Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה: מפגש פורום בדרום

$DRAGSTER$
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עלתה במוחי שאלה מדוע יש מפגשים במרכז ובצפון ובדרום אין?

לדעתי אנחנו יכולים כל החבר'ה הדרומיים והדרום-מרכז יכולים לארגן לנו גם מפגש נחמד שיהיה קצת קרוב יותר לבית :wink:

לפחות נסיון חד פעמי..

אני בטוח שיש לא מעט חבר'ה מבאר שבע דימונה שאר האזורים הדרומיים (אני מקרית גת) שהיו רוצים מפגש קצת קרוב יותר לבית ולא אחד שיקח שעתיים נסיעה.

אני אישית לא יודע מה קורה בערים אחרות האם יש מקום נחמד שניתן יהיה לקיים בו מפגשים אבל אני יכול להגיד שאצלנו בקרית גת יש חנייה ענקית ליד "מגה" ובימיי שישי יש שם כמה ערסים לרוב ערסי צעצוע נפגשים שם אם איזה 3-4 מכוניות משופרות שוטפים אותם מביאים מכוניות על שלט שנוסעות על דלק וכדומה..

אז למה שאנחנו לא נתפוס את המקום בשבת?

לדעתי גם אם למישו תהיה הצעה לקיים את המפגש בבאר שבע מבחינתי זאת לא תהיה בעיה כלל להגיע סה"כ חצי שעה נסיעה והרבה יותר רגוע מזאת לתל-אביב, לא שאני לא נהנה לנהוג עד תל-אביב ולראות כל התל-אביביים!8-)

**עריכה** אני מבקש שכל מי שבעד מפגש דרומי ירשום כאן את פרטיו ויוסיף מהיכן הוא בדרום כך שנוכל לבחור מקום מתאים למפגש בעתיד.

בברכה

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כמו שאמרת

קריית גת (יש לי שם משפחה) מלאה בערסים.

3-4 ערסים ששומעים ורואים דברים יפים מתחילים להפוך ל-30 40 (בדיוק כמו שהם שומעים על מכות).

ואז יהיה מגעיל ולא נעים.

אישית אין לי בעיה להגיע למפגש דרומי יותר

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאללה אני בעד!

מה דעתכם בבאר שבע יש מקום ליד הפורום (מועדון)..יש שם מלא מקומות.

אבל אתם חושבים שילך באותה שבת 3 מפגשים?

יהיו קצת אנשים מכל מפגש..צריך פעם אחת שגם אנשי המרכז יבואו לדרום!!

ואולי אפילו צפוניים שרוצים

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר ניסיתי בעבר לארגן מפגש בדרום - אשקלון.

אין סיכוי!

כל הצפוניים מפחדים מקסאמים :).

ועכשיו ברצינות, מי שזוכר את הגועל נפש שקרה לפני כחודש וחצי עם ההצבעה לגבי מיקום המפגש, וכאשר נבחר רשל"צ אז כל ההגושדניים למיניהם התחילו לצרוח על גבי דפי הפורום "זה לא זה"!!, "אנחנו רגילים לרמת גן שלנו" וכו'.

בברכה.

בוריס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעד לארגן מפגש אחד ענקי גם צפון גם דרום וכמובן מרכז

באיזה יער\חורשה עם על האש וכל מה שזז

ובמקומות כאלה אף פעם לא חסר מקומות חניה

צריך פעם אחת להיות באמת מפגש אחד ארצי אחת לחודשיים שפעם יהיה צפונית יותר ופעם דרומית יותר

אני בטוח שפעם בחודשיים לא יהיה לאף אחד בעיה לנסוע רחוק במיוחד שיהיו רוב חברי הפורום עם אוכל, שתיה, וכיבוד.

ברור שייקח יותר זמן לארגן דבר כזה על הצורה הטובה ביותר אבל אני בטוח שיש עוד כמה שבעד

תגובות...?

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון נחמד, אני חושב שצריך פשוט לקבוע תאריך שיכול להתאים ומי שבא בא.

אגב יער והימנעות מערסים - אפשר ביער המלאכים שזה 5 דקות מקרית גת.

דרך אגב, אני מקרית גת ויש לי עוד חבר מהאיזור שישמח להצטרף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אווווו סוף סוף מישהו מעלה את ההצעה לעשות מפגש דרום..

תקשיבו זה יכול להיות מצויין,אני מת שיהיה מפגש דרומי ואני גם יבוא בטוח אם מארגנים.

אבל תקשיבו,בואו נעשה את זה בבאר שבע,למה בקריית גת? אני גר בדימונה וזה יחסית רחוק לי.שכל אחד ייסע את החצי שעה מכל הכיוונים לכיוון באר שבע,ונעשה את המפגש בב"ש..

מומלץ באמת לעשות את זה ברחבת הפורום,יש שם רחבה ענקית,ובלי שאף אחד לא יפריע,כי אין שם כמעט אנשים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון מצויין,אני מב"ש אני בכיף יבוא אם הרכב למרות שאין לי מערכת חזקה.

בכיף יבוא לראות את הרכבים ואת הציוד

רעיון מצויין מפגש בבאר שבע,אפשר ליד הפורום אפשר בחנייה של חוצות להב..יש מקומות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה רעיון, ניסיתי להציע את זה כמה פעמים לפני כמה חודשים, אבל לא היייתה היענות גדולה.

אני בעד לקיים מפגש כזה אפשר לעשות את זה בכל מקום שקט בדרום, אפשר ביוניברס קלאב ליד הפורום באר שבע. או בקריית גת לא משנה לי. אפשר גם לעשות הצבעה

אבל תלוי אם יש מספיק אנשים שרוצים. וגם אם חברים מהמרכז ירצו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אשמח להגיע למפגש דרום (קריית מלאכי :] ) אבל זה היה קשה כשהייתי רק שומר שבת, זה עוד יותר קשה לאחר שהתגייסתי....

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח שכבר יש תגובות בנושא 8-)

לגביי מיקום סה"כ אנחנו יכולים לבצע גם הצבעה

אבל תנו לי להסביר זאת כך:

אני רוצה שהמפגש יהיה מתאים לכל הדרומיים שזה כולל באר-שבע, דימונה, אשקלון, אשדוד וכו' זאת הסיבה היחידה בגללה הצעתי לעשות את המפגש בקרית-גת זאת העיר שנמצאת בין באר-שבע אשקלון ואשדוד

15 דקות מאשקלון

30 דקות מבאר-שבע

30 דקות מאשדוד

כמה זה מדימונה אני עדיין לא יודע לא בטוח שזה יהיה כלכך קריטי מדימונה להגיע לקרית-גת במקום לבאר-שבע

תתנו הצעות למקומות אין לכל התנגדות לכך שזה לא יהיה בקרית-גת גם נגד ערסים ניתן למצוא פתרון (זאת הסיבה שאמרתי חניית מגה ולא חניית קוסמוס בגלל ששם יש את החבר'ה שחשים את עצמם בוסים)! לא שבבאר-שבע חסר כאלו [=

לגביי ההצעה של לעשות את המפגש ביער המלכים ומקומות בסגנון

אפשרי אבל יש המון אנשים שעושים שם על האש בשבתות, אולי נברח מערסים אבל נהיה מוקפים בהמון ילדים קטנים וכדומה.

וגם החניה והתנועה ביער תהיה קצת בעייתית

הריי אנחנו רוצים לקיים מפגש פורום-סאונד ולא מפגש אוכלי ברביקיו :lol:.

לגביי התאריך של המפגש עדיף שלא יתנגש עם מפגש מרכז וצפון.

עוד מעוניינים להיצתרף ורעיונות יתקבלו בברכה.

מנואל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם בעד הרעיון וקרית גת זה נראה לי מצויין כמקום למפגש וזה לא בגלל שאני מישם כי אני לא!!! זה פשוט עיר שהיא יחסית מרכזית באיזור הדרום.

SUZUKI Ignis Sport

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם בעד הרעיון וקרית גת זה נראה לי מצויין כמקום למפגש וזה לא בגלל שאני מישם כי אני לא!!! זה פשוט עיר שהיא יחסית מרכזית באיזור הדרום.
תודה על ההבנה ידידי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלה לי רעיון דראגסטר, תבקש מהמנהלים לעלות סקר שהנושא שלו יהיה : מפגש בקריית גת בעד או נגד?

בגלל שלפי התגובות פה, אנחנו נישב איזה 5 ילד וזהו. צריך לדעת כמה אנשים יבואו לשם

ואם נעשה את המפגש אז כמובן שהוא יהיה אחרי התשיעי (מפגש מרכז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל מזה שעיר מרכזית זוהי ב"ש (קצת ג"ג לא יזיק).

אני גם מב"ש ואין לי בעיה למפגש אך ישנה בעיית הבדואים והערסים, מספיק שמים לך עין

על הרכב ומסמנים אותו ואחרי שאתה מגיע הביתה הציוד כבר לא ברכב.

ניסו כבר לעשות מפגשים והיה איזה אחד שניים ותוך שניה הגיעו בדואים ובעלי האודיו התקפלו עם

זנב בין הרגליים ובצדק.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...