Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאלה שמישהו יפתח תרד בנוסח "מפגש אודיו דרום הראשון +מיקום+מפה - נא לאשר את הגעתכם + תאריך".

נראה מה תהיה ההיענות של האנשים.

כי בתרד הזה אני רואה שתוחנים מים (דיבורים כמו חול ואין מה לאכול) ורק מגדילים את המונה :).

בברכה.

בוריס.

על תדאג בוריס אחרי שיפורסם הסקר על מיקום המפגש ויהיו לנו תוצאות

אני יעלה הודעה משמחת שכזו! :grin:

וליאור אני מבין שבמרכז יש הרבה יותר אנשים והרבה יותר מערכות ועוד יותר רמה! אבל גם בדרום יש צורך להרים את הרמה! אנחנו אותה מדינה ואין צורך שכל הזמן יחשבו שאנחנו הדרומיים אנשי מערות! חולי פיונייר! ערסים! וכדומה.. יש גם איכות בדרום אולי עדיין מעט אבל יש צורך בלהגדיל את המספרים!

דבריי לא נאמרו בכדי לפגוע או משו בסגנון ליאור ידידי

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לעשות גם מפגש בדרום. מי שרוצה, יגיע גם לדרום וגם למרכז

אני אישית חושב שזאת יוזמה מבורכת ואני מבטיח להגיע במידה ויהיה.

אלי

פורסם

אני יסביר לך משהוא אל עצמי לדוגמה..

אם אתם עושים מפגש באשקלון אני אפילו לא יגיע אם האוטו שלי אלה אם אוטו אחר!

כי ממש אבל ממש לא בא לי שכול אשקלון תידע מה יש לי באוטו.

ליאור

פורסם

אם אתם עושים מפגש באשקלון (לא עושים מפגש באשקלון או באר שבע או קריית גת) אני אפילו לא יגיע אם האוטו שלי אלה אם אוטו אחר!

כי ממש אבל ממש לא בא לי שכול אשקלון תידע מה יש לי באוטו.(אחד המשפטים המוזרים. שמעתי ממך מה יש לך באוטו, וזה דברים נחמדים ביותר אבל יש לי שאלה אליך, איך אתה בדיוק נוסע ימי שישי או ימים אחרים שאתה יוצא? אתה נוסע על ווליום שקט או מה? ברור שישמעו אותך, וברור שאנשים יחשבו הלוואי עלי כזה באוטו. אבל אין מה לעשות בשביל זה שמים מערכת בשביל לשמוע טוב ודי חזק.

ליאור

תגובות בכחול. מחכה לתשובה שלך.

פורסם

אם אתם עושים מפגש באשקלון אני אפילו לא יגיע אם האוטו שלי אלה אם אוטו אחר!

כי ממש אבל ממש לא בא לי שכול אשקלון תידע מה יש לי באוטו.

ליאור

יש צדק בדברים שלך

מחשבה זו עלתה במוחי כשחשבתי על הרעיון מפגש בקרית-גת..העיר שלי, הערסים שלי אכן יכולה להיות בעיה אלא אם מוצאים:

מקום נחמד = חסר חיים = רחוק מאיזור מגורים = החניה של מגה (היום הייתי שם בשעות הצהריים והיו שם 2 חברים שלי (2 מכוניות) שטפו ת'מכוניות שלהם , צבעו את הסריטות וכדומה חבר'ה נחמדים ללא בעיות

לרוב המקום תפוס בימי שישי בערב יש שם אשקרה מפגש של 10 - 15 מכוניות של חבר'ה שיש להם אהבה רצינית במיוחד לרכב שלהם)

מנואל.

פורסם

נו אז סבבה, תלוי איפה יקבע המפגש(צריך לעשות סקר) והחברים בפורום של אותה עיר צריכים לדאוג למצוא מקום שקט ביותר לעשות את המפגש בלי שום בדואים אינדיאנים ושאר הירקות. מוסכם?

פורסם

כדי להכין מפגש כזה צריך ראשית לתכנן את המיקום.

מכיוון שאנשי הדרום מכירים את האיזור טוב מאיתנו עליהם תהיה האחריות למצא מקום.

1. מקום שיהיה מרכזי, אך מצד שני נטול אנשים.

2. לתת מספר אפשרויות למיקום לבחירה.

3. מקום עם צל ואם יש גם מקומות ישיבה מה טוב.

4. ולבסוף לערוך סקר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כדי להכין מפגש כזה צריך ראשית לתכנן את המיקום.

מכיוון שאנשי הדרום מכירים את האיזור טוב מאיתנו עליהם תהיה האחריות למצא מקום.

1. מקום שיהיה מרכזי, אך מצד שני נטול אנשים.

2. לתת מספר אפשרויות למיקום לבחירה.

3. מקום עם צל ואם יש גם מקומות ישיבה מה טוב.

4. ולבסוף לערוך סקר.

ל'

תודה על הנקודות הנ"ל

הדבר נלקח לתשומת לב [=

אנחנו מנסים לא לפספס דבר

קודם נבחר עיר ואחרי זה מתגוררי אותה עיר יבחרו מקום אחרי בדיקת המקום במיוחד בימי שבת בשעות הצהריים.

בברכה

מנואל.

פורסם

נמו אתה רציני??

דבר ראשון אני לא נוסע באשקלון אם מוזיקה מפוצצת כי זה לא הפואנטה של מערכת(לפחות אצלי).

דבר שני אם אתה כבר נוסע אם ווליום מטורף אז מבחוץ ישמעו שיש לך סאב ומגבר אולי דולפין או שתיים...

אבל במיפגש האנשים האלה רואים דברים שהם הרבה יותר יקרים מדולפין בהרבה יותר יקרים!

נמו תחשוב לפני שאתה אומר שטיות כאלה.

ליאור

פורסם

אני ממליץ על יער המלאכים מקום מעולה למיפגש כזה אני הייתי ממליץ על יום שישי למרות שאני עובד ביום שישי כך שיוכלו להגיע כל אלה ששומרים על שבת המלכה ( אני לא )

יש הרבה מקום צל וחניה גדולה

פורסם
אני ממליץ על יער המלאכים מקום מעולה למיפגש כזה אני הייתי ממליץ על יום שישי למרות שאני עובד ביום שישי כך שיוכלו להגיע כל אלה ששומרים על שבת המלכה ( אני לא )

יש הרבה מקום צל וחניה גדולה

סה"כ זה נשמע לי רעיון לא רע

הייתי שמח אם הייתי מסביר לי בדיוק איפה אתה חושב שכדי לנו לעצור שם? בכניסה ליער?

תמונה או 2 של המקום + מפה יעזרו רבות .8-)

מנואל.

פורסם
נמו אתה רציני??

דבר ראשון אני לא נוסע באשקלון אם מוזיקה מפוצצת כי זה לא הפואנטה של מערכת(לפחות אצלי).

דבר שני אם אתה כבר נוסע אם ווליום מטורף אז מבחוץ ישמעו שיש לך סאב ומגבר אולי דולפין או שתיים...

אבל במיפגש האנשים האלה רואים דברים שהם הרבה יותר יקרים מדולפין בהרבה יותר יקרים!

נמו תחשוב לפני שאתה אומר שטיות כאלה.

ליאור

קודם כל אין לי שום דולפין באוטו.

דברים השתנו מאז הפעם האחרונה שדיברנו.

יש לי שאלה אליך, איך אתה שומע מוזיקה באוטו כשאתה יוצא נגיד עם חברים?

אתה רוצה להגיד לי שאף אחד עוד לא שם לב לך שיש לך מערכת טובה באוטו?

פורסם

יאללה לפתוח סקר - איזו עיר, אני בטוח שבכל עיר אפשר למצוא מקום שעונה על כל הפרמטרים בעיקר בדרום פה שטחים פתוחים זו לא מילה גסה.

והכי חשוב להכניס לפרמטרים מקום שקט בלי גנבים כי מספיק שמישהו אחד שיפגע מזה כדי להפוך את כל הרעיון ללא רלוונטי.

מהיכרותי עם קרית גת (חצי תושב), באר שבע (סטודנט) ואשקלון (כל מיני דברים אחרים) קרית גת הכי רלוונטית משום ש א.אין הרבה גנבים (הכי חשוב) וגם הערסים לא משהו. ב.יש הרבה מקומות אפשריים ג. מקום יחסית מרכזי- בהתחשב בפילוג כמות האנשים מכל איזור.

פורסם

סקר יפתח מיד.

לאחר קביעת ה"עיר המארחת" נקבע מיקום מדוייק ונתחיל לגלגל עניינים. אתם מוזמנים להמשיך את הנושא בשרשור הסקר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...