Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לבקש חוות דעת על מוצרי מולטמידה שונים:

1) מסכי די וי די של חברת evervox ev-564 .

2)נגן די וי די של חברת pilot דגם excellent

בנוסף על חוות הדעת ברצוני לבקש גם תשובה לשאלה הבאה: יש לי את כל המכשירים האלה ופשוט אין לי כבלים להתקנת מסכים אלא אני רוצה להתקין מסכים אלא בשני הריפודי כרית של המושב נהג ומושב נוסע קידמי ואני גם לא יודע איזה חוטים אני צריך לקנות.

אודה לכם על עזרתכם וכל חוות דעתכם.

תודה למגיביםiliko1990.

פורסם

אתה צריך חוטי העברת סיגנל וידאו

בדרך כלל הוא מגיע עם פינים בקצה בצבע צהוב

ואתה צריך גם לקנות מפצל כזה מ-1 ל-3 יציאות שאותו תחבר בדי וי די מאחורה

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

היום לא ככ כדאי לעשות חורים כבר במשענות, שכן יש משענות עם מסכים מובנים לא יקרים שנראים מליון דולר , המשענות מגיעות בכיסוי דמוי עור שנראה ממש עור במס' צבעים.

כאשר מוכרים את האוטו, מחזירים את משענות הראש המקוריות.

מחיר לסט מעולה עד 2000 שח.

לגבי המסכים ששאלת, הם סבירים (פחות איכות תמונה באור יום מאחרים כמו נקווקס ,פיוניר , ג'י וי סי ועוד) התמונה גם פחות חדה מדוגמאות אלה.

בשביל המחיר שלהם,הם בסדר, בהנחה ששלמת "נכון".

הפיילוט, מקסימום ניתן להגדירו כבינוני מאוד, ולא כבעל סאונד איכותי למערכת מוגברת אף לא ביחס למכשירים שעולים עד 900 שח.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...