Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע בנזין\דיזל יותר משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין מנוע דיזל לבנזין

בעבר קראתי שאוטו עם מנוע דיזל ,יקר יותר לאחזקה ,מבחינת טיפולים\טסט שנתי\ביטוח,עד כמה זה נכון ברכבים החדשים (משנת 2001 והלאה)?

היתרון המשמעותי של מנוע דיזל ,=צריכת דלק נמוכה יחסית למנוע בנזין

הכדאיות הכלכלית של מעבר לדיזל תלויה במס' הקילומרים שנוסעים עם האוטו, אז בעצם השאלה שלי

כמה קילומטרים האוטו צריך לעבור כדי שמעבר מבנזין לדיזל יהיה משתלם ?

תודה

פורסם

התשובה שונה מהותית מרכב לרכב. בעקרון, ככל שהרכב יותר זללן-דלק, הדיזל משתלם בקילומטרז' נמוך יותר. ברכבי-פנאי גדולים זה יכול לקרות כבר בפחות מ-10,000 ק"מ לשנה. במכוניות קטנות כבר צריך 30,000 ק"מ בשנה ויותר - וזו הסיבה שיש מעט כאלו אצלנו עם מנועי דיזל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

תיראה החיסכון בדלק הוא עצווום והוא טוב אבל מבחינה טיפולים ומבחינת טסטים כמו שאמרתה זה נכון אתה משלם כימעט כפול ולא מישתווה להחזיק את המנוע דיזל גם עושים איתו יותר בעיות בטסטים של פליטה של עשן וכאלה כי זה דיזל מוציא יותר עשן אם אתה שואל אותי ככה או ככה אתה משלם פחות או יותר אותו דבר אז אין לך איפה להפסיד פה אם אתה אוהב מהירות וכוח תיקח בנזיין אם זה לא מציק לך ויש לך בעיה של כסף זמין שאתה צריך ליסוע אז קח דיזל אב ההוצאות הם אותו דבר הכסף שאתה חוסך בדיזל בדלק הולך על טיפולים וטסטים :):)

:)

פורסם

מבחינת ביטוח זה אותו הדבר, והבנתי גם שמה 01/09/2006 האגרה הולכת לרדת עוד.

אז בסופו של דבר למי ש"מרביץ" קילומטרז' משתלם לו.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

האגרה אולי תרד אבל מחיר הסולר יעלה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אנשים מקשיבים רק למה שנוח להם...

האגרה תרד? ומה עם מחיר הסולר? עצרת את קריאת הכתבה מיד אחרי המשפט שבו נאמר שהאגרה תרד או שקראת רק את הכותרת...

כבר לא כל כך פשוט לקנות סולר, האגרות עדיין גבוהות מידי, לדוגמא, הציעו לי פולו דיזל ב8000 שקל, האגרה שלו 2400, שליש מערך הרכב כל שנה.

המחיר גבוה, כמעט 5 שקל, זה בצד המספרי של העניין, מה עם הפן של הפאן?

אשר אינו קיים כמעט בדיזל.

ואם תקנה טורבו דיזל, הצריכה תהיה גבוהה, הבלאי יהיה גבוה, וכבר לא כלכך משתלם...

פורסם

יש לי הצעה מצויינת בשבילך:

אתה יכול לקנות רכב בעל מנוע בנזין , למשל הפאביה שהתעניינת בשלומה,

ואילו לפיצול האישיות שלך תוכל לקנות מנוע דיזל , כמו שרצית כאן.

אם תפתח יוזר שלישי תוכל להמליץ לו על הסבה לגז.

תשתדל בפעם הבאה לפחות לא לענות משני היוזרים באותו שרשור... :evil: .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...