Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במכונית חדשה הראשונה שלי...

אני מאוהב בה למרות שבהתחלה בכלל רציתי לקנות ג'י טי אי, או אקס אס אי

אבל הגעתי למסקנות חכמות ולא נורא יש עוד הרבה זמן להרבה רכבים.

וחוץ מזה שקניתי אוטו היום גיליתי שיש לי בגרות מלאה עברתי הכל (אנא נקה את מקש הל'. בברכה, ההנהלה) וזהו אני ממש שמח אז אני יעלה כמה תמונות

תהנו.

נ.ב יש לה צמיגים טיפה טיפה רחבים חח

יואב.

P1010121.JPG

P1010122.JPG

P1010123.JPG

205 GTI.

פורסם

הצמיגים שלך במידה של GTI 1600 - 185/60/14.

עם המידה הזאת, ובהנחה והבולמ"ז שלך תקינים - היא טורפת סיבובים. תזהר, כי הביטחון שהיא מעניקה בסיבוב נקטע ברגע אחד, ואתה במעקה ביטחון.

אז תתחדש, תהנה ותשמור עליה.

אגב - מודל 95 אם אני מזהה נכון?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז לא היא לא חדשה מהחברה אבל בשבילי היא עדיין מיוחדת והיא אדומה למרות שבתחילה אמרתי אני בחיים לא אקנה אדום! אבל התרכחתי והתאהבתי..

ואכן צדקת היא מודל 95 1400ק"מ ויד לא חשובים כל כך העיקר שהמנוע והשלדה במצב מצוין!!

וכן הגג מתקלף לי הוא נשרף : \ לא נורא זה לא משהו שאי אפשר לסדר בקלנסוואה בכמה מאות.

והג'אנטים ממש משפיעים על האחיזה לא שאני מגלה לכם משהו...

מהנה מאוד לקחת סיבובים יותר צמוד ובדביקות.. אבל אני לא חש שיש לי רכב ספורט אז אני לא מגזים

ותודה על האיחולים:-D

נ.ב בדקתי איזה GTI אחת מערבי לא שחשבתי שהכל יהיה בסדר אבל חיצונית הייתה מדהימה והוא רצה מחיר זעום אחרת לא הייתי בודק אפילו... אבל מה שהלך לה מלמטה היו יורדות לכם דמעות רק מהמראה של מה הוא עשה לרכב הזה.

אבל אני מאושר עם הקנייה שלי.

אהה ושוב בקשר לג'אנטים אני יודע שהם של 1600 ואת המידה סתם התלהבתי מהעובדה של205 רגילה יש נעליים גדולות כל כך:lol:

205 GTI.

פורסם

תתחדש!

מדהימהוהוא

אני מניח שזה חיובי בצורה כלשהיא...אז כנ"ל לגביך

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

צבע אותה בלבן ושלח אותה לסמלון שלי, והופה!

(ולא יזיקו 2 דלתות פחות, ואיזה מופזון מתנפנף)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

יואב תתחדש ידידי!

אוטו יפה , חזק , יציב ומושלם בשבילך.

תתחדש שוב גבר.

אוהב אותך , עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
יואב תתחדש ידידי!

אוטו יפה , חזק , יציב ומושלם בשבילך.

תתחדש שוב גבר.