Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בסלון בביתי יש מערכת סטריאו בחלקים, עם טיונר ימאהה מדגם TX-492.

הבעייה היא שלא ניתן לקלוט FM בצורה נורמלית. ניתן לקלוט שידורי FM בצורה סבירה רק אם פועלים על מצב "מונו" שמסנן חלק נכבד מהרעשים אך גם גורע מאיכות הסאונד ומבטל את הסטריאו.

קליטה דרך הממיר של יס היא אופציה שלצורך העניין לא קיימת. אמא ממש לא מסתדרת עם זה.

האם מישהו יודע מה לעשות? יש אנטנה ייעודית ל FM? אנטנה "מוגברת"?

(אגב, אני גר בבניין טרומי שידוע כחוסם קליטה עצבני ביותר).

תודה לעוזרים!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני הרכבתי משטח אנטנה מחוץ לבית והעברתי את הכבל דרך חור בקיר לתוך הבית ,הדבקה לפנל מאחרי המזנון ישירות ל טיונר,הקליטה השתפרה המון.

עוד הצעה, במידה ויש בבנין אנטנה מרכזית שאינה פעילה [בגלל HOT,YES] תחבר על הגג אנטנה ותיתחבר לחיווט הישן שלה בבית.

נ.ב

אם תצטרך משטח אנטנה שלח לי הודעה בפרי אני אנסה לארגן לך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

"בנייה טרומית – בה רוב חלקי שלד הבניין מיוצרים מחוץ לאתר הבנייה, סוג אחר של בנייה, בה הקירות החיצוניים יצוקים מבטון בתבניות מתועשות באתר הבנייה, ובתים מוכנים - יחידות בגודל חדר או מספר חדרים, המובאות לאתרי הבנייה. התחומים העיקריים של הבנייה המהירה הם בניית השלד המתועש, שימוש בגימור מתועש וכן שימוש במערכות בניין מתועשות".

מתוך: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3081299,00.html .

פורסם

גבס לא , אבל המסגרת שלו עובדת כמו כלוב פאראדיי , מה שדי פוגע בקליטה.

בתים טרומיים - הכוונה אינה לבנייה מתועשת (גבס) , אלא לפלטות מוכנות שמגיעות לאתר (בטון) ומורכבות בו.

פורסם

אם יש לך תשתית של כבלים, אפילו כזאת שאינה בשימוש - חבר את המערכת אליה. תקבל קליטה נפלאה.

בכל מקרה, אנטנה חיצונית אין בעיה להרכיב, אבל הכל שאלה של עלות מול תועלת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...