי תמיד 125 בערך קילומטר ל 21 ליטר אני כבר חודש בודק מה אתם אומרים אולי החלפת פילטר תעזור האוטו עבר טיפול לפני 8אלף קילומטר יש מצב ?

כנראה שאתה לא מבין (או לא רוצה להבין).

תמלא מיכל מלא, תאפס את המונה ותעשה את הבדיקה שוב.

לא מעניין אותי אם שמת דלק ב 20 אגורות או 60 שקל באינדונזיה. דבר בליטרים ביחס לקילומטרים - ורק לאחר שמילאת טנק מלא של בנזין, איפסת מונה ונסעת עד שהתרוקן כמעט לגמרי. רק אז תמלא שוב מיכל דלק מלא ותחלק את מספר הקילומטרים שעשית במספר הליטרים שמילאת.

שבת שלום

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...