Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכוון להחליף זוג בולמים קידמיים לפורד פיאסטה שנת 95.(ההחלפה מתבצעת בעקבות נזילת שמן מאחד מהבולמים.)

ועכשיו השאלות:

1) בחנות החלפים הציעו לי בולמים של corven ב200 ש"ח לבולם. האם זוהי חברה אמינה והאם המחיר סביר?

2) עלות העבודה שהוצעה לי היא 250 ש"ח סה"כ, האם המחיר סביר?

3) המכונאי טוען כי אין צורך בכיוון פרונט לאחר ההחלפה, האם הדבר נכון?

תודה מראש!

פורסם

מתנצל, אני לא מרבה לכתוב הרבה בפורום, אני די פאסיבי, רק קורא הודעות.

אנא , הסבר לי במה טעיתי כי אני באמת לא מבין.

תודה ען התגובה

פורסם

אז זהו שאיני יודע מה חעשות.

חלק מהאנשים, טוענים כי כיוון פרונט הכרחי וחלק טוענים שלא.

מישהו יכול להסביר לי למה צריך/ לא צריך לעשות כיוון פרונט, כך אני אשכיל ואבין לעומק את העניין ואוכל להחליט.

בנוגע לבולמי המונורו ,הם הוצעו לי ב320 לעומת הקורבן שעולים 200 ש"ח לבולם.

האם לדעתך ההפרש שווה?

קורבן אינה חברה טובה?

תודה מראש!

פורסם

המונרו נחשבים לטובים יותר. לא בדקתי אישית כל דגם.

לגבי כיוון הפרונט - בעת החלפת הבולמים אתה מפרק את הנאבה, תפוחים , הבולם עצמו, נק' העיגון שלו אל השילדה ועוד ועוד. הסיכויים שהכל יחזור בדיוק לאותו מקום קטנים למדי.

כיוון פרונט עולה בין 150 ל-200 ש"ח , ומכיוון שמדובר בעניין בטיחותי במקרה של סטייה גדולה , או באכילת צמיגים לא שווה שתגרום להרס צמיגים - ההשקעה משתלמת ומתבקשת.

פורסם

שים לב! בפיאסטות עדיף בולמי שמן על גז קח בולמים מכל סוג שהוא אפילו טורקי ורק לא בולמים ספורטיבים אשר יקשיחו לך את הרכב ויהפכו אותו למריצה הטובים ביותר הם kyb אל תתפתה לבילשטיין קוני ושאר השמות המפוצצים .

וחייבים אחרי התקנת בולמים כוון פרונט מכיון שאתה פותח את את שתי ברגי האורך המחברים את הבולם ליד הסרן וזה משנה את זוית השפיעה (הזוית נראית כשאתה עומד מול הרכב ומשווה את מקבילות הגלגלים

תבדוק גם את תושבות הבולמים העליונות (כריות בולמים) שהגומי לא קרוע והמיסב חופשי ומסתובב

יגאל

פורסם
אז זהו שאיני יודע מה חעשות.

חלק מהאנשים, טוענים כי כיוון פרונט הכרחי וחלק טוענים שלא.

מישהו יכול להסביר לי למה צריך/ לא צריך לעשות כיוון פרונט, כך אני אשכיל ואבין לעומק את העניין ואוכל להחליט.

בנוגע לבולמי המונורו ,הם הוצעו לי ב320 לעומת הקורבן שעולים 200 ש"ח לבולם.

האם לדעתך ההפרש שווה?

קורבן אינה חברה טובה?

תודה מראש!

שווה לך להוסיף.

כיוון פרונט יכול רק לעזור, אך, הוא לא הכרחי במידה ומחליפים בולמים, שאלה של תקציב.

פורסם

שלום.

לתשומת לב כולם.

לאחר החלפת בולמים ואו גם כריות בולמים חייבים לבצע כיון פרונט!!!

לאחר החלפת הבולמים עקב העבודה הנידרשת בהחלפתם כול הכיון מישתנה.

אי כיון פרונט יגרות לנזק עתדי מיצטבר של הרס התפוחים ומערכת ההיגוי, בנוסף הצמיגים ישחקו ויהרסו , והכי חשוב תיתכן פגיעה קשה בהיתנהגות הרכב וביציבות הרכב בנסיעה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עולה בראשי השאלה הבאה,

לרוב הרכבים הפרטים אין כלל אופציה לכוון זוויות היגוי כלל, פרט לכוון גלגלים.

אז איזה בדיוק בדיקה צריך לעשות אחרי החלפת בולמים?

• תוכן חדש...