Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגש אחורי לפג'ו 205.

קאררה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

לאחרונה לחבר שלי נפרץ האוטו ונגנב לו כל המגש האחורי שמכסה את תא המטעון + הרמקולים.

ניסינו לברר היכן ניתן לקנות מגש חדש, התקשרנו למוסך צמרת הרישמי של פג'ו בחיפה ושם אמרו לנו שמדובר על נזק של כ-1000 ש"ח.

יש למישהו פה הצעה איפה ניתן להשיג את זה ביותר זול ? לדוגמא סוכניות חלפים.

תודה מראש,

דוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1000 ש"ח למגש המעפן הזה?

סתם לידע כללי אתה יכול להשיג פיזו 205 שלמה לפירוק עם מליון חלקים בסביבות 600-700 ש"ח.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1000 ש"ח למגש המעפן הזה?

סתם לידע כללי אתה יכול להשיג פיזו 205 שלמה לפירוק עם מליון חלקים בסביבות 600-700 ש"ח.

איפה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב צביקה, יום שבת אחת עברתי ליד שפיים, ראיתי 205 מעוכה מאחורה אבל כל חלקי הפח יפים ללא מכות,צמיגים חדשים יחסית בני פחות משנה, רכב מודל 92 , עם שלט למכירה.

כשהתקשרתי נדהמתי לגלות שהמחיר שלה הוא 800 ש"ח, אבל המוכר אמר שאין לה טסט כבר כמעט שנה, והיא עברה תאונה בגלל שנכנסו בו מאחורה והוא קיבל הרבה כסף על התיקון, והחליט לא לתקן ,סתם מעיכה בדלת הבגאז'.

לטענתו מצבר לא תקין, ויש בעיות עם הסטרטר אבל הרכב מניע בעקרון.

הורדתי אותו ל700 ותאמין לי רק הצמיגים שווים את זה.

בגלל חוסר החלטיות, פיספסתי את הרכב והוא נמכר.

אם אני אשמע על משהו אני אודיע לך, יש לך איפה לאחסן דבר כזה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאכסן?

יש שלוש מכוניות לפירוק בחניה של הבניין שלי. עוד אחת לא תעשה הרבה הבדל.

כך או כך אני אפרק אותה תוך חודשים ספורים.

אם אני אשמע על אחת עם 3 דלתות ממודל מתקדם (נאמר, 95-96) במחיר כזה - לדעתי לא תיהיה התלבטות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם שני פתרונות זולים וטובים:

1. לגשת לרשת עשה זאת בעצמך או לנגריה,ולבנות מדף חדש ולצפות אותו בלבד.

2. לגשת לפירוקיה בצפון הארץ,לשלם מקסימום 100 שקל, ולקבל מדף מרכב במגרש,ואם יתמזל מזלך,תוכל למצא גם מדף עם חורים מוכנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...