Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף במרכז אחי..שיהיה גם קרוב לדרומים..תיהיו פיירים ..

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מישהו באר שבע שמוכן לסחוב אותי איתו ? חחחח

אין לי ממש איך להגיע ... אם צריך אני אשלם קצת דלק חח

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

שרגאמן, תפתח סקר על האם אתם תגיעו למפגש, ומאיפה אתם בארץ (דרום, מרכז, צפון) ככה אפשר לדעת הכי מהר מי מאיפה ולקבוע את המקום

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מגיע. ועוד חבר יגיע.

ועם זה לא יהיה בשבת. אז אני יודע על לפחות עוד 3 מכונית שיגיעו. ואחת כמעט בטוח תשתתף.

ואור.

פנה אלי בפרטי, לגבי עזרה. בכל דבר. בכייייף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני בעד תחרות SQ!!!

תארגן..פה הוא ניסה לארגן SPL

תנסה לארגן במועד אחר SQ ... !

פורסם

יכול להיות מעניין! לא יודע כמה DB יוציא הפיניקס גולד 12 אינץ' שלי אבל יהיה מעניין לדעת :)

אני מחיפה וכמעט בטוח שאגיע בין אם להשתתף או לצפות באירוע מהצד.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם
אני פשוט ב :shock: אחרי ששתי CVR ישבו לך מאחורי הראש ולא האמנת בבמה קידמית מושקעת . . .

פתאום תחרות SQ ?!? שינוי תדמית :-D

גם אני מופתע מעצמי,בכלל בתקופה האחרונה[במהפכים שמתחוללים אצלי,הן באודיו,הן במכוניות,הן בצבא, הן בנושאי אהבה וזוגיות..]:-D

אגב בזמן הקרוב הולך לשבת לי JLW3 בתיבה 0.9CF אטומה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
גם אני מופתע מעצמי,בכלל בתקופה האחרונה[במהפכים שמתחוללים אצלי,הן באודיו,הן במכוניות,הן בצבא, הן בנושאי אהבה וזוגיות..]:-D

אגב בזמן הקרוב הולך לשבת לי JLW3 בתיבה 0.9CF אטומה..

אז אתה מודה שאתה אוהב ללטף פודינג ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...