Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג פלאפון חינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הצפוניים שבינינו, פלאפון אמנם לא ממש מפרסמת את זה אבל יש לה מבצע של שידרוג פלאפונים בחינם לכל תושבי הצפון. לא יודע מה הם הפרטים עדיין אבל אפשר לעשות את זה בכל רכב נייד שלהם או במרכזי השירות. למען הסר ספק אני לא עובד בפלאפון ולא קשור אליהם, סתם רוצה שינצלו אותם כמה שיותר.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
למזלי הרב אני ופלאפון התגרשנו לפני שנים מספר... וכל בוקר אני מודה לאל.

מצטרף עד שנפטרתי מהם יצא לי המיץ:x

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לצערי לא אוכל לממש את ההטבה הזו. נסראללה ואחת ההקטיושות שלו פגעה בקומה האחרונה בקניון 8 שבקריית שמונה, בדיוק בחנות של פלאפון.

פורסם

מבצע ב"חינם" לתושבי הצפון מציע מכשירים שנשארו במלאי של החברה, אמנם ללא עלות אבל עם התחייבות ל3 שנים וקנס יציאה של 2800 ש"ח. ככה שלעשות טובה הם לא עושים.

לקוחות סלקום שמדברים ב199 ש"ח ומעלה וברשותם מכשיר ישן משלמים 15 ש"ח בחודש על 3120 והם מקבלים החזר מלא של הסכום ככה שזה גם ללא עלות ונגיד והם רוצים להתנתנק אז הם לא מחוייבים לסלקום אלא למכשיר עצמו ועליהם לסגור את יתרת החוב על המכשיר.

בסלקום אין התחייבות להיות לקוח ללקוחות פרטים להבדיל מפלא פון שכובלת אותך בשרשראות .

haters will hate

פורסם

עזבו אתכם משטויות, כל החברות גנבים. גם סלקלום גם אורנג' וגם לפאפון (מירס לא יודע, לא היה לי). הכי טוב זה פשוט לקנות לפאפון בחו"ל ובלי זיוני מוח על החזרים ושטויות, ופשוט להכניס סים קארד ולדבר ובלי כל מיני תוכניות מטומטמות שאנשי המכירות ממציאים ואח"כ לך תעקוב אחרי ההחזרים שלהם.

ROOONEEYY

פורסם
עזבו אתכם משטויות, כל החברות גנבים. גם סלקלום גם אורנג' וגם לפאפון (מירס לא יודע, לא היה לי). הכי טוב זה פשוט לקנות לפאפון בחו"ל ובלי זיוני מוח על החזרים ושטויות, ופשוט להכניס סים קארד ולדבר ובלי כל מיני תוכניות מטומטמות שאנשי המכירות ממציאים ואח"כ לך תעקוב אחרי ההחזרים שלהם.

זה מה שאני עושה כבר 3 שנים, קונה מכשיר מחו"ל ומכניס סים קארד. :-D

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

א. אתם לא חייבים לקנות בחו"ל יש מחירים סבירים גם בארץ, רק צריך לדעת מאיפה לקנות.

ב. הצרה היא שאין כבר תוכניות ללא דמי מנוי ואלו שהיו פעם (אורנג' TO-GO) מציעות תעריפים מטורפים! (80 אג' לדקה!) ככה שחייבים להצטרף לתוכנית.

ג. גם שמתפתים ומשדרגים/נכנסים לתוכנית וכו' - חשוב מאוד לבדוק מהו קנס היציאה, לרוב זה בא אח"כ בהפתעה. יש תוכניות שאין קנס או שהוא ממש קטן או קטן עם הזמן ויש כאלו שלכל תקופת ההתחייבות לא משתנה (הדוגמא שניתנה למעלה במבצע פלאפון).

ד. לדעתי החברה הגרועה ביותר במתן שירות וביחס ללקוחות היא סלקום, יש לי סיפורים עליה שלא יאמנו, ברחתי משם כל עוד נפשי בי ביום שנגמרה לי ההתחייבות הכפויה ששמו לי במרמה.

פורסם

תבין אני מתעסק בתחום, אני עובד בנוקיה. מכיר את המסלולים בכל החברות ומכיר את השורות הקטנות.

כמו שחברי יכולים להעיד עליי, מעבר לעובדה שאני קשור לתחום אני גם לקוח ולקוח של כל 3 החברות (מירס זאת לא פונקציה אפילו) השירות בסלקום עבר מהפך מאז שנכנס המנכ,ל החדש, כיום הדגש מעבר לעלויות נמוכות הוא גם על השירות. אני מתקשר מטלפונים של לקוחות למוקד השירות מדי יום ובהתחלה חשבתי שהגעתי בטעות למוקד של פרטנר...

ואם אתה כבר לקוח שמדבר אז למה לא לרכוש מכשיר בארץ, אם יוצא לך לשלם 540 ש"ח על 6230I למה לא? לחברה שלי נתתי 6280 במסלול חיילים, את ה149 ש"ח היא עוברת קבוע אז יוצא שהיא משלמת 15 ש"ח על המכשיר לאמא שלה נתתי 6230I בחינם במסגרת המבצע שהיה של 1+1.

שווה? כמה יעלה לרכוש אחד מהמכשירים ככה סתם? 540 ש"ח ל2 המכשירים.

וההחזר הוא בכסף. ת'כלס כסף בחשבונית זה מה שחשוב.

אם אתה לקוח שלא מדבר אז עדיף לך לרכוש מכשיר מבחוץ - למרות שגם זה לא תמיד נכון כי יש עוד סיבות מעבר להחזרים.

haters will hate

פורסם

צריך להיות חכם.

קניתי נוקייה 6230I חדש דנדש עם הניילונים, עם הכבלים, מטען, דיסק הכל הכל. בגרסה הכי חדשה - ב-800 ש"ח.

לא גנוב, מתוקף מעמדי לא יכול להרשות לעצמי וכמו כן לא אעודד גניבות.

למי ששואל איך, פשוט צריך לארוב להם באתרים ולקפוץ על המציאה.. אלה אנשים שבד"כ דפקו אותם בעסקה והם חזרו בהם ומוכרים לאחרים כדי להשיג לפחות חצי מחיר בביטול העסקה.

אחרי שמשיגים מכשיר נייד, אין לכם שוב התחייבות ואני בסלקום כבר 6 שנים ללא התחייבות. יש לי 2 מסלולים: של 200 הודעות ב-12 שקל (נראה לי) לכל הרשתות, ומסלול של 5 יעדים מוזלים. אני מאוד מרוצה מהחשבון בסוף חודש, מאוד מרוצה מהמכשיר שהוא סוף! וגם בלי התחייבות לאף אחד.

פורסם

שישרפו עם כל המבצעים לתושבי הצפון.

אויס מעלה מחירים, ואז עושה הנחה מיוחדת לצפוניים. יופי.

היום ניסיתי לשנו"ץ קצת, צלצול טלפון, בצד השני מערכת אוטומטית. "במיוחד לתושבי הצפון! מבצע!".

ססססעמק!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...