Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי רנו מגאן

ובעיה מציקה מאוד ברכב

קורה לי לפעמים שאני מנסה להניע את הרכב

והוא פשוט לא מגיב!

זה לא קשור למצבר כי הוא חדש

וזה קורה פעם או פעמיים בשבוע..

רק אחרי שאני מרים את החלונות או מפעיל משהו חשמלי באוטו

אז הוא מניע(לפעמים)

למישהו יש פתרון לבעיה המציקה הזאת?

תודה מראש...

פורסם

במידה והמנוע מסתובב כראוי, התופעה המוכרת נוגעת לתקע ל"חיישן הצתה" ו/או "חיישן הצתה".

אם זו אכן התקלה, עניין של כמה מאות שקלים.

אין בתיאור זה כדי לבטל את הצורך בביצוע דיאגנוסטיקה בסיסית ראויה תחילה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם בזמן התקלה המתנע (סטרטר) אינו מסתובב בכלל ואורות לוח השעונים ותאורה פנימית ברכב דועכים אז יש לבדוק את חבורי הכבלים אל המצבר אם אינם רופפים ו/או מלוכלכים.

מומלץ גם לבדוק את חבורי כבל המתח הראשי מהמצבר (החיובי) אל המתנע עצמו ואת חבורי כבל הארקת המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי רפי..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

הסתכלתי על החיבורים במצבר..

יש כאבל מינוס שניהיה עליו קצת ירוקת

האם זה קשור לבעיה?

ואם זה קשור לכך שיש מערכת באוטו ? מגברים והשאר?

פורסם

שאתה מניע המנוע מסתובב כלומר יש רעש?

מנורת אימובילייזר נמצאת במרכז לוח השעונים (הנקודה האדומה ) האים בפתיחת סוויץ היא דולקת מס שניות וכבית או שהיא מהבהבת ?

הדבר החשוב יותר ציין שנה גיר רגיל או אוטו' ...

בברכה !

KamiTech

פורסם

יש רעש של סטרטר והאוטו לא מניע ולזה אתה קורא לא מגיב, או שאתה מסובב את המפתח למצב סטרטר ואין בכלל שום רעש ושום דבר, ולזה אתה קורא לא מגיב?

מה זה אצלך לא מגיב בדיוק?

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לבדוק כשלב ראשון האם התקינו בארץ קוד סודי או אימובילייזר אחר שמבצע ניתוק מתנע (גם אולי אזעקה) ויתכן שבכך מדובר.

אם אכן ביצעו כזו התקנה, יש לבצע גישור לניתוק ,כלומר לבטלו באופן זמני (יש ליידע ולקבל הסכמת סוכן הביטוח) ולראות אם הבעיה נשארה או לא.

אם הבעיה נעלמת, יתכן ויותר מכך, ששם היתה הבעיה , יש לבצע התקנה של מוצר חדש.

אם לא נעלמת הבעיה, יש לבדוק את הסוויץ' הסטרטר, ממסר, וכל מקום בו עוברת הפקודה , כמו למשל זיהוי מיקום ידית.

אם אתה מאיזור המרכז דרומה וצפונה, יש לך את חבר הפורום קמיטק, מומחה ברנו וניסאן , יש לו מעבדה ניידת והוא יכול להגיע עד אליך לאבחון ו/או תיקון.

אם אתה מחיפה, אשמח לעזור.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי דני

יש לי אזעקה שתמיד עשתה לי בעיות ...

ממש ישנה שבאה עם האוטו

נקראת GT25 אם אני לא טועה..

ושמעתי שהאזעקה הזאת עושה מלא בעיות

ניתקתי את המינוס של האזעקה

אם אני ינתק את החוטים מהקונסולה שלה זה יעזור?

פורסם

שמע ידידי השאלות שלך לא עקביות ולא מסודרות, אין אפשרות לעזור לך ככה. הדבר מעיד על כך שהידע שלך בסיסי ביותר (מבלי לפגוע חלילה). אני מציע שבמקרה שלך תקבל המלצה לחשמלטור טוב באיזור שלך ותיגש אליו. אחרת השרשור הזה לא יסתיים לעולם ולא תגיע לפתרון לבעיה.

פורסם

אם הבעיה לא באזעקה ישנה אפשרות שהבעיה במתג רב תפרודי כלומר בורר הילוכים ברכב הנל אם הידית הילוכים לא בN-P אז אין סטרטר .עם הזמן המתג מתחיל קצת לזייף ואינו מראה את המצב הנתון כלומר אינו מדווח למחשב הגיר על מצב N-P ואז אין הנעה גשר את ניתוקי האזעקה לנסיון ואז דווח .

בברכה !

KamiTech

פורסם

אם האזעקה מסוג ג'י טי 25 (שממילא זמנה עבר..) יש לבצע גישור לחוט לבן וחוט אפור. אלה החוטים העבים ביותר בצמה , הם שייכים לניתוק, יש לבצע גישור איכותי בינהם, ולוודא האם התופעה נעלמה.

מומלץ לגשת לחשמלאי איכותי להוצאת האזעקה והחיוט שלה, והחזרת המצב לקדמותו, בבידודים איכותיים, והלחמות במקומות בהם היו חיתוכי חוטים (ניתוקים \ מרימי חלונות וכו..)

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...