Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון..

הייתי היום במוסך אז הבאתי קצת צילומים מהתקדמות העבודה..

הרכב יהיה מוכן תוך יום יומיים,אחרי המתיחות והוספת חומר בעיקר מאחור אני מתחיל לנשום שוב(כמעט לרווחה)בנוסף על הדרך אני עושה החלקה של מכות קטנות ושריטות בכנפיים מקדימה

לבנתיים קיבלתי בתור רכב חליפי יונדאי גרעפס(גטס)מצטער על האיכות..מצלמת טלפון.

14082006.jpg

14082006(001).jpg

14082006(002).jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפחח נשבע לי שגם כשאני יימכור את הרכב אף אחד לא ישים לב,אלא אם כן זה בעל מקצוע או מישהו עם זיקה לנושא פחחות וצבע.
כל מה שיהיה צריך לעשות זה להוריד את הדיפונים בבגאג' ולראות שמבפנים הפח מקומט...

לגבי התמונות עם החומר, אני מקווה בשבילך שזה לא עבודה מוגמרת לפני צבע, כי עדיין יש שם הרבה חומר !

בכל מקרה הכי חשוב שתצא מרוצה, ואני ממש מקווה בשבילך שאחרי כל הריתוכים והקימוטים יבצעו עבודת אטימה טובה (גם בתוך תא המטען אם נסדקו קוי איטום וכו') כי הקורדובה מעט רגישה לחלודה.

ולתמיר, אחלה הודעה ראשונה :roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון,

יש לי שאלה.

נכון, הפח מקומט ויש מעיכות,

אבל איך הפחח מגיע ומסדר אטימה טובה מהצד הפנימי של הפח (לא הצד החיצוני שאנחנו רואים..) ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אין לי מושג איך הוא עשה זאת אבל הרמתי את הדיפון בעצמי ואיפה שהייתה מעיכה(קלה)לא נותר זכר(אולי במתיחות היא נמתחה)

סער,אם אתה מתכוון לאטימות לחדירת מים בסגירת הבגז',אז מה שהוא עושה זה פשוט להכנס לתוך תא המטען ולבדוק מבפנים אם העסק אטום.

פורסם

זהירות!

למרות שהאזור ניראה אטום, רוב הסיכויים שהוא לא.

תבדוק מתחת לשטיח בבגאז' ברגע שיתחילו גשמים.

תזהיר את הפחח מהעובדה שאתה יכול לחזור בחורף, תראה מה תהיה הגישה שלו. (אם תוכל להוציא התחייבות בכתב אז סבבה)

נדמה לי שיש אחריות על התיקון ל3 חודשים בלבד.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

סער, קצת קשה להסביר ואפילו תמונות שיעזרו לא מצאתי אבל אנסה בכל זאת:

לוחות הגוף (body panels) מחוברים אחד לשני ע"י נקודות ריתוך (spot welds), הריתוכים יוצרים הדבקה אך לא אטימה. לשם כך משתמשים בחומרי איטום שונים (דמויי סיליקון). במקרה של תאונה העיוות של האזור הפגוע גורם במקרה הטוב לסדקים ושברים בפסי האיטום, ואז נדרש להסירם ולאטום מחדש.

מהצד החיצוני נהוג גם כן להשתמש בחומרי איטום ועליהם זיפות או שכבת under coat. הדבר מונע חדירת מים וחלודה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

טוב.

סוף לסיפור(כמעט)

היום הוצאתי את הרכב מהפחח ,עבודה מעולה לדעתי(אפשר היה לשפר בכמה נקודות קטנות,מינורי מבחינתי)

עשיתי על הדרך החלקה לכנפיים שהיו מלאות במכות קטנות ומעצבנות.

P8170175.JPG

P8170176.JPG

P8170181.JPG

פורסם

עבודה טובה!

רק אתמול בשידור חי , אני רואה את השכנה שלי ילדה בת 17 עם אמא שלה לידה , חונה את הרכב שלהם מאחורי ומרימה לי את ההרכב מאחורה.... היה לי דופק 170 !

שיפשפה לי את כל הטמבון האחורי , אחרי שלא היה לו שריטה אחת !

איזה עצבים קיבלתי עליה... מבאס.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
עבודה טובה!

רק אתמול בשידור חי , אני רואה את השכנה שלי ילדה בת 17 עם אמא שלה לידה , חונה את הרכב שלהם מאחורי ומרימה לי את ההרכב מאחורה.... היה לי דופק 170 !

שיפשפה לי את כל הטמבון האחורי , אחרי שלא היה לו שריטה אחת !

איזה עצבים קיבלתי עליה... מבאס.

נו.

ואיפה פה החלק של ה"גיב מי דה מני"?(ועדיף מזומני)

• תוכן חדש...