Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהלך הראש מנוע בשל שהמשאבת מים לא עבדה.

עכשיו אני רוצה שלהבא זה לא יקרה איך אני אמור לדעת שהיא לא פועלת אין יל איזה נורות אזהרה ברכב...

מה הסימפטומים שקורים בזמן שהמשאבת מים לא בפעולה? (מבלבד ששעון החום נמצא בחוף השני של הלוח מכוונים)?

פורסם

לדאוג שהרצועה שלך תקינה

אני לא יודע איך אצלך אבל אצלי הרצועה שלה היא לא הטיימינג

בדרך כלל אחרי שאתה מחליף אותה היא צריכה להיות בסדר כמה שנים טובות

תקפיד למלאות נוזל קרור אכותי

ותשים לב שאין נזילה ממנה באופן כללי

מה עוד...

תבדוק שרצועות תקינות גם היתר כי ראיתי מקרים שרצועה אחת נקרעה ונפלה לתוך יתר הרצועות וזה גרם לתקיעה של יתר הרצועות...

ואת המשך אתה כבר יודע

פורסם
ל

מה הסימפטומים שקורים בזמן שהמשאבת מים לא בפעולה? (מבלבד ששעון החום נמצא בחוף השני של הלוח מכוונים)?

שעוןן החום מתחיל לצעוד לכוון השני, תן יותר את הדעת לשעון חום, אין דרך אחרת לדעת.

פורסם

נגיד שחום המנוע נמצא במצב הכי חם וזה כתוצאה ממשאבת מים שלא פועלת

(כמו שקרה לי והלך לי הראש מנוע)

במצב נורמלי שחום המנוע מגיע למצב כזה ולא כתוצאה ממשאבת מים שלא פועלת אז עוצרים את הרכב ושמים מים.

עכשיו אם המשאבת מים לא פועלת וחום המנוע מגיע לחום המירבי אז אם אני עוצר את האוטו ושם מים. אז המים לא יזרמו לאן שאם אמורים לזרום וסתם אני ישים מים.

מה אתם אומרים.?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בבקשה מה תגידו על זה?

לאחר שעשיתי שיפוץ ראש מנוע שהוחלפו טיימינג משאבת מים.

יתכן שעברו שבועיים (ב250 ק"מ) אזל כל השמן שהמוסכניק שם?

בקיצור הלכתי למוסך אז המוסכניק אומר שזאת לא בעיה שלו ושהוא עשה רק שיפוץ ראש מנוע ולא "אוברול". והוא לא אחראי שהאוטו שותה שמן.

מה אני עושה יש פתרונות?

דרך אגב האוטו לא מעשן* (הוא בגמילה).

פורסם

1. תחליף מוסך אם זה היחס שלו והאחריות שלו. אם הוא היה מקצועי הוא היה צריך לוודא מראש ששווה לעשות שיפוץ ראש. בכל מקרה תבדוק נזילות טוב טוב ותעקוב כמו שרפי הציע.
  2. לא ממלאים מים כאשר המנוע מתחמם בשום מצב! טעות חמורה!
  3. כשמד החום עולה, יש להניח לרכב לתקרר ואח"כ לברר את הסיבה. כמובן אם הסיבה היא משאבה אין מה לעשות מלבד לגרור את הרכב למוסך.

• תוכן חדש...