Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתר מרחיב דעת .כל הכבוד לעושים במלאכה .

כלי הרכב המצוי ברשותי מספר חודשים צורך ליטר ל : 4 עד 5 ק"מ בתוך העיר . בדוק .

מחוץ לעיר ליטר ל : 9 - עד 10 ק"מ . התנעה ראשונה בבוקר אחרי 5 עד 6 התנעות ( מתניע וכבה ) .

פרטים שעשויים לעזור: הצו'ק יוצא מפעולה רק כשהחום מגיע לרבע הראשון בסקאלה .

הרכב במצב כללי מצויין ונוסע חלק יפה ומגיב מעולה . לא מעשן לא מגמגם .

הבעייה רק בהתנעת הבוקר אחר כך מניע בנגיעה קלה .

בספר הטיפולים מופיע שהרכב עבר שיפוץ קרבורטור לפני 8000 ק"מ (בעלים קודמים שאינני מכיר נקנה מסוחר / יד ראשונה ). המוסך בקצה העולם באיזה קיבוץ .

אנא עצתכם הטובה

תודה - עופר שהעמיד את האלכוהוליסט .

פורסם

עופר שלום רב וברוך בואך לפורום!

בעייתך שתוארה בפרוטרוט, מצביעה על בעייה בצוק האוטומטי בקרבורטור, אשר מאחר להפתח לגמרי, ובכך גורם

לנסיעה ארוכה וממושכת עם צוק סגור חלקית, ולתערובת עשירה.

בקרבורטור להבדיל מכל רכיב אחר, אין מספר קילומטרים מדוד, שבו חחיב ורצוי לטפל בקרבורטור, לכן 8000 ק" מ מאז הטיפול האחרון בקרבורטור, איננו אינדיקציה, לביצוע טיפול בקרבורטור.

הנסיבות של תצרוכת דלק גבוהה, התנעה קשה של מנוע קר, ופתיחה מאוחרת של הצוק האוטומטי, הוא האידקצייה היחידה המחייבת טיפול מידי לקרבורטור, וככל שתקדים, תחסוך בדלק, ותמנע שחיקה במנוע ובמכלולים נוספים.

צור קשר טלפוני ללא שום התחייבות כלשהי מצידך, לטלפון שלי הרשום בפרופיל, ובעייתך תבוא על פתרונה.

בברכת חג שמח

ושנה טובה מתוקה וחסכונית בדלק .

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מומלץ שתסע עם הרכב לצביקה , צביקה ידוע בפתרון בעיות כאלה על בוריין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חג שמח ושבת שלום לכולם

דני תודה . נסעתי לצביקה וקיבלתי טיפול מעולה . איכפתיות , סבלנות , ומעל הכול מקצועיות נדירה

במחוזותינו . היה שווה את הטרחה של הנסיעה לנתניה ולו על מנת לפגוש באדם זה . צביקה הוא לא נכס של הפורום הוא נכס כך או כך . יש לכם בעיות קרבורטור פשוט סעו אל תחשבו פעמיים .

תודה על ההמלצה

עופר עם הפזו' אחרי סדנת גמילה .

פורסם

אחלה, אני שמח, אני יודע שניתן להמליץ על צביקה ללא עוררין.

תודה על העדכון!

בברכת שבת שלום -- דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום עופר.

לאיזה צריכה הגעת אחרי הטיפול ? לי ת ב309 1600 1991 אוטומטי הוא עושה 7-8 . האוטו זמנית בשימושי , שווה להתעסק בנסיונות לשפור ?

פורסם
שלום עופר.

לאיזה צריכה הגעת אחרי הטיפול ? לי ת ב309 1600 1991 אוטומטי הוא עושה 7-8 . האוטו זמנית בשימושי , שווה להתעסק בנסיונות לשפור ?

עופר עדיין בבדיקה, אין לו עדיין נתונים מספיקים!

תמיד יש מה לשפר, ולא ציינת אם התצרוכת שציינת היא עירונית או משולבת, בכל מקרה יש מקום לשיפור.

בברכה

צביקה

פורסם
עופר עדיין בבדיקה, אין לו עדיין נתונים מספיקים!

תמיד יש מה לשפר, ולא ציינת אם התצרוכת שציינת היא עירונית או משולבת, בכל מקרה יש מקום לשיפור.

בברכה

צביקה

צביקה שלום . מעורב , בתוך ובסביבות ירושלים במשך כ-3 מיכלים. אם הכי טוב שזה יכול לעשות זה עוד 1 ק"מ לליטר , שווה ?

פורסם
צביקה שלום . מעורב , בתוך ובסביבות ירושלים במשך כ-3 מיכלים. אם הכי טוב שזה יכול לעשות זה עוד 1 ק"מ לליטר , שווה ?
שווה, את החשבון לכיס שלך אני לא יכול לעשות, אם כי תצרוכת כמו שלך לעיר היא סבירה, לנסיעה מעורבת היא לדעתי גבוהה, ויש מקום לשיפור.

בברכת חג שמח

צביקה

• תוכן חדש...