Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני לא מתמצא כל כך בתיבות לסאב, אני צריך קצת עזרה...

אז ככה , קניתי סאב של פיוניר 12" 600 וואט במחיר 400 שח ואפילו קיבלתי פה הדרכה

איך לבנות את התיבה לסאב(עד כאן הכל טוב ויפה :D ) אך הסאב לא הגיע :shock:

התקשרתי לספק ונאמר לי שהרמקול אזל מהמלאי והיבוא שלו הופסק , שאלתי ומה איתי והם אמרו לי שאני אקבל את הסאב החדש שיחליף אותו באותו המחיר :p (tsw 305c 800וואט ).

מכיוון שכבר בניתי תיבה סגורה בנפח 29 ליטר לסאב הישן רציתי לדעת האם התיבה תספיק לסאב החדש או שיש לבנות תיבה חדשה :roll::?:

דרך אגב איך הסאב החדש :?:

פורסם

נכון, אבל את ההדרכה לתיבה עבור הרמקול הקודם קיבלתי מאייל, ולדעתי אין הבדל גדול

בהפרש ההספקים בין שני הרמקולים ועל כן התיבה אמורה להספיק(לפי דעתי הדלה :) )

דרך אגב לא רשום שם אם זו תיבה סגורה או פתוחה, אם זו סגורה אז אני בצרות ואם לא אז עדיין יש סיכוי שהתיבה תתאים.

פורסם

אין שום קשר להספק שבו יכול לעמוד הסאב לבין נפח התיבה שבה הוא יכול לעמוד, שום קשר ולו הקלוש ביותר!!

הנתונים שחשובים הם נתונים שרוב האנשים כלל לא יודעים על קיומם כגון QTS, VAS, FS (העיקריים) ועוד אחרים.

תן לי קישור לנתוני הT/S של הסאב ובהזדמנות אני אבדוק אםהתיבה תתאים.

בנית תיבה פתוחה בסוף? מצאת פורט מתאים?

פורסם

ניסיתי להזין את הנתונים (המועטים) בקישור למעלה, ודווקא הסאב יכול חופשי לעבוד בתיבה אפילו יותר קטנה מ 29 ליטר. אמנם בתיבה המומלצת יש קצת יותר תפיחה בתחום התחתון, אבל לא ממש קריטי.

פורסם

אם בעינייני תיבות עסקינן, רציתי לוודא שהתיבה שבניתי אכן טובה.

כשאני מחשב את נפח התיבה אני לא לוקח בחשבון שעובי העץ הוא 19 או 17 מ"מ(וזה מפחית מנפח התיבה ) האם כך בדרך כלל נעשה החישוב(אני חוזר שוב "לא התחשבתי בעובי דפנות התיבה :!: )

תודה.

פורסם

כן, עושה רושם שהוא יכול לעבוד בתיבה הזאת לא רע בכלל, למרות שאני די חושד שהתוצאה המתקבלת בתוכנה לא כל כך נכונה...

בכל מקרה אם התיבה מוכנה אז אין כאן מה להפסיד, אני מאמין שעדיין זה יכול לעבוד לא רע.

• תוכן חדש...