Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , אני מעוניין לעשות ניקוי יסודי לסעפת היניקה כלומר : לפרק את הסעפת ולטבול אותה בחומר הנכון , שאלתי היא איזה חומר מומלץ לעבודה הנ"ל ?

מדובר על SAXO VTR 1998

תודה סטנלי

פורסם

כל מסיר שומנים יעשה את העבודה

הבעיה היא שמיכוון שהסעפת מפלסטיק רוב הסיכויים שהחומר יתקוף את הפלסטיק

במקומך הייתי משפריץ מסיר שומנים חזק,ולאחר מכן לשטוף טוב במים.מספר פעמים.

פורסם

אולי לא הבנת לאיזה חלק אני מתכון , זה החלק עם הלשונית שדואגת להכנסת אויר ע"פ כמות הלחיצה על הדושה , הסעפת לא מפלסטיק היא עשויה מתכת , ואני הבנתי שבכדי לנקות את החלק בצורה יסודית

צריך להשרות אותו בתוך נוזל מספר שעות , אז אני מעוניין בשם של הנוזל ...

פורסם

כן , אבל הפרפר הוא חלק במכלול היניקה אז את כל המכלול אני רוצה לנקות ולא רק להתיז את הספריי קרבורטורים אלה לפרק ולטבול ..

פורסם

אתה מתכוון בקרבורטור?

או בהזרקה?

על איזה רכב מדובר כאן?

אגב זה איזשהי חומצה, לא זוכר את השם, בעבר רציתי לנקות קרבורטור איתה ואפשר למצוא את החומצה הזאת בחנויות חלפים בדרך כלל

פורסם

אתה מתכוון מצערת?

פרק ונקה עם מה שבא לך.

רק אל תשכח שבחיבור של המצערת לסעפת יש אטם שברוב המקרים מתפגר.

קנה אחד לפני הפרוייקט.

פורסם
אתה מתכוון מצערת?

פרק ונקה עם מה שבא לך.

רק אל תשכח שבחיבור של המצערת לסעפת יש אטם שברוב המקרים מתפגר.

קנה אחד לפני הפרוייקט.

כל חומר ניקוי ביתי יתאים.אין שם אבני בזלת.
פורסם

חשבתי שמדובר בחלק פלסטיק

שים לב שאם מדובר באלומיניום,השרייה ממושכת מדי עלולה לגרום לאלומיניום לתפוס את הצבע של הליכלוןך,קרה לי פעם בניקוי סעפת יניקה.תשפריץ ותשרה מה שבא לך,אבל לא להשאיר יותר מדי זמן

האופציה הכי איכותית תהיה לעשות ניקוי חול,גם זול וגם מוציא את האם אבא של כל הליכלוך

עלה לי לסעפת יניקה משהו באיזור 60 שח בתא,יצא בנץ

• תוכן חדש...