Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינפינטי הנ"ל הוא זהה לחלוטין לJBL 75.4.

ערוך חיפוש בפורום לגבי ה75.4, אתה תמצא מספיק חוות דעת על מנת לכתוב ספר.

לטעמי, וכפי שכבר כתבתי בשרשור דומה, מקומו של הJBL בדיוק כמו האינפיניטי הוא לאחר צביעה לכחול בתחתית האוקיאנוס, אבל גם בכנרת הוא יכול להיות נחמד.:).

ניר

under construction..

פורסם
לטעמי, וכפי שכבר כתבתי בשרשור דומה, מקומו של הJBL בדיוק כמו האינפיניטי הוא לאחר צביעה לכחול בתחתית האוקיאנוס, אבל גם בכנרת הוא יכול להיות נחמד.:).
ניר,

בדיוק כמו שהגבתי לדבריך בשירשור ההוא, גם הפעם אני מוכן להיות קרקעית האוקינוס או קרקעית הכנרת, העיקר שיזרקו עליי מגברים כאלה.

אביש,

כפי שניר כתב כבר לפני, אכן המגבר הזה זהה ל - JBL GTO75.4. אכן יש הרבה מאוד חומר כתוב על המגבר הנ"ל מעל דפי הפורום. עד לכאן אני מסכים עם דבריו של ניר.

לדעתי האישית ולאחר בדיקות מעבדה שערכתי למגבר הנ"ל, אני חושב שהוא מספק את התמורה הגבוהה ביותר אם קונים אותו במחיר של 200$ בדיוטיפרי. אם אתה קונה את המגבר הנ"ל בארץ במחיר שגבוה מ - 1200 ש"ח, יש כבר אופציות יותר טובות ממנו. בכל מקרה אם תרצה לשמוע את המגבר הזה מנגן, תגיע לאחד מהמפגשים של חברי הפורום בר"ג, יש אותו לחלק לא קטן מחברי הפורום (כולל אותי). אתה בהחלט מוזמן לשמוע אותו בפעולה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא יודע מה נדבקת לאינפיניטי כ"כ

לקומפוננט אין להם צליל נעים לאוזן

המידבאס שלהם לא יודע לתת בכלל תדרים נמוכים (יחסית לקומפוננט ברמה ביננונית)

לדעתי הם סתם חזקים וצורחים במיוחד הטוויטרים

לא ממליץ לקנות אותם אם לא שמעת והתלהבת ואני בטוח שיהיו הרבה שיחזקו את דעתי

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
לא יודע מה נדבקת לאינפיניטי כ"כ

לקומפוננט אין להם צליל נעים לאוזן

המידבאס שלהם לא יודע לתת בכלל תדרים נמוכים (יחסית לקומפוננט ברמה ביננונית)

לדעתי הם סתם חזקים וצורחים במיוחד הטוויטרים

לא ממליץ לקנות אותם אם לא שמעת והתלהבת ואני בטוח שיהיו הרבה שיחזקו את דעתי

אני לא יודע איזה קומפוננט שמעת, אבל אני שמעתי את הקאפה פרפקט 6.1 וזו היתה חוויה ממש

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...