Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי בתאריך 29 ליוני אוודי A3 מנוע 2.0FSI צבע שחור חבילת ספורט + חבילת SHARP - דיפוני מושבים עור ועוד כמה תוספות.

בהתחלה - הרכב היה צריך להגיע בסוף יולי.. נדחה בחודש קיבלתי פיצוי מהם, עכשיו עוד פעם נדחה בחודש קיבלתי ג'אנטים סגנון BBS במקום מה שהזמנתי במידה 17 (תוספת של כ6000 שקל) אבל סוף סוף .. בסוף נובמבר צריך לקבל אותה.

למישהו יש אולי מושג למה האיחור הדרסטי הזה? אני רואה כמעט כל יום A4 A6 חדשות על הכביש, רואה גם A3 אבל לא ממש לא הרבה. יש איזו בעיה באוודי עצמם או משהו ?

פורסם

כן באאודי העולמית לא ציפו לביקוש כזה, לכן חסרים רכבים.

חוץ מזה במקומך הייתי מעדיף לחכות עוד קצת ולקבל כמה שיותר תוספות ;-] במיוחד הBBS.

פורסם

התשובות צריכות להגיע מהיבואן ולא ממשתתפים בפורום ואם שם אתה לא מקבל תשובות אכן אתה בבעיה רצינית וכמו שנוחכתי לדעת גם השרות שלהם לוקה בחסר .

zx 1.8 coupe

פורסם

גם ליבואן אין ממש תשובה .. יכול להיות שזה כמו שהמגיב הראשון אמר שהם לא ציפו לכמות של הזמנות... לדעתי - ה A3 החדשה מדהימה אני לא יודע איך בעבר חשבתי שה A3 הישנה מדהימה.

פורסם

לא.. גם אבא שלי המתין חודשיים לA3 שלו..

טוב זו S LINE 2.0FSI T בצבע אדום..

והוא קיבל את חבילת הS במתנה בגלל שהוא חיכה חודש מעל המצופה.

IMG_1445 copy.jpg

IMG_1453 copy.jpg

IMG_1449 copy.jpg

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
לא.. גם אבא שלי המתין חודשיים לA3 שלו..

טוב זו S LINE 2.0FSI T בצבע אדום..

והוא קיבל את חבילת הS במתנה בגלל שהוא חיכה חודש מעל המצופה.

המחיר ששילמתי זה הבדל פעור ל TFSI... כל חודש שעובר ואתה מחכה נותנים תוספות בהתחלה הזמנתי ג'אנטים קצת יותר יפים מהבסיסיים .. ונתנו לי את ההכי יקרים האלה סגנון BBS שהם רוצים עליהם 3900 שקל לאחד! (16 אלף שקל לרבעייה - כן כן מחיר מצחיק).

פורסם

אני יודע שלא חסרות לאודי A3 גם עם חבילת SHARP וגם עם חבילת הספורט..

השאלה זה רק אם יש בדיוק בצבע שאתה רוצה..

אפשרי שבגלל שהוספת דברים נאלצו לעשות את זה בייצור מיוחד.

אני יודע שאצל אבא שלי שהוא הזמין הרבה תוספות מקוריות מהמפעל לקח כ4 חודשים לפני שקיבלנו את הרכב..

המפעלים של אודי לא עומדים בעומס :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רגע, אולי אנחנו לא שמים כאן לב למשהו די חשוב...

האוטו במקרה מודל 2006?

כי אם כן החברה גורמת לבחור שלנו כביכול לא להנות מהאוטו שהוא הזמין ובעצם שליש שנה היא רק "בדרך"...

קצת לא נעים...

Polo 2012

פורסם

גוזל, שנת הדגם התחלפה מזמן ל2007, והוא לא מזמין 206 ששוכבת במחסנים אלא אוטו חדש חדש!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הוא לא הזמין משהו מיוחד..אז הציעו לו מה שהביאו כברירת מחדל אני לקחתי חבילת ספורט - SHARP דיפוני מושבי עור ועוד כמה תוספות.
סתם שאלה..

מה ההבדל בין דיפוני מושבי עור לחבילת ספורט?

חבילת הספורט היא בעצם כסאות ספורט עם ריפוד עור ואלקטנרה..

ככה שלהזמין גם מושבי עור וגם חבילת ספורט קצת סותר אחד את השני.. :roll:

דבר איתי בה"פ אולי אני אוכל לברר בשבילך מה קורה עם האוטו :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...