Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נפלה לידי הזדמנות לקנות את ה K44 (לא זיוף!) מגורם המשווק לחנויות, במחיר שעל פניו נראה טוב מאוד יחסית לרמות המחירים שהיו נהוגות לפני שנה -שנתיים שזו הפעם האחרונה שהשתמשתי בכזה.

מכיוון שהפרסי, שהוא מדד למחיר הכי טוב בשוק שניתן להשיג, לא מחזיק יותר K44 (ככל הנראה הסתבך עם מכירת חומר מזוייף או משהו בסגנון) , הייתי שמח לדעת מה המחיר הכי זול

בו קניתם את החומר הנ"ל לאחרונה...

במידה והמחיר שקיבלתי אכן זול כפי שחשבתי, אוכל להשתמש בו עבור חברי הפורום אשר מעוניינים לרכוש את התוסף הנ"ל, כלומר להשיג להם אותו עבור מי שמעוניין, במחיר ללא תחרות.

נ.ב. אשמח אם השרשור לא ייהפך לרשימת אנשים שמעוניינים, כמו כן אינני מעוניין לפרסם כרגע את המחיר.

תודה מראש

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא יודע , אבל בכל יצחק שדה (צנטרל , ר.ש.ב (AKA אחיו התאום של שאול מופז) ,וכל שאר החנויות) ניתן להשיג מחירים זהים. כולם מתואמים על השקל.

פורסם

אני יודע מה המחיר בחנויות אבל לא מעוניין לפרסם אותו כרגע.

אני גם לא מעוניין שיגיבו להודעה הזו שלי.

תודה.

פורסם
אני יודע מה המחיר בחנויות אבל לא מעוניין לפרסם אותו כרגע.

אני גם לא מעוניין שיגיבו להודעה הזו שלי.

אז תקנה בשכונות צפון תל אביב. אומנם יקר-אבל צפון תל אביב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
לא יודע , אבל בכל יצחק שדה (צנטרל , ר.ש.ב (AKA אחיו התאום של שאול מופז) ,וכל שאר החנויות) ניתן להשיג מחירים זהים. כולם מתואמים על השקל.
התכוונתי לאינטרס של מפיץ המידע בהודעה הפותחת של האשכול דנן
פורסם
שלום,

נפלה לידי הזדמנות לקנות את ה K44 (לא זיוף!) מגורם המשווק לחנויות

אל תגלה לאף אחד שזו חברת פטרוטק. זה סוד כמוס.http://www.petrotech.co.il/

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גם "מי מירון" ו-FERRIER הם מים מינרליים , אבל הם לא נמכרים במחיר זהה.

רוצה להשוות ? תשווה על אותו מוצר.

בקיצור - אם יש כאן משהו שיעזור לחברי הפורום - בבקשה , אם לא , תודה ושלום.

פורסם

אוטו דיפו מוכרים ב120 שקל, משוה כזה.

אצל הפרסי קניתי פעם אחרונה ב60 או 65 ש"ח אחרי מיקוח קל ("זה עולה לי יותר אצה לא מבין!?")

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...