Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה פלאפון (או: חוק הסלולרי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי חטף דו"ח מעניין על דיבור בפלאפון תוך כדי נסיעה.

מה שקרה הוא שאשתו דיברה והעבירה לו את השיחה. הוא נהג עם שתי ידיים על ההגה, ואשתו החזיקה את המכשיר צמוד לאוזן שלו.

השוטר אמר לו שלפי החוק אפשר לדבר רק עם דיבורית הקבועה לגוף הרכב.

אם זה נכון, אז גם דיבורית אוזניה לא חוקית...

אני אמרתי לו שיטען במשפט שאשתו הייתה חגורה ולכן דינה כדין דיבורית מקובעת לרכב :wink:

לא נראה לי שהתירוץ הזה יתפוס.

בכל מקרה העניין יידון במשפט בעוד מספר חודשים.

פורסם

אסור הפלאפון יהיה על האוזן !

הקרינה מהפלאפון גורמת לחוסר ריכוז

ולכן רק דיבורית או אוזניה חוקיים (למרות שגם מאוזניה יוצאת קרינה)

פורסם
הקרינה מהפלאפון גורמת לחוסר ריכוז

תצחק, תצחק. מה שכתבת כמעט נכון.

לא הקרינה כי אם השדה המגנטי והחשמלי.

סמסטר קודם היה לכתה שלנו ויכוח אטומי עם מרצה. הוא טען שאין שום הוכחה מדעית לנזק שנגרם מקרינת סלולארי, ושכל הכתבות המלחיצות בעיתונות הם שרלטנות.

על פניו הוא צודק - קרינת מיקרוגל סלולארית היא קרינה לא מייננת. היא רק מחממת.

והחימום המקומי שיוצרת הקרינה במוח מפוזר בקלות והינו חסר השפעות אורגאניות.

אבל מה...

אני כן מצאתי לו מאמר ב- SCIENTIFIC AMERICAN, שבו בדקו נבחנים תחת השפעה של שדות חשמליים ומגנטיים הנוצרים בזמן סשן סלולארי, וגילו שהתפקוד והביצועים שלהם במבחני אינטליגנציה ירדו במידת קטנה אך מובהקת. הירידה הייתה רק בזמן החשיפה לשדות ונפסקה לאחריה.

ההשערה המדעית של כותבי המאמר הייתה שהשדות משפיעים על ההתנהגות החשמלית של האיתותים העצביים במוח ועל הממתח המולקולרי בממברנות התאים. ובכך מובילים לשינוי שלילי ביכולות.

אז קחו בחשבון - הפלאצפון עושה אתכם אהבלים! וזה הוכח מדעית!

• תוכן חדש...