Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה שאלות

1. איפה אני משיג את החומר איטום הזה - וכמה הוא עולה.

2. אם יש לי את הניילונים על הדלת (ראיתי שיש לי לפחות באחורית) מה עושים?

3. אם נניח התקנתי את זה , וקיבלתי מכה ונכנס פח הדלת , האם יהיה עדיין אפשר לפרק ולתת מכה לדלת שתחזור ולא יפגע האיטום

4. הכי חשוב - איך זה נשאר על הדלת? ראיתי שרשום שזה נצמד על הדלת בעזרת דבק , אבל איזה? נוזלי? או איזה?

תודה =] אני ממש מעוניין לעשות את זה

היי,

1. הנה חנות לדוגמא:

http://www.cheaper.co.il/category.asp?catcode=287

2. מורדים את הניילונים.

3. כן.

4. לחומר עצמו יש צד דביק וצד לא דביק, למטרת הדבקה.

למי ששאל על החלונות:

אם ביצעת איטום מלא על הדלת ולא רק על חלקי הפח שלה, יהיה עליך לחתוך באיזור המנוע, כן.

אם ביצעת איטום רק על חלקי הפח - הרי שלא צריכה להיות בעיה.

גל

פורסם

בנוגע לשאלה 3 של הבחור.

מנסיוני אם דיינמט אקסטרים. מאד קשה להוריד את החומר לאחר הדבקה נכונה.

אבל מצד שני, אין שום צורך להוריד אותו, מכיוון שבקלות ניתן ליישר פח הן מבפנים ע"י מכות קלות והן מבחוץ ע"י פטיש מגנט מיוחד של פחחים.

פורסם

המחירים גבוהים מאחר אולה חומרים יעודיים לרכב שגם יקרים לייצור. גם המשלוח הוא יקר כי הם די כבדים ביחס לנפח שלהם.

שלא ישתמע מדברי שאני מצדיק את התמחור היקר שלהם, אבל בהחלט מדובר כאן בחומרים מעולים שגם עולה הרבה כסף לייצר אותם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...