Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי טסות - מה אפשר לעשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אפשר להישאר עם הג'נטים השחורים בלי טאסות. ככה אין ממש מה לגנוב, ולפעמים זה אפילו לא נראה כל כך רע.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
תמיד אפשר להישאר עם הג'נטים השחורים בלי טאסות. ככה אין ממש מה לגנוב, ולפעמים זה אפילו לא נראה כל כך רע.
אם אתה אוהב את האוטו שלך, ואתה שלם עם מה שקנית ואפילו אח"כ שיפרת את הרכב, אז זה באמת כואב שזה חסר לך ואתה רואה ג'נטים שחורים ומגעילים.

אז מבחינתי זה כן נורא !

:mm_cool:
פורסם

אכן מבאס לגלות שגנבו לך חתיכת פלסטיק ששווה לייצור כל כך מעט. מצד שני כפי שכבר גילית לקנייה היא שווה לא מעט, ולכן כנראה גונבים אותן.

לי בעבר ניסו לגנוב אחת, אבל פרט קטנטן - בפונטו ז"ל שלי הטסות יושבות מתחת לברגים, אז צריך לפרק את הגלגל בשביל להוציא אותם. כנראה שהגנב היה די דביל... משך, משך, וכשלא הלך משך יותר חזק. תוצאה - הטסה פשוט נשברה ונשאר לי שבר טסה משונה מוברג לגלגל.

יכול להיות שרצו לגנוב גם יותר מאחת, אבל אחרי זה הבינו את הרמז והתייאשו.

אני הייתי מפונק, ושילמתי קרוב ל-300 שקל בשביל טסה מקורית (כן אני יודע, השקעתי בצ'יקמוק האיטלקי שלי), ומאז לא גנבו שוב אף טסה (כמו שאמרו - עניין של מזל).

ודרך אגב, לא הייתי הולך על חישוקי סגסוגת בשביל שלא יגנבו טסות - אז יהיה משהו יותר יקר לגנוב. ושתבין - לי גם גנבו פעם את הגלגל פלדה המקורי מהפונטו. כן, זאת לא טעות - את הזבל שמגיע עם האוטו - לא סגסוגת ולא נעליים.

הכל שאלה של מה הגנב צריך באותו רגע. גם מגבים כבר גנבו לי כי ירד גשם.

בקיצור, כדי לא לאכול את הלב, הייתי הולך על סט טסות פשוט, כזה שלא עובר את ה-100 שקל, ואז גם פחות סביר שיגנבו לך שוב (פחות מעניין), וגם אם כן, אז לא יהיה נזק כלכלי גדול מידי.

מי אמר שהפשע לא משתלם?

ניר

פורסם

צודק. וגם איוורור הבלמים יותר טוב וכל האסבסט של הרפידות מתפזר ולא נאגר ברכב.

המשקל של הרכב יורד ויש לך חסכון בדלק.

מה רע?

פורסם

אין אזבסט בבלמים (ואני לא מדבר על כאלה ששמים בוואדי ג'וז וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שלום,

לי יש רעיון אחר שעדין לא אמרו פה, אם זה עד כדי כך מפריע לך אז תשים גלאי נפח, ככה שרק התקרבו לרכב שלך הוא יצפצף וככה הגנבים יברחו.

אצלי ברכב(הקודם)שברו מראות שמו לי מסמרים ממש עבים מתחת לצמיגים(ככה שאני יוצא ברוורס כדי לצאת יש לי פאנצר), בסופו של דבר הרכבתי את ההזעקה של GURD ובנוסף שמתי גלאי נפח.

נכון לפעמים זה מעצבן שאנשים רק עוברים ליד הרכב הוא מצפצף, אבל אני מוכן שהוא יצפצף(גם אם זה אומר ב4 בבוקר לרוץ למרפסת ולראות שיש חתול על גג הרכב)מאשר יגנבו\ישברו\יפרצו וכו'...

המחיר עם גלאי הנפח בסביבות ה1000-1200.

שיקול שלך, איתי.

פורסם
צודק. וגם איוורור הבלמים יותר טוב

טעות גדולה. לא מעט טאסות (מקוריות) מתוכננות כך שהן "אוספות" אוויר טרי לתוך הגלגל (גם בו יש חורים מקבילים ומקררות את הברקס.

בלי הטסה נפגמת זרימת האוויר.

לא בכל אוטו , אבל יש כאלה דברים.

פורסם
שלום,

לי יש רעיון אחר שעדין לא אמרו פה, אם זה עד כדי כך מפריע לך אז תשים גלאי נפח, ככה שרק התקרבו לרכב שלך הוא יצפצף וככה הגנבים יברחו.

שיקול שלך, איתי.

איתי היקר !

לידיעתך יש לי אזעקה עם גלאי נפח , וכנראה שזה לא הפחיד אותם.

אני לא שמעתי את האזעקה בלילה ( לא ברור למה ? ).

והבעיה היא שאנחנו לא בסדר - מדוע ?

הרהרתי בדבר במשך הזמן והגעתי למסקנה שנחנו קונים את הטסות מהגנבים , ז"א שאם אנחנו מחפשים טסות (משהו מקורי ובזול) , אז אנחנו קונים מכל מיני כאלה שגנבו למישהו אחר.

אם כך - אז גם ידנו בדבר.

צריך לעשות משהו ומהר ...

דרך אגב - כבר יותר מ-20 שנה אין ברקסים מאזבסט - היום משתמשים בפחם דחוס, בגלל זה הכל שחור מסביב.

:mm_cool:
פורסם

קשה לי לאמין שאחרי שהרכב מצפצף(נגיד בילילה) הם ימשיכו לגנוב את הטסות.

אצלי לפחות פעם בשבוע מנסים לגנוב את הפקק שסוגר את האויר של הצמיג, אפילו יצא לי פעם לראות את זה בפעולה ביום שישי בערב, הם התקרבו, התכופפו ואז הרכב התחיל לצפצף, ואני רואה איך הם נכנסו לפניקה והתחילו לברוח כמו מטורפים:biglaugh: .

תשמע, אם יש לך גם גלאי נפח אני לא מאמין שאתה יכול לעשות עוד משהו, לי נגמרו ההצעות.

איתי.

פורסם

הכי כיף לבוא בבוקר למונית שלך..

לא.

אין לך סיכוי מול הגנבים,אזעקה טובה ואולי זה יבריח אותם.אולי.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...