Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני תפסתי שכן על חם שפגע לי בפולו לשעבר, הפגיעה היתה לא נוראית, אבל התעקשתי.

הלכתי למוסך, הוצאתי הצעת מחיר. קיבלתי 400 ומשהו ש"ח.

אחרי חודש פגע בי מישהו מכת פח , כיסיתי עם זה חלק מהמכה וגם צבעתי חלק מהפגוש על הדרך.

אנשים.

אל תהיו פראיירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זו לאנטיס.. לדעתי היא רק עזרה לו להבא לזהות אותה בין אלפי הלאנכטיסים.
מדבר בעל הלאנוס...:arrow:

:wink:

תתחדש!,עבודה טובה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
איזה מבאס. זה קרה לאמא שלי לפני כמה שנים.

קיבלת תשובות...

רק שתדע שאני לא מתרץ וגם שהייתי בתוך העץ הראות הייתה אפס לחלוטין ולא ראיתי אותו(רק כשיצאתי מהרכב,הבנתי מה עומק הבושה)

וכל הזקנים המעצבנים שאני מכיר ששמעו בזמן האחרון על חיישני חנייה אומרים לי "נו,אם היית שם אותם זה לא היה קורה"

לך תסביר להם שכשאתה נוסע במהירות רוורס העסק לא בדיוק יועיל..

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

pipinoadar, תתחדש !

שמתי לב שלא פירסמת את שם המוסך עד לסיום העבודה, דבר חכם כשלעצמו. אבל כדאי לדעת:

למעשה לצבעים יקח כחודש עד חודשיים להתייבש ו"להסגר" לחלוטין, כך שייתכן מצב שאם כיסו עם הפריימר שריטות עמוקות ו\או שקעים שלא תוקנו במלואם ע"י הפילר, הפגמים יצוצו רק לאחר שהצבע יתייבש לחלוטין. כך שאם רצית להתעזר בסבלנות על מנת להמליץ על המוסך בלב שלם, אולי כדאי היה לחכות ולראות מה טיבה האמיתי של העבודה (דבר שעוד יוסף להתגלות בשנים הקרובות, כמובן).

לתשומת ליבך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
pipinoadar, תתחדש !

למעשה לצבעים יקח כחודש עד חודשיים להתייבש ו"להסגר" לחלוטין, כך שייתכן מצב שאם כיסו עם הפריימר שריטות עמוקות ו\או שקעים שלא תוקנו במלואם ע"י הפילר, הפגמים יצוצו רק לאחר שהצבע יתייבש לחלוטין. כך שאם רצית להתעזר בסבלנות על מנת להמליץ על המוסך בלב שלם, אולי כדאי היה לחכות ולראות מה טיבה האמיתי של העבודה (דבר שעוד יוסף להתגלות בשנים הקרובות, כמובן).

לתשומת ליבך.

אתה צודק לחלוטין גרשון,אבל המוסך הזה עשה לי צביעה של הטמבון הקדמי והאחורי+עשרות עבודות למשפחה לכן אני לא דואג ובמידה וייצא קטע שלילי איתו פרסום שלילי יעשה לו נזק הרבה יותר חמור.

פורסם

וחזרה עטרה ליושנה.

איזה עבודה, מעטים בעלי המקצוע שהם מקצועיים בארץ לצערי.

כבר אמרתי לך שאני מת על הקורדובה שלך איש?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
pipinoadar, תתחדש !

לתשומת ליבך.

מסכים לחלוטין.

גם אחרי תיקון קטן שאני ביצעתי, הפולו שלי (לשעבר) חזרה לצביעה מכיוון שאחרי מספר שבועות התגלו הבדלי צבע ושריטות כתוצאה משיוף והשחזה מתחת לצבע היסוד.

סה"כ הרכב חזר 3 פעמים לצבעי עד שהתאמת הצבעים היתה מושלמת בעיניי.

(הצבעי רצה לדקור אותי, כי זה היה תיקון קטן וזניח.... אבל למרות זאת התעקשתי.)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היו לי כמה שריטות מאחור וביקשתי ממנו לתקן אותם על הדרך,הוא החליק אותם וצבע נקודתית,אם מסתכלים היטב רואים את הטשטוש,אני מקווה שבמהלך הזמן זה לא ייבלוט לעומת הצבע של הרכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הצרות לא נגמרו.

אחד הפועלים במוסך שתיקנתי את הרכב החליט ברוב חוכמתו להניח את כבל ההארקה של המצבר מבלי לסגור אותו עם הבורג.

הנזק לא המתין יותר מידי זמן,אני חוזר מהעבודה מכבה את האוטו וקולט שהחנייה שעשיתי לא משהו,מנסה להתניע ו..כלום.

אין סטרטר,אורות,צליל של אזעקה,נעילה לא זזה,בקיצור ישר רצתי למצבר וראיתי אותו משוחרר כביום היוולדו.

בשעה הזאת המקום היחיד שנשאר פתוח הוא אוטו דיפו(לצערי הרב)אצתי רצתי ועשיתי בדיקת טעינה והבחור (שכמעט סגר)אימת את חששותי - לא ניתן להטעין את המצבר והוא ריק לחלוטין,המצבר היה בן שנתיים (אולי קצת יותר)אחרי מלחמה עם הבחור שרצה למכור לי מצבר של (VARTA(62Aהסברתי לו שהרכב הגיע עם 72Aוזה מה שאני מעוניין לרכוש למרות המחיר היקר(764ש"ח)שילמתי,הורכב

אבל הדבר הכי מוזר שקרה,אני מגיע לביתי מכבה את המנוע ופתאום מתברר שיש לי מרים חלונות ופתאום החלונות עלו לבד..

חשבתי שאני משתגע!

איך אני מסביר לבעל המוסך(חבר של אבי)שהעובד שלו פישל ומה אדרוש ממנו?

פורסם

תביא לו את המצבר

תגיד לו שהמצבר היה במצב מצוין כשהאוטו שלך הגיע אליו

ומשום מה הוא יצא מהמוסך שלו עם כבר הארקה שמסתובב חופשי

ואתה דורש ממנו פיצוי על זה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצטער שאני שוב מעלה את השרשור אבל אני קצת עצבני כי די דפקו אותי.

עכשיו אני מקבל טלפון מהסוכן ביטוח שלי שאומר לי שקבעו לי ירידת ערך של 6%!!!

הסברתי לו שאני לא מוכן לקבל את זה ואני יביא שמאי פרטי ונתחיל בחגיגת התנצחות עם החברת ביטוח ועם השמאי.

האם יש למישהו מכם טלפון של שמאי הגון(עד כמה שאפשר)??

הנושא די חשוב/דחוף.

תודה,

תומר.

• תוכן חדש...