Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להעביר חוט + של המצבר אל תוך סלון הרכב בפיאט פונטו לא מצאתי את החור

ב"קיר האש" מישהו יכול להגיד לי איפה החור:)? ואם אפשר גם קצת תמונת תודה מראש אופיר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא צריך לעשות זאת כך. אל תיבת הנתיכים (פיוזים) שבצד שמאל מתחת לדשבורד, מגיע חוט זרם עבה מהמצבר.

התחבר אליו או ע"י הלחמת חוט עליו ובדודו כראוי, או אם יש פין פנוי לידו בשקע אז אל הפין הזה.

בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

פורסם

הבעיה היא שאני רוצה להעביר חוט על מנת להתקין מגבר והזרם שהמגבר צורך הוא דיי גדול על כן אני מפחד לעשות זאת דרך הקופסת פיוזים... אם תוכלו להגיד לי איפה קיים חור בקיר האש אודה לכם מאוד...

פורסם

תחפש איפה עוברים שאר החוטים דרך הקיר (זה כמו גומיות כאלה ששלתוכם נכנסים החוטים ודרך שם תשחיל את החוט שלך במידת הצורך העזר בפיליפס קטן (ובזהירות שלא תקרע חוט אחר) כדי לעשות קצת מרווח.

פורסם

יש למישהו אולי מיקום מדוייק של איפה החור? ומה צריך לפרק בפנים האוטו על מנת להגיע לאותו חור...

פורסם

תודה רבה לך! אם יש לך אפשרות לשלוח לי גם תמונה בנושא מואד תעזור לי!..

• תוכן חדש...