Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לתפארת משטרת ישראל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיום, כולם לוקחים איתם מצלמות לרכב.

ראית ניידת? צילמת ניידת.

אני אישית מבטיח לצלם כל עבירת משטרה שאני רואה.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ובסוף נעשה דיסק מתנה למשטרת התנועה. .
גם אם תשמור כל תמונה בגודל של ג'וק אין סיכוי שתכניס את הכל על דיסק אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מהיום, כולם לוקחים איתם מצלמות לרכב.

ראית ניידת? צילמת ניידת.

אני אישית מבטיח לצלם כל עבירת משטרה שאני רואה.

מעניין כמה זמן יקח להם להוציא תקנה שאסור לקחת מצלמה ברכב.

פורסם
לא מזמן, ישבתי במארב וחיפשתי לי שוטר שעושה עבירות תנועה ... :nono:

נסעתי מצומת רעננה לכיוון מורשה , ניידת בנתיב השמאלי במהירות של 89-90 נראית קצת לא מאופסת .

התקרבתי , השוטר אוכל סנדוויץ' ביד אחת ומחזיק פחית קולה והגה ביד השנייה .

יש לציין שהסנדוויץ היה פתוח (פרוסה אחת) לכן הוא היה צריך להשתדל להחזיק אותו במאוזן.

אבל שוב, זה רק בגלל שחיפשתי אותו .

בארץ זה סנוויטש עם פסטרמה, בחו"ל זה דונאטס.

נראה לי שמצאתי למה בחו"ל השוטרים טוחנים דונאטס, כי לא צריך לחשוב יותר מידיי איך להחזיק אותה, הדונאטס תישאר מאוזנת בכל זווית :)

והמוטו הוא : כמה שפחות להשתמש עם השכל = ככה יותר טוב.

"מהיום, כולם לוקחים איתם מצלמות לרכב.

ראית ניידת? צילמת ניידת.

אני אישית מבטיח לצלם כל עבירת משטרה שאני רואה."

אתה בטוח? כמה כרטיס זיכרון יש לך במצלמה....?

פורסם
הי, לא יפה לדבר ככה, שוטר מבטל תמרור לא?

הוא יכול לבטל לך, או לי, או למישהו אחר.

לעצמו הוא לא יכול לבטל.

והלוואי שזה היה רק בתמרורים. כמדומני אין תמרור של "אל תתנהג בחזירות על הכביש"...

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
יותר מדיפלומטים :D
דגנרט*ם

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הי, לא יפה לדבר ככה, שוטר מבטל תמרור לא?
אתה מזכיר לי שבזמן שביתת המרצים הגדולה באחת ההפגנות כל פעם שהרמזור להולכי רגל היה מתחלף לירוק היינו יורדים וחוסמים את הכביש. שוטר שהיה שם התחיל להתעצבן ולצעוק עלינו שהוא מחליף את הרמזור. אמרתי לו שיראה איזה יחס הוא מקבל במשטרה, כל כך הרבה שנים משרת שם והגיע רק לדרגת רמזור מחליף.

ההערה הזו עלתה לי בלילה במעצר אבל לראות את העצבים שהוא חטף היה שווה.

פורסם

אולי אתם שחושבים שרק השוטרים עושים שוק על הכביש ..

אז שכחתם את נהגי המוניות גם הקטנות וגם הגדולות הם נוהגים כאילו הם הרגע קנו את הכביש

לא שמים על אף אחד.

איך שהוא השוטרים יכולים להנפיץ משו כי הם ""עובדי חוק""

אבל לנהגי המוניות אין שום הסבר להתנהגות הזאת שלהם על הכביש :mad: !

פורסם

מוניות? מה עם משאיות? גדולות כקטנות? רכבים מסחריים (דגש על חברות בלדרות), ולצערי גם לא מעט אוטובוסים.

או בגדול - רוב רובם של מי שעבודתם היא לנהוג.

אלעד

פורסם

דווקא במוניות (ספיישל הקטנות) יש כמה צדיקים

לעומת זאת עוד לא ראיתי מונית (שירות גדולה) שהנהג נוהג בה כמו בנאדם, ואם יש אוטובוס בסביבה, אז זאת בכלל חגיגה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתם ממש מחפשים אה?
אתה ממש לא ייאמן.

אני מבטיח לך שפותח השרשור היה מסתכל בתדהמה גם אם הרכב היה רכב אזרחי ואז הוא היה אומר לעצמו "אחח, איזה נהגים יש במדינה הזאת".

אבל כאן זה שוטר! הוא היה מביא לי דוח אם הייתי עושה כזה דבר (ותאמין לי שלא הייתי עושה גם בלילה!), אז למה שיהיה מותר לו לעשות את זה?

צא מהסרט שלך, אף אחד (לפחות רובנו) לא מחפש אותם. אני רואה ניידת ואני ממש לא מתרגש ולא מסתכל אם הנהג מחזיק קולה ביד או אנערף מה. שינהג כמו בן אדם - אף אחד לא עוקב אחריו עם ספר חוקים ורואה אם הוא עומד בכל התקנות, אבל שינהג כמו שאזרח נורמלי מן השורה נוהג. לפחות.

לא איכפת לי אם הוא משאיר את הניידת דולקת כשהוא קונה סיגריות - זה ניחא (לא אחראי, לא תקין, אבל ניחא). אבל זה שהוא שם פס על החוק ולוקח סיכון לתאונה גדולה - זה מרתיח אותי. למה מי הוא שיסכן לי את החיים? כי יש לו תג ומדים כחולים? אני שם פס על המדים האלה - זה לא מה שיציל אותו מתאונה. במיוחד שהוא צריך לתת דוגמא.

תיכף תגיד שאנחנו "ממש מחפשים" את נהגי המונית, ואת נהגי האוטובוס, ואת הילדים עם הסובארו פשע וכו'.

אגב,

השר רמון נחשד במעשה מיני לא ראוי או משהו כזה. לא חיכה למשפט והתפטר. למה? חיפשו אותו? לא. האשימו אותו במשהו, ועד המשפט הוא זכאי. אבל בגלל שהוא צריך להוות דוגמא אישית למדינה אז היה ראוי שהוא יתפטר. כמו שהמשטרה צריכה להוות דוגמא אישית למדינה - ואם היא לא עושה זאת אז שתתפטר!

צא מהסרט שלך.

מעניין אותי איזה תירוצים תביא הפעם...

Back to the original - NC again.

פורסם

אני מציע לפתוח שרשור עברייני תנועה בכלל,לא רק שוטרים,כולל תמונה מוגדלת של לוחית הרישוי.

כשנהג מבצע עבירת תנועה ומסכן את כל מי שסביבו,זה ממש לא משנה אם הוא שוטר או אזרח.

בכל מקרה,המצלמה צמודה אלי.את מה שהיא קלטה השבוע אפשר להגדיר כתוצאה של נהיגה "זהירה"

תמונה 3924.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...