Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה , סיבה הגיונית להחליף רכב..

ה B4 רכב טוב מאוד, בוודאי שהוא מרווח הרבה יותר גם מה3 ובוודאי מה A4.

לחמישה אנשים תצטרך להתפשר על הרכב ולרדת לקבוצה נמוכה יותר (מאגאן או פוקוס), או ללכת על רכבים כגון ה 6, ואו פאסאט.

או לחלופין להמשיך ולהחזיק את ה B4.

ממש חיים קשים יש לך הא ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי לך לקנות רכב חדש במחיר כזה!

סיטרואן C4 ,פולקסווגן פולו ,גרנדה פונטו,סובארו אימפרזה מעולה!!

אבל אם אתה מתעקש על משמושת:

חפש וולוו S80 שנת 2000-2001 רכב מעולה,סובארו B4 או רנו מגאן 2

בעיקרון בתקציב כזה לך על רכב חדש!!!

פורסם

אלפא 156.

1)כי היא יפה.

2)כי היא יכולה להכיל 5 אנשים (באופן סביר)

3)כי היא יפה

4)כי היא מאוד מהנה לנהיגה.

5)כי היא ייחודית

6) כי היא ממש ממש יפה

מעבר לזה, בצע חיפוש בפורום, נכתב עליה לא מעט.

* כבר אמרתי שהיא יפה?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הבנאדם מבקש לקנות רכב משפחתי, אז ברור ששולחים אותו לקנות פיאט פנדה... חכם ביותר!

מעבר לכך, כל האופציות הבאות טובות, מי יותר ומי פחות, ותלויות בעיקר בצרכים ורצון הפרטיים:

A4, פאסאט, הונדה אקורד, מאזדה 6, B4 ובטח יש עוד כמה ששכחתי. ה-A4 הכי יוקרתית (אבל צפופה וקלאוסטרופובית), הפאסאט היא השילוב הטוב ביותר בין גודל ופינוק למחיר (אבל לא ספורטיבית וחלשה בדגם הבסיסי - קח 1.8T), המאזדה הכי סחירה ונפוצה (אבל בהחלט מבצעת ונראית מודרנית), האקורד הכי ספורטיבית ויוקרתית כמו הפאסאט (אבל בגרסת הבסיס לא מאובזרת), הסובארו אוחזת הכי טוב אבל חלשה וכבדה (ואין מה לדבר על יוקרתיות).

לא הייתי ממליץ על 156 בגלל הצורך להיות פריק אלפא וחוסר מקום במיוחד מאחור (והיו לי שתיים) או על פרימרה/לגונה/C5 בגלל ירידת שווי רצחנית ושוק בעייתי. לגבי הבימר - המחיר של הביטוח לבדו "שווה" עשיריה כל שנה, והתדמית...

וולבו S80? מעבר לכך שהקטגוריה גבוהה ממה שמבוקש כאן, הוא יבלה ימים ושבועות במוסך, ואח"כ ינסה למכור את הרכב (בלי סיכוי וב-50%) מתחת למחירון. אם כבר סאלון במחיר נמוך, הייתי מעדיף A6!

מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
הבנאדם מבקש לקנות רכב משפחתי, אז ברור ששולחים אותו לקנות פיאט פנדה... חכם ביותר!

מעבר לכך, כל האופציות הבאות טובות, מי יותר ומי פחות, ותלויות בעיקר בצרכים ורצון הפרטיים:

A4, פאסאט, הונדה אקורד, מאזדה 6, B4 ובטח יש עוד כמה ששכחתי. ה-A4 הכי יוקרתית (אבל צפופה וקלאוסטרופובית), אוודי צפופה? אתה זוכר שמדובר על 4 אנשים לא 8

הפאסאט היא השילוב הטוב ביותר בין גודל ופינוק למחיר (אבל לא ספורטיבית וחלשה בדגם הבסיסי - קח 1.8T), פסאט זה לא רכב ספורטיבי לא משנה איזה מנוע יהיה לו זה רכב כבד ומגושם.

המאזדה הכי סחירה ונפוצה (אבל בהחלט מבצעת ונראית מודרנית), האקורד הכי ספורטיבית ויוקרתית כמו הפאסאט (אבל בגרסת הבסיס לא מאובזרת), הסובארו אוחזת הכי טוב אבל חלשה וכבדה (ואין מה לדבר על יוקרתיות). להזכירך המאזדה 6 יציבה ואוחזת טוב יותר מהסובארו

אז עם כל הכבוד למערכת הנעה לכל הגלגלים זה עדיין לא מפותח מספיק

לא הייתי ממליץ על 156 בגלל הצורך להיות פריק אלפא וחוסר מקום במיוחד מאחור (והיו לי שתיים) מה רע בלהיות פריק אלפא? ושוב אני מזכיר הוא לא צריך מקום בשביל 8 רק בשביל

4 אנשים.

או על פרימרה/לגונה/C5 בגלל ירידת שווי רצחנית ושוק בעייתי. לגבי הבימר - המחיר של הביטוח לבדו "שווה" עשיריה כל שנה, והתדמית...

וולבו S80? מעבר לכך שהקטגוריה גבוהה ממה שמבוקש כאן, הוא יבלה ימים ושבועות במוסך, ואח"כ ינסה למכור את הרכב (בלי סיכוי וב-50%) מתחת למחירון. אם כבר סאלון במחיר נמוך, הייתי מעדיף A6! תגיד לי יש לך איזה שיבוש במודם? מתי אוודי נמכרת במחיר נמוך...

מיקי מאוס.

ההמלצה שלי וולוו S40 יותר פרטים זה כבר לא אצלי...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ההמלצה שלי וולוו S40 יותר פרטים זה כבר לא אצלי...

1.ממתי אני אמור לקבל "מחמאות" ממך? את הכינויים שמור לעצמך ואם אתה לא מבין, אל תתערב!

2 הפאסאט לא ספורטיבית בכל דגם, אבל הטורבו בהחלט חזקה ועם שיפור קל היא אפילו חזקה מאוד. אם לא נהגת, לא תדע.

3. האלפא צפופה מאחור. מאוד צפופה. גם 4 אנשים לא יסעו בנוחות כי אין מקום לרגליים במושב האחורי!

4. האאודי A6 נחשבת זולה כי היא נמכרת בד"כ מתחת למחירון, שממילא נמוך בהרבה מהמרצדס, יגואר וכו'. כמו כן, יש דגמים בסיסיים זולים ואפשר לרכוש רכב מהשנים 2001-2002 במחיר של 90-110 אלף ש"ח. לגבי ה-A4, ההבדל במרחב בינה לבין ה-A6 הוא עצום. ל-A4 שטח חלונות קטן יחסית והיא בין הצפופות שבמכוניות ה"משפחתיות", בדומה למרצדס C ובימר 3. מה לעשות - עובדה.

5. מאזדה 6 אוחזת יותר טוב מה-B4? וואלה, גאון. כנראה שאתה לא מבין כלום ברכבים כי נקודת האור הכמעט יחידה של הסובארו באותן שנים (טרם השדרוג) היא האחיזה הגבוהה בזכות ההנעה. נסה לנהוג מהר בסיבובים עם המאזדה בכביש חלק, ונפגש במיון.

ולסיום - זה שיש לך ב.אמ.וו. ישנה מעיד רק על דבר אחד, ושנינו יודעים במה המדובר...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
1.ממתי אני אמור לקבל "מחמאות" ממך? את הכינויים שמור לעצמך ואם אתה לא מבין, אל תתערב!

2 הפאסאט לא ספורטיבית בכל דגם, אבל הטורבו בהחלט חזקה ועם שיפור קל היא אפילו חזקה מאוד. אם לא נהגת, לא תדע.

3. האלפא צפופה מאחור. מאוד צפופה. גם 4 אנשים לא יסעו בנוחות כי אין מקום לרגליים במושב האחורי!

4. האאודי A6 נחשבת זולה כי היא נמכרת בד"כ מתחת למחירון, שממילא נמוך בהרבה מהמרצדס, יגואר וכו'. כמו כן, יש דגמים בסיסיים זולים ואפשר לרכוש רכב מהשנים 2001-2002 במחיר של 90-110 אלף ש"ח. לגבי ה-A4, ההבדל במרחב בינה לבין ה-A6 הוא עצום. ל-A4 שטח חלונות קטן יחסית והיא בין הצפופות שבמכוניות ה"משפחתיות", בדומה למרצדס C ובימר 3. מה לעשות - עובדה.

5. מאזדה 6 אוחזת יותר טוב מה-B4? וואלה, גאון. כנראה שאתה לא מבין כלום ברכבים כי נקודת האור הכמעט יחידה של הסובארו באותן שנים (טרם השדרוג) היא האחיזה הגבוהה בזכות ההנעה. נסה לנהוג מהר בסיבובים עם המאזדה בכביש חלק, ונפגש במיון.

ולסיום - זה שיש לך ב.אמ.וו. ישנה מעיד רק על דבר אחד, ושנינו יודעים במה המדובר...

1) לא נתתי לך כינויים.

2) אתה בעצמך אומר שהפסאט זה לא רכב ספורטיבי וזה ששמים לה מנוע חזק אומר שהיא טובה

רק בקו ישר ועדין היא מאוד כבדה והיא אוכלת הרבה דלק, ואם כבר עדיף סיוויק ישנה גם היא מאוד

חזקה עם מנוע 125 כ''ס והיא הרבה יותר זולה לקניה ואחזקה ואפילו יותר אמינה וחסכונית אז מה!.

3) בקשר לאלפה עזוב אני רק מקווה בשבילך שחולי האלפה לא יראו מה שרשמת אחרת הם

ירדו עליך חזק כי כן יש מקום מאחור

4) כן אוודי נחשבת זולה יחסית ללמבורגיני יגואר מרצדס פרארי ושאר מכוניות יוקרה אבל היא עדיין

יקרה לקניה ואחזקה וכבר עדיף לפי הדרישות של הבחור וולוו או יפנית כי מה לעשות זה המצב בארץ

5) תתווכח עם מגזינים ישראליים ועוד הרבה כתבי רכב אחרים שרשמו שוב פעם אחר פעם

שהמאזדה הצליחה לעשות זמנים טובים יותר מהסובארו, ואל תשכח שלמאזדה יש בקרת יציבות.

ולסיום: זה שהיו לי כמה ב.מ.וו ישנות אומר מה? שזה אחלה רכב לנהיגה לפינוק ופרקטיות, אז

תפסיק עם הקטנוניות ותתחיל להיות אובייקטיבי.

פורסם

1. מי שקרא לי "מיקי מאוס" זה אתה. אז בפעם הבא שמור על התבטאויות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, אחרת אני אזכיר לך מה משמעות מי שנוסע על בימר ישנה וגר באשדוד. על כל אחד ניתן לצחוק.

2. הפאסאט היא בסה"כ רכב טוב מאוד, יוקרתית בהרבה מכל היפנומטיות ודגם הטורבו בהחלט לא "זולל דלק" - ה-A6 שלי צורכת 1:10 בממוצע, כולל נסיעות רבות בעליות של הכרמל. האלפא שהיתה לי צרכה 1:6...

3. לי היו 2 אלפות. כמה היו לך? אם לא היו, אז מה אתה מתערב? ה-156 היא רכב נהדר ואהבתי אותו מאוד, אבל למשפחה הוא לא מתאים. נקודה. צפוף מאחור ותא מטען קטן.

4. הזמנים של המאזדה יהיו טובים יותר בעיקר בגלל שלסובארו היה מנוע חלשלוש, וגם לאור זאת שמן הסתם לא בחנו אותן בתנאי גשם/כביש רטוב. הדגם משנת 2006 ואילך חזק בהרבה, אבל יקר מתקציב השואל. הבנת?

5. אאודי יקרה לאחזקה? הצחקת אותי. טיפול שנתי כולל ברקסים עלה לי 1300 ש"ח, במוסך שירות של היבואן. הביטוח לשנה - 4K כולל גרירה ופטור מהשתתפות עצמית. צריכת הדלק, כאמור, נמוכה. אז מה יקר באחזקה? ואגב, למרות שהיא מתחרה ב-520 ובמרצדס 200, היא זולה בהרבה.

6. וולוו S40 - קטנה, צפופה (נו בטח - כולה כאריזמה בתחפושת), ובעלת שוק איום ונורא. שינסה למכור אחת כזו...

7. סיביק ישנה? מתאים מאוד. אולי תמליץ גם על אונו שנת 85?

סוף הדיון. אני ממליץ על נעילת השרשור, לאור העובדה שהוא מנוצל להתנגחות אישית והשואל כבר כנראה ברח בינתיים מהארץ...

פורסם
1. מי שקרא לי "מיקי מאוס" זה אתה. אז בפעם הבא שמור על התבטאויות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, אחרת אני אזכיר לך מה משמעות מי שנוסע על בימר ישנה וגר באשדוד. על כל אחד ניתן לצחוק.

2. הפאסאט היא בסה"כ רכב טוב מאוד, יוקרתית בהרבה מכל היפנומטיות ודגם הטורבו בהחלט לא "זולל דלק" - ה-A6 שלי צורכת 1:10 בממוצע, כולל נסיעות רבות בעליות של הכרמל. האלפא שהיתה לי צרכה 1:6...

3. לי היו 2 אלפות. כמה היו לך? אם לא היו, אז מה אתה מתערב? ה-156 היא רכב נהדר ואהבתי אותו מאוד, אבל למשפחה הוא לא מתאים. נקודה. צפוף מאחור ותא מטען קטן.

4. הזמנים של המאזדה יהיו טובים יותר בעיקר בגלל שלסובארו היה מנוע חלשלוש, וגם לאור זאת שמן הסתם לא בחנו אותן בתנאי גשם/כביש רטוב. הדגם משנת 2006 ואילך חזק בהרבה, אבל יקר מתקציב השואל. הבנת?

5. אאודי יקרה לאחזקה? הצחקת אותי. טיפול שנתי כולל ברקסים עלה לי 1300 ש"ח, במוסך שירות של היבואן. הביטוח לשנה - 4K כולל גרירה ופטור מהשתתפות עצמית. צריכת הדלק, כאמור, נמוכה. אז מה יקר באחזקה? ואגב, למרות שהיא מתחרה ב-520 ובמרצדס 200, היא זולה בהרבה.

6. וולוו S40 - קטנה, צפופה (נו בטח - כולה כאריזמה בתחפושת), ובעלת שוק איום ונורא. שינסה למכור אחת כזו...

7. סיביק ישנה? מתאים מאוד. אולי תמליץ גם על אונו שנת 85?

סוף הדיון. אני ממליץ על נעילת השרשור, לאור העובדה שהוא מנוצל להתנגחות אישית והשואל כבר כנראה ברח בינתיים מהארץ...

תסביר לי אחר כך פרטי מה מצחיק בלנסוע על ב.מ.וו ישנה ולגור באשדוד כי לא מצאתי פה בדיחה

2) רגע אחד אתה אומר שהפסאט זה רכב ספורטיבי ואחר כך אתה משנה את דעתך, ויש רכבים

יפנים שהם יוקרתיים באותה מידה כמו הפסאט, ואוודי זה לא וולצפגן הן אולי דומות אבל זה לא אותו רכב

3) לי יצא ליסוע מהבסיס עד לאשדוד נסיעה של קצת יותר משעה על אלפה 156 חדשה

(לא יודע מה שנת הרכב) ולא היו לי שום בעיות לשבת מאחורי הנהג שהיה בגובה מטר שמונים כמעט

4) אין קשר בגלל המנוע אבל יש קשר שעם כל הכבוד לסובארו לבקרת אחיזה של המאזדה יש

אפקט טוב מאוד ולכן היא יכולה לעשות זמנים טובים יותר, וכמו שאמרת הסובארו החדשה לא נכנסת

בתקציב ולכן היא לא רלוונטית לוויכוח.

5) בקשר לאחזקה יכול היות שאתה צודק לי אין ידע על כמה עולה כל טיפול באוודי אבל זה שהיא מתחרה

בב.מ.וו ובמרצדס באוודי יכולים רק לחלום להגיע לרמה שלהם כי מה לעשות אוודי עדיין רמה אחת אחורה

לא משנה כמה כוח יהיה למנועים שלהם.

6) סליחה רשמתי S40 במקום S60 וזה אחלה רכב לחבר של אבא שלי היה כזה ברשותו 5 שנים

משנת 2000 עד שהוא החליף רכב.

7) לא המלצתי על הונדה סיוויק (אני בספק אם זה יקרה בכלל) נתתי לך דוגמה בקשר לפסאט

וזה חמוד שאתה קובע שזה סוף הדיון אבל בנתיים יש מנהלים לפורום ולכן לא אני ולא אתה קובעים מתי

הדיון הזה יסגר.

פורסם

BMW_525_89 כתב:

זה שהיא מתחרה בב.מ.וו ובמרצדס באוודי יכולים רק לחלום להגיע לרמה שלהם כי מה לעשות אוודי עדיין רמה אחת אחורה לא משנה כמה כוח יהיה למנועים שלהם.

וואלה.

אז במי היא כן מתחרה? ובאיזו רמה היא נמצאת?

PUG-306 XSI MK2

פורסם
BMW_525_89 כתב:

וואלה.

אז במי היא כן מתחרה? ובאיזו רמה היא נמצאת?

אוודי מנסים להגיע לרמה של ב.מ.וו מרצדס ובגלל שהם לא מצליחים הם מפצים על זה בצורות שונות

כמו: מערכת הנעה לכל הגלגלים, שיפורי מנוע להגדלת ההספק בעיקר ע''י הוספת טורבו

ולא סתם המנועים של ב.מ.וו נבחרים בתור מנועי השנה ולא סתם המחירים של הב.מ.וו ומרצדס

גובהים משל אוודי שגם יש שם עולמי לא פחות, אלה בגלל שב.מ.וו ומרצדס נותנים יותר

אוודי לפי דעתי זה פשרה בגלל שאין מספיק כסף לקנות ב.מ.וו או מרצדס.

פורסם
אוודי מנסים להגיע לרמה של ב.מ.וו מרצדס ובגלל שהם לא מצליחים הם מפצים על זה בצורות שונות

כמו: מערכת הנעה לכל הגלגלים, שיפורי מנוע להגדלת ההספק בעיקר ע''י הוספת טורבו

ולא סתם המנועים של ב.מ.וו נבחרים בתור מנועי השנה ולא סתם המחירים של הב.מ.וו ומרצדס

גובהים משל אוודי שגם יש שם עולמי לא פחות, אלה בגלל שב.מ.וו ומרצדס נותנים יותר

אוודי לפי דעתי זה פשרה בגלל שאין מספיק כסף לקנות ב.מ.וו או מרצדס.

תסלח לי, אבל מקבץ כזה של שטויות מלומדות מזמן לא שמעתי..

אודי הצליחו לנער את הקטגוריה של רכבי הפאר בצורה כזו , שהשינים של מרצדס וBMW רעדו תקופה ארוכה, והכריחו אותם להתנער, ולהתחיל להציג רכבים משופרים כמענה לאודי אשר בתהליך שידרוג ומיצוב נכון , עומדת בשורה אחת עם 2 האחרות..

אודי באה והראתה את הדרך בנושא ההנעה הכפולה, מנועים מוגדשים (שBMW מתחילה עכשיו לאמץ..), קטנות חמות עד בוערות (דגמי RS ), ודגמי סטישין חמות.

סך הכל שלושת היצרנים הנ"ל הם הטופ, שהבחירה בהם היא עניין של העדפה ותדמית.

על פי סקרים בגרמניה, אודי שולטת בסיגמנט של יאפים צעירים, וכאילו אשר מחפשים רכבי יוקרה אשר אינם מנקרי עינים..

אבל להגיד שהיא נגררת מאחור, שטות מוחלטת !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בגלל שהם משתמשים בהנעה כפולה הם נחותים מבמוו?

כנראה שלמבורגיני נחותים מפרארי.

לגבי מחירים - אודי די דומה לבמוו ומרצדס.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
תסלח לי, אבל מקבץ כזה של שטויות מלומדות מזמן לא שמעתי..

אודי הצליחו לנער את הקטגוריה של רכבי הפאר בצורה כזו , שהשינים של מרצדס וBMW רעדו תקופה ארוכה, והכריחו אותם להתנער, ולהתחיל להציג רכבים משופרים כמענה לאודי אשר בתהליך שידרוג ומיצוב נכון , עומדת בשורה אחת עם 2 האחרות..

אודי באה והראתה את הדרך בנושא ההנעה הכפולה, מנועים מוגדשים (שBMW מתחילה עכשיו לאמץ..), קטנות חמות עד בוערות (דגמי RS ), ודגמי סטישין חמות.

סך הכל שלושת היצרנים הנ"ל הם הטופ, שהבחירה בהם היא עניין של העדפה ותדמית.

על פי סקרים בגרמניה, אודי שולטת בסיגמנט של יאפים צעירים, וכאילו אשר מחפשים רכבי יוקרה אשר אינם מנקרי עינים..

אבל להגיד שהיא נגררת מאחור, שטות מוחלטת !!

זה שאוודי דחפה טורבו לA3 והעלתה את ההספק למי יודע כבר כמה לא אומר שזה רכב יוקרה

דווקא בגלל כל הכוח המיותר הזה הרכב הוא יותר בסגנון אימפרזה יקרה

רכבי יוקרה צריכים ליותר מפנקים מהירים חזקים ויציבים (אצל ב.מ.וו אפילו מהנים!)

ולא רכבים בסגנון של מהיר ועצבני עם יותר מידי כוח במנוע ובולמים של פורמולה 1.

אז אם אתה מחפש רכב יוקרה לך על ב.מ.וו או מרצדס ואם אתה מחפש רכב ''חם'' לך על אוודי.

אני לא מזלזל באוודי יש להם רכבים מעולים אבל בזמן האחרון הם יותר מידי בכיוון של מכוניות מרוץ

ולא רכבי יוקרה.

ולסיכום הוויכוח הזה לא רלוונטי לשירשור אז אם אתה רוצה להמשיך להתכווח תפתח שירשור בנפרד

אני את דברי בנושא אמרתי.

• תוכן חדש...