Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים הופיע לי רעש חזק (נשמע כמו מנוע דיזל בסל"ד גבוה מאוד) שמגיע מכיוון הגלגל הימיני האחורי. הרעש מתחיל רק מ-50 קמ"ש ומתחזק עם המהירות (ב-45 קמ"ש ומטה אין רעש. מעל 100 קמ"ש זה נשמע כמו מטוס ממריא).

אין שום שינוי באחיזה או בביצועים, אך הרעש מטריד ומפחיד גם יחד.

יש אפשרות שהוא הופיע לאחר הטסט השנתי שעשיתי לרכב לפני מספר ימים (אם יש קשר).

חיצונית לא ניראת שום פגיעה על הצמיג או באזור שלו.

יש למישהו מושג מה זה?

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

ידידי גש מיד למוסך ואל תחפש לתקן את האוטו דרך הפורום , לדעתי אחד המיסבים מאחור עבר לעולם שכולו טוב + בדוק ברקסים אחוריים .

אל תחפש קיצורי דרך -גש למוסך וסע בזהירות .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

העלה את הרכב על ג'ק, ושהגלגל באוויר סובב אותו ביד. אם שומעים רעש זה כנראה המיסב.

בכל מקרה, היתה לי אותה בעיה בדיוק, הסתבר שהמיסב הלך וזו עבודה של 10 דקות בדיוק.

במקרה שלי משכתי את התקלה הרבה זמן ובזמן האחרון היה מחריד לנסוע באוטו, אפילו הרדיו דיסק לא התגבר על הרעש..

מיותר לציין שזו תקלה בטיחותית והזנחה שלה יכולה לגרום לגלגל לעוף תוך כדי נסיעה.

פורסם

כמו שנכתב: גש למוסך ללא דיחוי. מעבר לכל הדברים (הנכונים) שצויינו מעלי, ככל שתמשוך את העניין, אתה פוגע גם בנאבה ועלול לחרוט אותה באופן כזה שלא יהיה מנוס מהחלפתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
העלה את הרכב על ג'ק, ושהגלגל באוויר סובב אותו ביד. אם שומעים רעש זה כנראה המיסב.

בכל מקרה, היתה לי אותה בעיה בדיוק, הסתבר שהמיסב הלך וזו עבודה של 10 דקות בדיוק.

במקרה שלי משכתי את התקלה הרבה זמן ובזמן האחרון היה מחריד לנסוע באוטו, אפילו הרדיו דיסק לא התגבר על הרעש..

מיותר לציין שזו תקלה בטיחותית והזנחה שלה יכולה לגרום לגלגל לעוף תוך כדי נסיעה.

לא צריך להיסחף, אוליי התכוונת להחלפת המיסב החיצוני בלבד. יש גם מיסב פנימי ויש את הקערות שלהם שצריך לדפוק החוצה מהתוף.

לפותח השרשור, אם הרעש נשמע כנהימה כזאת אכן מדובר במיסב. בכל מקרה כמו שהסבירו, יש להרים את הרכב ולסובב כל גלגל בתורו ולשמוע האם ישנו רעש. מוסכניק מיומן מזהה את הרעש מייד.

• תוכן חדש...