Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפסיקו לקרוא לאנשים במדינה הזאת זבל.

אתם מפונקים אתם לא יודעים בכלל מה זה זבל של אנשים,בגרמניה ובארה"ב אתה יכול לשכב על הרצפה מוכה ימים,אנשים יחפשו מעבר מעליך אבל לתת יד ולהרים אותך לא יתנו.

כל אחד בוכה על מצב הנהגים בכבישים- אז שכל אחד יקח את עצמו וישפר את המצב.

והעובדה שברכב שטח כל כוסית מורשת לנהוג? ברכב ענק שמרסק את כל הטווינגו והקליאו וה205 האהובות שלכם תוך שבריר שניה.

למה? למה שמישו שרוצה לנהוג על רכב גבוה,רחב,וכבד לא יעבור קורס הכשרה? בן יום מינימום.

ובביטוח יהיה רשום מי רשאי לנהוג ומי לא.

אנשים מתנהגים עם הלנד קרוזרים האלה כאילו זה 205 GTI קטנה קלילה,זריזה ובעלת אחיזת כביש.

עד שהם לא יתהפכו הם לא יבינו.

זה העיקרי מבחינתי בשיפור לקראת השלב הבא.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

אנשים לא מחפשים לדפוק אנשים אחרים במדינה הזאת.

לאף אחד לא אכפת מהשני פשוט. כל אחד דואג לתחת שלו.

כמו שיש את מחלף גלילות ששם כל שעה שאני עובר יש פקק ענקי שמאלה לאיילון וקצת פקק ישר לדרך נמיר.

ושם לא משנה מה תמיד תראה את החראות האלה שנוסעים בנתיב הימני כאילו ישר ובסוף חותכים שמאלה.

לפי מה שנראה לי הם לא עושים עבירה. אבל הם פשוט זבלים. אנשים עומדים בפקק יפה אז קשה להם לעמוד גם? בגללם אנשים כמוני שעומדים בפקק יפה נדפקים יותר.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

:lol: איציק זה היה חזק,אהבתי.

אני דווקא רואה בחסימת צומת חוויה ,אני מדמיין שהחוסמים קונוסים ועושה לי ג'מיאקנה קטנה בינהם עד ליציאה המיוחלת מהצומת.

רוב הנהגים לא חוצפנים,הם פשוט טמבלים לא שמים לב מה קורה מסביבם בכביש.

פורסם

נעצרתי לי באמצע הסיבוב, ציפצפתי לנהג הפול-טריילר עד שהוא שם לב אליי - תוך כדי כך שאני מנופף מבעד לחלון לשלום וכאילו אומר "שים לב אליי".

כשהוא "קלט" אותי מנופף לו לשלום, החלפתי את היד המנופפת באצבע משולשת (זין !!!! - למי שלא קלט) - תוך כדי כך שהנהגים מסביב מתמוגגים להם מצחוק...

לא יודע איך להסביר את זה - אבל הרגשתי ממש טוב אחרי זה... כבר נשבר לי הזין מאנשים שרק מחפשים לדפוק אנשים אחרים במדינה הזו.

איציק

איציק אפשר להצטרף פעם הבאה? :wink:

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

LOL איציק הרגת אותי.

מצטער אבל אני לא מסכים עם מר סיסטם X הנהג המהולל. אני לעולם לא נכנס לצומת לא פנויה, לעולם, לא משנה כמה יש פקק ולא משנה מי עוקף אותי ואם צופרים לי או לא. וכן אני נוסע בתל אביב, ובגהה בבוקר, ובחולון העמוסה והרבה בתוך העיר וזה לא מעניין אותי לטעמי זאת אחת העברות הכי מעצבנות ומסריחות שקיימת, חוסר התחשבות מוחלט בסובבים אותך.

גם לי יש את הקטעים שלי,אם מישהו חוסם חצי מהנתיב כי הוא צריך להוריד מישהו בדיוק באמצע הצומת אני נוהג לעצור לידו ולהגיד מה אני חושב על אמא שלו תוך מבט עמוק לעיניים שלו, או אם מישהו צופר עוד ברמזור צהוב אני גם מתעצבן מזה ולפעמים (תלוי במצב רוח) אני דווקא נוסע לו לאט, להגיד את האמת אני דיי מתעצבן על הכביש ומוציא הרבה אמוציות ועצבים על הכביש, וכן אני יודע שזה לא טוב, אני מתחיל לעבוד על הקטע הנ"ל ומשתדל בזמן האחרון לא לחנך אנשים ולא להעיר הערות ממילא זה כבר נהיה מיותר.

ROOONEEYY

פורסם
הרמזור מתחלף לירוק - לא זזים. נהפך שוב לאדום. אנחנו עדיין מחכים לפנות שמאלה - כי האידיוטים (כן, אותם זבלים) חוסמים לנו את הציר.

רמזור אחד עבר... שני גם עבר... שלישי עבר... רביעי גם עבר... חמישי גם עבר ולא זזנו מטר ! זה לא שלא זזים על ציר ז'בוטינסקי - זזים כל הזמן ! וכל הזמן אידיוטים חדשים שחוסמים את הצומת בדיוק באותה נקודה!

הסיפור שלך זהה בדיוק למה שהולך כל בוקר ברמזור היציאה מהשכונה שלי. אנשים שבאים מהשכונות הדרומיות של נתניה (דורה, אזורים, נורדאו) פונים שמאלה לכיוון כביש החוף וחוסמים את הצומת בהמוניהם. לאחר שהרמזור שלהם מתחלף לאדום, הרמזור של היציאה מהשכונה שלי (פולג) מתחלף לירוק, אבל פשוט אין לאן לנסוע! לצערי, מצאתי את עצמי פעם מבצע את אותו תרגיל שאתה עשית: זינוק מהיר ביותר איך שהירוק נדלק, ישר לתוך הבלגן שמתחולל בצומת. אחרת פשוט אין סיכוי לעבור. וכן, גם עלי היה נהג שכעס כי חסמתי אותו בתוך הצומת (באמת חצוף שכמוני, איך אני מעז לחסום נהג שחוסם אותי כי הוא נכנס לצומת לא פנוי?).

אגב, סתם לידיעה: צומת זה זכר ולא נקבה (בדקתי לו בין הרגליים ;)). מעתה יש לומר: צומת חסום, צומת מואר, צומת גדול, וכן הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
איציק ואני חשבתי לתומי שאתה בחור רגוע.....:wink:

וואלה, אין לך מושג כמה אני רגוע עם אנשים, זה חלק מהעבודה שלי.

הכל התחיל מהעבודה הקודמת שלי במוקד שירות לקוחות (טלפוני) בו עבדתי שנה וחצי. שם למדתי מה-זה לעבוד עם ישראלים, שם למדתי איך לא להפעיל טריגרים שגורמים להתפרצויות - וכמובן, איך להרגיע ולדבר גם עם מישהו עצבני בצורה היסטרית או אחד שלא מבין כלום. אין ספק שהעבודה הזו תרמה לי המון בפן האישי (יחסי אנוש) והרבה מעבר לזה (שירות). עד כמה שאני נראה לך פסיכי לחלוטין ולא רגוע - אני דווקא מגיב ממש רגוע למצבים שונים בחיים ולא "מתרגש" מכל שטות. מבחינתי, כמעט לכל בעיה יש פתרון - ואפשר להגיע אליו (בין אם זה בקלות או בקושי).

אבל על הכביש ? מה שקורה על הכביש זה במילה אחת; טירוף.

אני אומר לך ברצינות, כבר קשה לי לשבת בשקט מול כל האידיוטים הללו שנמצאים על הכביש ומחרבים כל חלקה טובה. אני פשוט לא מבין את כל ההתנהגות הזו שבמילים אחרות אומרת "אני שם עליכם זין". למה ? מה אני ושאר הנהגים בכביש עשינו ? למה לא לשמור על הסדר ?

אתה יודע מה, אני יכול להיות סופר-סלחן ומבין כלפי נהגים שאולי אין להם הרבה ביטחון על הכביש או דברים מהסוג הזה. אבל כלפי זבלים שנוסעים נגד כיוון התנועה בכוונה תחילה, עוברים באדום בכוונה תחילה או חותכים אותך כאילו אתה אויר - קצת קשה לי להישאר אדיש למצב הזה. כשמתאפשר לי אני פשוט נותן בקיק ומראה לו ת'אגזוז שלי - אבל במקרים אחרים (פקק וכד') אפשר להשתגע מזה. ושלא תבין שאני נתקל במקרים חד פעמיים, אני יכול יום יום להראות לך רכבים מאוד ספציפיים במקום מאוד ספציפי עושים את אותו הדבר...

בקיצור - אין תקנה להתנהגות הברברית הזאת של הנהגים בארץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
LOL איציק הרגת אותי.

מצטער אבל אני לא מסכים עם מר סיסטם X הנהג המהולל. אני לעולם לא נכנס לצומת לא פנויה, לעולם, לא משנה כמה יש פקק ולא משנה מי עוקף אותי ואם צופרים לי או לא. .

חכה חכה לאיזה מניאק שגם ככה יכנס לפניך... :wink:

בכל מקרה המצב בארץ קשה, כל אחד ודרך ההסתגלות שלו.

ואגב למר סיסטם יש שם, עמית.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לדעתי היסודות כאן לא נכונים...

איפו המשטרה? למה לא מתלוננים?

זה יפה שהם צדים אנשים בכבישים מהירים, אבל למה שלא יכנסו לערים לעשות קצת סדר :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן, אתה רושם מה שכולם כמעט רושמים בכל שרשור כמעט, הבעיה זה איך לגרום למישהו להתעורר ולעשות משהו בקשר לזה, לשנות את מדיניותה של המשטרה

פורסם
LOL איציק הרגת אותי.

מצטער אבל אני לא מסכים עם מר סיסטם X הנהג המהולל. אני לעולם לא נכנס לצומת לא פנויה, לעולם, לא משנה כמה יש פקק ולא משנה מי עוקף אותי ואם צופרים לי או לא. וכן אני נוסע בתל אביב, ובגהה בבוקר

עבדתי בעבר בתל אביב. יום יום הייתי נוסע על גהה, דרך השלום, דרום תל אביב.

אני יודע טוב מאוד מה זה פקקים.

אותו מקרה שהיה לי שבוע שעבר - בכל 11 שנות הנהיגה שלי לא נתקלתי בכזה דבר.

אתה מגיע למצב שאתה אומר לעצמך שאם לא ייעשה מעשה - שום דבר לא ישתנה פה, כי אתה רואה שכולם עושים את אותו הדבר בדיוק - וזה לחסום את הצומת, בלי בושה, בידיעה ברורה שאלו שמימינך לא יוכלו לצאת, כמובן בידיעה עוד יותר ברורה שהם עומדים כבר בפקק של כ-קילומטר וכבר עברו צמתים קודם לכן ולכן גם קצב ההתקדמות הוא פחות או יותר קבוע (מאוד איטי) - כך שאין מצב שאתה נכנס לצומת ופתאום נתקל ב"הפתעה" בדרך ואז אתה לא יכול לצאת ממנו. אנשים פשוט נכנסים לצומת בידיעה ברורה שהיציאה ממנו, באותו ה"גל" ירוק, קלושה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לדעתי יהיה נכון להגיד שהפורום אינו אחראי על חברי הפורום בכל הנוגע לצורת הנהיגה שלהם, ובטח ובטח שלא לאנשים עם מדבקה של הפורום אשר כלל וכלל לא בטוח שהם עצמם חברי פורום.

מהניסיון ה"קצר" שיש לי עם הפורום אני יכול להגיד שאני שמח שרוב חברי הפורום הבוגרים יותר, תמיד (!!!) מנסים לחנך את הצעירים שבינינו לנהוג בצורה נכונה..

אני חושב שאפילו ניתן להגיד שיש לא אחד ולא שניים ששינו את דרכם הרעה וחזרו למוטב, בזכות הפורום.

חבל שלא ניתן לעשות דבר כדי להשפיע על כל האנשים בכבישים. אבל משמח לדעת שישנם כאלה שכן לומדים וכן נוהגים יותר בטוח לאחר מכן..

בכל מקרה תודה לחברי הפורום אשר כן עושים מאמץ וכן מנסים לשנות דברים!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אנאיך אמרו פה לפני "ברומא תהיה רומאי"

אז בישראל תהיה ישראלי !

למשל אני נמצא בפניה שמאלה ומישהו רוצה להדחף מהנטיב הימני שלי אני אישית לא נותן לו כי זאת חוצפה מצידו לעקוף את כל השיירה שמחכים לפניו ! הוא מתיאש וחוסם את הנתיב וממשיך ישר לבסוף!

עוד דוגמא אם אני נוסע לאט.. [50 כחוק בנסיעה בכבישים בעיר] ומישהו צופר\נצמד אלי לתחת \מסמן לי עם האורות אני נשאר על אותה מהירות ואפילו נוהג ביוצתר אדישות ! זה מאוד עושה לי טוב לעצבן נהג אחר בכך שאני נוסע כחוק והוא ממהר רוצה לעקוף [גם אם זה בפס לבד מפריד , וזה קרה לי לא פעם ולא פעמים שעקפו אותי כשיש פס לבן]

זאת סתם דוגמא שאני מעצבן נהגים אחרים שהם חסרי תרבות ! אני לא אומר שאני טלית שכולה תכלת , אבל לרוב אני בסדר !

ואין מה לעשות שלישראליפ אין תרבות נהיגה ! ככה זה יהיה וישאר תמיד

פורסם

איציק עבדת במקרה במוקד התמיכה של בזק?

כפי שגם כתב איציק, אחרי עבודה של שנה וחי במוקד, אתה קולט בצורה מצויינת את המנטליות הישראלית, שאחרי זה גם מיוצגת על הכביש.

הישראלים בטוחים, שכולם חייבים להם ושהעולם מסתובב סביבם.

ככה זה בכל תחומי החיים.

• תוכן חדש...