Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

וונטה שתפעל קבוע


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי באוטו הוונטה פועלת תמיד ששאלתי את המוסכניק למה היא פועלת תמיד הוא אמר. כנראה שהבעלים הקודם של האוטו סידר שהיא תפעל תמיד בגלל שהאוטו הזה מתחמם מהר כנראה (האוטו דייהטסו שרייד 91)

פורסם

צפה להפתעות, ישנה בעיה כלשהי במערכת הקירור והבעלים הקודמים 'החביא' אותה על ידי הפעלת הוונטה

לא מומלץ להשאיר את המצב כפי שהוא

יום טוב גם לך

פורסם
טמפ' העבודה של הרובר (ושל רוב המנועים החדישים) היא 90-95 מעלות התרמוסטט נפתח ב80 מעלות.ככה שזה עדין נמוך,

וגורם בלאי מואץ לטרמוסטט עצמו, בגלל שהוא נפתח ונסגר הרבה יותר פעמים .

אורן

אורן אני מתפלא על התשובה הזו, איזה מוסכניק זרק לך את השטות הזו ?

דע לך שברכבים מתוחכמים לדוגמא גולף, התרמוסטט מפוקד על-ידי מחשב מערכת ניהול מערכת הקירור אשר באופן קבוע בהתאם לעומס המנוע, מהירות סיבוב ועוד מספר גורמים והתרמוסטט שיכור מרוב פתיחות/סגירות או מצב אחר.

אז מה הבלאי שלא מואץ יותר ? הוא מתוכנן לכך.

איזה כייף לי :)

פורסם

המצחיק הוא שבדיוק היום תיקנתי בעיה הפוכה ממש שאתה מבקש לעשות. אחרי שעשיתי הגברה לוונטה יום אחרי שמתי לב כי הוונטה פועלת בכל מצב גם שהמנוע כלל לא חם ושהרכב לא מותנע ורק הסווטיץ' פתוח. החליפו את היוניט (ככה נאמר לי) ברדיאטור. הבחור שטיפל לי בזה אמר שבגלל שהרדיאטור שלי נדפק כתוצאה מכנראה תאונה קלה שעברה על הרכב מקדימה כנראה גורם ליוניט להשרף כל פעם (אני יעלה את זה בפתיחת נושא חדש כאן בפורום).

זה אומנם משאיר את המנוע קר אבל זה לכסות את הפצעים בגוף עם סיד. זה מסתיר בעיה אחרת ועדיף לתקן אותה ולא לתקן הכל מסביב.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

×
×
  • תוכן חדש...