Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע, נחש איך? עברתי תאוריה, יש הרבה דברים שזוכרים לי מהתאוריה אבל מה לעשות שחלקם פועלים רק בתאוריה.

סע אחרי פעם ותראה מה קורה! יש את הצומת המיוחדת הזאת של השנקר + ז'בוטינסקי (איפה שהפורש), אתה נוסע בז'בוטינסקי לכיוון ת''א ואלה שנוסעים בקושי מסיימים את הצומת ואז מגיעים הרכבים מימין כאשר הצומת עדיין תפוס ופשוט אין מה לעשות! אין!

לי לא יצא להתקע כי אני פונה בדיוק שמאלה אבל לפני שהייתי מגיע עם רכב יצא לי לאות את זה המון פעמים!

גם התשתיות בארץ זוועה! שום דבר לא מותאם לשום דבר! כשעושים נתיב לפניה צריך להסתכל על המהירות המותרת, העומס הצפוי ואז לפי זה לבנות נתיב לפניה, בארץ הכל נעשה ע''י ניחושים!

ואין מה לדבר על הכבישים בכלל כאשר ניתן לראות שבמקום לחדש כביש אתה מוזא טלאי משנת 90 הלאה 92, 96, 99, 2001, 2005 וכך הלאה, אם אתה מומחה אולי תוכל להבדילם לפי הצבע! מה שאני יכול לומר שהם אף פעם לא ישרים!

אם לא הסברתי טוב אז את הרמזור לא מסיימים בגלל כמות הרכבים ולא בגלל משהו אחר! מה שאומר שאף אחד לא שם ז** פה על העומס בכביש והחליט לדפוק רמזור אחרי רמזור ובמקום שהתנוע תשתחרר בזמן היא עומדת ובזמן הזה מגיעים עוד רכבים, ומה לעשות? אין להם מספיק מקום אז הם נתקעים בצומת!

אין מה לדבר בכלל על תרבות נהיגה כאשר אין תשתיות נורמליות!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא לא לא לא לא, תעצור.

אתה כרגע מאשים את התשתית בזה שאתה נכנס לצומת לא פנויה.

אין שום קשר, כניסה לצומת לא פנויה היא אשמתך ואשמתך בלבד, אין שום קשר לתשתית, וגם אין קשר לנהגים אחרים, אף אחד לא "גרם" לך להכנס לצומת בגלל מעשה כזה או אחר.

לכניסה לצומת לא פנויה יש משמעות אחת בלבד, פשוט לא מעניין אותך אף אחד אחר ש"משתמש בדרך" כהגדרת המחוקק...

גם אם תצעק עד השמיים שאתה אכפתי ואוהב, ברגע שאתה עושה מעשים כאלה, אתה לא אכפתי ולא מעניין אותך אף אחד.

פורסם

כמו שאמרתי ואומר שוב! לי לא יצא להתקע בצומת הזאת כי אני בדיוק פונה שמאלה להשנקר ואז שוב שמאלה (מוזמנים לבקר אותי), אבל מה שכן, ראיתי את זה קורה כל פעם מחדש, ב 7 המצב עוד סביר (השעה שאני נמצא שם) אך ב 8-9 המצב הופך להיות קשה (השעה שבה הייתי שם בעבודה הקודמת).

לקרוא את מה שכתבתי ולהפנים.

ואם לא תכנס לצומת זה בטח לא יהיה אכפת לזה שיעקוף אותך וזה שיעקוף אחריו והם יעמדו לפניך! זה כמו שבמלחמה אי אפשר להקים בית עם בריכה בשדה הקרב ככה פה אי אפשר להיות כיבשה בלהקת זאבים, אתם רוצים? תהיו! אני גם אם היה יוצא לי לא הייתי עוצר לפני כי אני פשוט מכיר את המצב שם! אז אני אעצור ו 3 יעקפו אותי, עוד עיכוב בנסיע! בכביש שמלא אגואיסטים אי אפשר להיות אכפתי! ואם כבר אתה כזה אז אני מרחם עליך!

אני מתאים את עצמי למצב, רואה את המצב ועושה מה שנראה לי נכון ביחס למצב וזהו!

תיסע שם כמה ימים כאשר אתה ממהר לעבודה וכל שניה חותכים אותך ומונית באמצע כביש עמוס כשהפקק קצת זז עוצרת לאסוף נוסעים לפניך, תראה איך זה! אני מוצא את הדרך שלי להסתדר שם! ולי יש עוד חיים פשוטים כי אני נמצא שם בעשרה ל 7 +- כשהעומס עוד סביר ואני לא מגיע גם לחלק ההכי כיפי של ז'בוטינסקי! אני מרחם על האנשים שכן מגיעים ועוברים בו יום יום!

שאנשים ישנו את המצב, שהמדינה תשנה את המצב אז אני אתאים את עצמי! אני לא מאלה שיתחילו להרים עכשיו רפורמות וזה שאנהג מסודר וכולם י**** אותי לא יעשה לאף אחד שום דבר כי מה? אני לא מזיז לאף אגואיסט בכביש הזה!

תפסיקו לחשוב כבר שהכל ורוד! זה פשוט הורג אותי! כאילו שלכם ה לא קורה (מי שגר במרכז אז בכלל).

חוץ מזה זה לא כ''כ משנה שם אם מי שנוסע ישר יתקע את הצומת או מי שפונה מימין יתקע את הצומת! מישהו ידאג לתקוע אותו! ונחשוב שלא יתקעו? טוב הפקק יהיה ארוך יותר...

עמית.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חבר'ה, תרגעו. אין טעם להתעצבן ולעצבן.

גם אני נתקל יום יום במקרים שכבר הפכו בשבילי לשגרה; אנשים שחותכים בלי בושה מהנתיב הנגיד ונכנסים לצומת באדום (כן כן, קראתם נכון) דרך הנתיב הנגדי (ז"א מצד שמאל של האי-תנועה בצומת) וכל מיני ג'ון-קפצונים (בעיקר דוסים צעירים) שחושבים שהם מינימום שומאכרים-באמצע-פקק שגם להם מותר לנסוע איפה שיש אספלט - ולעזאזל החוקים. על אלו שנוהגים באמצע 2 נתיבים ועושים כל דבר אחר חוץ מלנהוג כבר אין מה להרחיב בדיבור.

במדינה הזו יש זבל של נהגים ואם אדייק בהגדרה שלי אז אומר המיץ של הזבל של הנהגים.

אם חשבתם שההתנהגות הטובה שלכם תרסן נהגים זבלים אחרים, יש לכם טעות. ברומא תנהגו כרומאים.

מצפונית אתם יכולים לנהוג כמו ילדים טובים ולתת לשאר לשים עליכם זין, זה בסדר, זכותכם - רק אל תצפו ליותר מידי (התשתית המחורבנת זה עניין אחד - אבל הבסיס, שהוא האנשים, ישאר חרא כמו תמיד).

העיקר שכולם הולכים לבית הכנסת בכיפור ותורמים לתושבי הצפון כשישי מלחמה. העיקר שהמצפון שקט, לא ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אני לא מסכים איתך,

כי גם כשכולם חרא, והם חרא, אני לא יכול לטעון מצד אחד שהם חרא ולעשות אותו דבר, קשה לי להיות צבוע בצורה כזאת, אני לא מקבל את זה בכלל, ולא זאת הדרך לקדם תרבות. אני כן עובר על המהירות המותרת בחוק בכבישים בין עירוניים, בגלל שתי סיבות: 1. כי זה לא מפריע לאף אחד, 2. כי היא מגוחכת. אבל כשמישהו נכנס לצומת לא פנויה ומפריע לתנועה, זה כבר להיות זבל.

פורסם
איציק אני לא מסכים איתך,

אתה לא חייב להסכים, אני לא מחפש הסכמה, אני לא בא לשכנע אותך או כל אחד אחר - ואני בטח שלא מחפש פה קונצנזוס בנושא.

אני נוהג על כבישי ישראל כבר 11 שנה עם הרבה מאוד קילומטרים - ומניסיוני את כמות הזבל רואים בעיקר (לא רק) בתוך העיר - איפה שנדרש מהנהגים להיות סבלניים, סובלניים, מסודרים (שומרי נתיב) וגם קצת חכמים. את זה אין ל 99% (אם לא יותר) מהנהגים כל הכביש, נקודה.

אם נהגים *קצת*, אבל ממש ממש *קצת* היו חושבים אחד על השני ולא נוהגים במעין בועה של עצמם - תרבות הנהיגה היתה פה אחרת לגמרי ומצב הכבישים היה דבש... אבל לך תסביר לאידיוט שלא מאותת לפני שהוא עוצר\חונה\פונה\עוקף, שמזדחל כמו XXX, שלא יודע "לקחת" סיבוב כמו שצריך (גטס לא צריכה לעשות סיבוב ברדיוס של משאית - זה גם מסוכן !) ושלא חושב בכלל על מי שנמצא מאחוריו (בין אם זה לחסום לו את הנתיב ע"י חניה גרועה או סתם "עצירה לרגע") אז הזמן של כולנו דיי מבוזבז הייתי אומר... וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על מצב המתגלחים, היוגה-איסטים, המתאפרות וקוראי העיתונים בפקקי הבוקר (שגם ככה מוציאים את כולם מהכלים). ותגיד לי אתה, למה לעזאזל אנשים חייבים לחסום צמתים ? מה זה יתן להם ? איפה השכל שלהם לעזאזל ? זה עניין בוער ויום-יומי שמגדיל את כמות הפקקים (ציר אחד שחסום ובגללו נחסם ציר נוסף - זה עוד הרבה פקקים לרשימה)- ואף אחד לא שם זין על זה.

בקיצור - דעתי היא שלעולם לא תהיה פה תרבות נהיגה, זה בדם של כולנו, אף אחד במדינה הזאת לא רוצה לצאת "פראייר" - ובדיוק ככה זה נראה (אני את האשליה ש"יהיה כאן טוב בכבישים" כבר עברתי).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איציק אני לא מסכים איתך,

כי גם כשכולם חרא, והם חרא, אני לא יכול לטעון מצד אחד שהם חרא ולעשות אותו דבר, קשה לי להיות צבוע בצורה כזאת, אני לא מקבל את זה בכלל, ולא זאת הדרך לקדם תרבות. אני כן עובר על המהירות המותרת בחוק בכבישים בין עירוניים, בגלל שתי סיבות: 1. כי זה לא מפריע לאף אחד, 2. כי היא מגוחכת. אבל כשמישהו נכנס לצומת לא פנויה ומפריע לתנועה, זה כבר להיות זבל.

להיות זבל? מה להיות זבל בזה? אז אם אני לא אכנס ואם עוד כמה לא יכנסו אצלינו, בעלי התרבות הישראלית (פחות תקף לגביי) תמיד ימצא זה שיכנס! אז למה שזה לא יהיה אני? בשביל שהמניאק שעומד מאחוריי יעשה את זה במקומי? למי זה ישנה? לאלו שיבואו מימין לצומת תקוע? לאלה שיעמדו גם ככה חצי שעה בפקק! בחייך תפסיק כבר להיות תמים! אני לא מבין מאיפה זה בא! או שלא יצא לך לנהוג במקומות כאלה או שאתה חי בהכחשה כבדה!

אני את רוב הזמן מבלה בנהיגה באריאל, תענוג! אין רמזורים, בקושי יש תנוע, הכבישים יחסית בסדר, יש כמה כיכרות והכל יחסית מתנהל כמו שצריך וגם אם יש אגואיסטים זה לא בכמויות!

כשאוספים המון אגואיסטים ושמים אותם בכביש אחד יוצא המצב שתיארתי למעלה!

לרוב שמאותתים אני מאט שיוכלו להכנס לפני ולרוב אני נדיב, אבל יש מקרים שבתמורה לנדיבות שלך תקבל חרא! אם אתה אוהב לאכול חרא מאגואיסטים בצורה קבוע אין לי מה לומר לך חוץ מתהנה!

אני גם נזכר בכל המשאיות האלה שלחצן מצוקה מיועד לפריקת סחורה באמצע כביש! אין פה על מה לדבר בכלל, איזה תרבות? אין שום תרבות! יש אנשים ויש אבל הרוב המוחלט הוא חרא וצריך ללמוד לחיות איתו כי זה היום יום שלנו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ראיתי מדבקה של קארס פורום מאחורה, זאת הייתה יונדאי גטס ירוקה.

הזרוע הארוכה של הנהלת הפורום הצליחה לאתר את זהות הנהגת.

מדובר באשתו של חבר פורום.

בושה שאשתו של חבר פורום עושה עברות תנועה. (ונוהגת בגטס).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הזרוע הארוכה של הנהלת הפורום הצליחה לאתר את זהות הנהגת.

נו!

וחיסול ממוקד אין?

גם כן זרוע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חבר'ה, תרגעו. אין טעם להתעצבן ולעצבן.

גם אני נתקל יום יום במקרים שכבר הפכו בשבילי לשגרה; אנשים שחותכים בלי בושה מהנתיב הנגיד ונכנסים לצומת באדום (כן כן, קראתם נכון) דרך הנתיב הנגדי (ז"א מצד שמאל של האי-תנועה בצומת) וכל מיני ג'ון-קפצונים (בעיקר דוסים צעירים) שחושבים שהם מינימום שומאכרים-באמצע-פקק שגם להם מותר לנסוע איפה שיש אספלט - ולעזאזל החוקים. על אלו שנוהגים באמצע 2 נתיבים ועושים כל דבר אחר חוץ מלנהוג כבר אין מה להרחיב בדיבור.

במדינה הזו יש זבל של נהגים ואם אדייק בהגדרה שלי אז אומר המיץ של הזבל של הנהגים.

אם חשבתם שההתנהגות הטובה שלכם תרסן נהגים זבלים אחרים, יש לכם טעות. ברומא תנהגו כרומאים.

מצפונית אתם יכולים לנהוג כמו ילדים טובים ולתת לשאר לשים עליכם זין, זה בסדר, זכותכם - רק אל תצפו ליותר מידי (התשתית המחורבנת זה עניין אחד - אבל הבסיס, שהוא האנשים, ישאר חרא כמו תמיד).

העיקר שכולם הולכים לבית הכנסת בכיפור ותורמים לתושבי הצפון כשישי מלחמה. העיקר שהמצפון שקט, לא ?

איציק

מה הקשר לכך שהם דתיים? הם נוהגים כך בגלל חוסר מודעות וחוסר ידע, בדיוק כמו רוב העם.

לגבי דעתך האחרת - מסכים ביותר - אבל לא המיץ, אלא הזבל. האת המיץ ניתן בקלות יחסית לנקות, והוא לא מי-יודע-מה מלכלך.

לנושא השרשור: שימו מדבקה עם הטלפון של שמר. טופס תלונה קטן והכל מסודר. :)

אביעד

פורסם
כל מה שאמרתם נכון, חוץ מהעובדה שאתם מצדיקים כניסה לצומת לא פנויה.
בואו תשמעו סיפור על זבלים (נהגים ישראליים) שקשור בכניסה לצומת לא פנויה;

שבוע שעבר אני נוסע על ציר ז'בוטינסקי ממערב למזרח בסביבות 7:15. הכל טוב ויפה עד הכניסה לפרדס כץ - שם מתחיל פקק בהחלט לא אופייני לשעה ולאיזור.

אני פונה ימינה ברמזור הקרוב ומגיע ליעד שלי דרך מסלול אחר - דיי מהיר.

אחרי 10 דקות אני חוזר חזרה את אותו הציר מכיוון מזרח למערב דרך ז'בוטינסקי - רק מנקודה מזרחית יותר על הציר (עשיתי דרך קיצור ע"מ להימנע מהפקק, זוכר ?).

אני עומד ברמזור פניה שמאלה לכיוון ציר ז'בוטינסקי (מערב) מאחד הרחובות בבני-ברק, בנתיב 1 מתוך 2 שמיועדים שמאלה. הצומת היא צומת T.

לפניי פג'ו 307, ראשונה ברמזור.

מצידי הימני, אוטובוס "אגד" שגם רוצה לפנות שמאלה.

אמבולנסים עוברים בשפע על ציר ז'בוטינסקי. אנחנו כמובן מחכים, רמזור אדום.

הרמזור מתחלף לירוק - לא זזים. נהפך שוב לאדום. אנחנו עדיין מחכים לפנות שמאלה - כי האידיוטים (כן, אותם זבלים) חוסמים לנו את הציר.

רמזור אחד עבר... שני גם עבר... שלישי עבר... רביעי גם עבר... חמישי גם עבר ולא זזנו מטר ! זה לא שלא זזים על ציר ז'בוטינסקי - זזים כל הזמן ! וכל הזמן אידיוטים חדשים שחוסמים את הצומת בדיוק באותה נקודה !

אני אומר לעצמי "קיבינימט, אם הייתי ראשון עכשיו ברמזור אני מתחיל לגלוש לצומת באדום רק בשביל שיפסיקו לחסום אותנו - אחרת אני מגיע לעבודה ב-12 !".

לא עובר ר-ג-ע אחד, הנהג "אגד" כאילו קרא את המחשבות שלי - ומתחיל לגלוש לצומת ל-א-ט ל-א-ט וממש בשיא הזהירות. בלב שלי כאילו אמרתי לעצמי "יש צדיקים בסדום ויש גם נהגים עם קצת שכל".

תוך כדי גלישה אנחנו מתחילים לחסום את החוסמים - וסוף סוף מקבלים ירוק ונוסעים !!!! ההתרגשות והשמחה היו עצומים - א-ב-ל מצד שמאל, ברמזור אדום כמובן, עומד לו זבל עם משאית פול-טריילר ועושה סימנים של "חכה אני אדפוק אותך יא מניאק" לכיוון הנהג "אגד", וממשיך לעשות לו סימנים של "סע סע אני רושם את המספר של האוטובוס ודופק אותך".

בקטע הזה כבר איבדתי את העשתונות שלי ובפעם הראשונה בחיי הרגשתי שהתנהגתי כמו בהמה על הכביש, אני מודה !

נעצרתי לי באמצע הסיבוב, ציפצפתי לנהג הפול-טריילר עד שהוא שם לב אליי - תוך כדי כך שאני מנופף מבעד לחלון לשלום וכאילו אומר "שים לב אליי".

כשהוא "קלט" אותי מנופף לו לשלום, החלפתי את היד המנופפת באצבע משולשת (זין !!!! - למי שלא קלט) - תוך כדי כך שהנהגים מסביב מתמוגגים להם מצחוק...

לא יודע איך להסביר את זה - אבל הרגשתי ממש טוב אחרי זה... כבר נשבר לי הזין מאנשים שרק מחפשים לדפוק אנשים אחרים במדינה הזו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...