Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי עבריין תנועה, נכנס לצומת ברמזור אדום ועשה פרסה אסורה.

זה היה בבת ים, אמרתי לעצמי עוד מפגר שמגיע לו כאפה בפנים. בגלל אנשים כאלה נהרגים נהגים ישרים!

כאשר היתקרבתי לרכב ראיתי מדבקה של קארס פורום מאחורה, זאת הייתה יונדאי גטס ירוקה.

בקיצר ככה רואים את הפורום שלכם ברחוב...

בקיצר אין חתימה

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אדם בעל מדבקה אוטומטית הופך לנהג מעולה?

הרי לא חסרים פה בפורום נהגים שמודים בפה מלא ועוד מתגאים על טמטומם ונכונותם לזכות ב"פרס דארווין"!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בתכל'ס הוא קצת צודק בטענתו. אם הבחור לא היה שם מדבקה של הפורום זה לא היה יכול לפגוע בתדמית אבל מכיוון שהוא כן שם מדבקה זה קצת יכול להשפיע על אנשים שלא מכירים את הפורום.

אם הפורום היה מועדון סגור או מועדון פתוח שמאגד סוג מסויים של מכוניות, אז זה היה דופק את התדמית יותר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ירדה לי אבן מלב, אני קורא בת-ים ואני אומר מה לעזאזל קורה פה?

ואז ראיתי גטס ואמרתי - כ"כ נמוך אני לא יכול לרדת....

הכנסתי את הרכב היום למוסך ככה שאני לא יודע מי נוהג עליו עכשיו.... אבל אם תראה קסארה לבנה עם מדבקה של קארס פורום עושה עבירת תנועה - תשלח לי ה"פ.

haters will hate

פורסם
היום ראיתי עבריין תנועה, נכנס לצומת ברמזור אדום ועשה פרסה אסורה.

זה היה בבת ים, אמרתי לעצמי עוד מפגר שמגיע לו כאפה בפנים. בגלל אנשים כאלה נהרגים נהגים ישרים!

כאשר היתקרבתי לרכב ראיתי מדבקה של קארס פורום מאחורה, זאת הייתה יונדאי גטס ירוקה.

בקיצר ככה רואים את הפורום שלכם ברחוב...

נראה לי שאתה מתבלבל.

קארספורום זה לא חברת היי טק ,אין פה קצין רכב. המדבקות הן פרסומת לפורום ולא מעבר לכך.

אני גם לא חושב שהעבריין יבוא מיוזמתו ויודה פה בביצוע עבירה , אז כל השירשור הוא חסר טעם.

אסף

פורסם

לי גם יש מדבקה שכתוב בה : במידה ורכב זה ביצע עברה התקשרו ל: 1800....

סתם הערתי לידע כללי....

בכל מקרה מתקשרים בנוגע אליי הרבה, אבל מדובר ברדיפה מצד עברייני תנועה שמקבלים שיעור חשוב. שינסו לחתוך אותי, להדחף לי לנתיב הנסיעה וכד', שאח"כ יתקשרו וישאירו הודעה.

haters will hate

פורסם

תמיד ישנו קומץ שכביכול "מייצג" אוכלוסיה מסויימת אך בתור חבר פורום ותיק (ואף חבר בפורומי הרכב המרכזיים שרוב החברים הוותיקים שהו בהם לפני הקמת הפורום ועדין משתתפים בהם), אוכל להעיד שמאז ומעולם חברי הפורומים ניסו לחנך וליצור תרבות מוטורית חיובית בארץ. לראייה, ישנם הרבה שרשורים בהם ניתן לראות את תגובות חברי הפורום בתחילת דרכם בפורומים ואילו לאחר תקופת מה ניתן לראות שינוי קיצוני לטובה שמתבטא בפחות שגיאות כתיב, דרך התנסחות ראויה, הבנה טובה יותר של הנושאים העולים לדיון עד לרמה שבה הם יכולים לנהל דיון משכיל ותורם ולבסוף השלכה של מה שהם ספגו בפורומים על חיי היום יום. אם זה בנימוסים ובמודעות למה שקורה על הכביש ולאיך שהם נוהגים, אם זה מבחינת נימוסים וערכים של כיבוד הזולת כגון אי השמעת רדיו בפול ווליום כשמגיעים לחברים בשעה מאוחרת וכיו"ב ואם זה בכך שהפורום מעצב את רווחת חייהם ואת עתידם. אני יכול להמשיך ולהרחיב אך אני משער שהמסר מובן.

לסיום, מר ביג מק. לעניין "בקיצר ככה רואים את הפורום שלכם ברחוב...", לפי מספר ההודעות שלך הייתי חושב שאתה גם חבר פורום שמן הסתם מכיר את כלליו וחוקיו ולהתפרץ ולהתחצף לקסנון באופן גס ולא מידתי על תשובתו הצינית, דווקא גורמת לך להיראות כאדם שאותו אתה מגנה וחבל שכך.

פורסם

חמשת הסנטים שלי.

אנחנו לא נותנים כאן חסות ולא נעליים.

בתור מנהלים אני מאמין שכל אחד מאיתנו מנסה להשפיע על המשתמשים האחרים ,בעיקר הצעירים יותר - אם באמצעות הודעות משלנו או תיקון/נעילת/מחיקת הודעות קלוקלות.

תמיד יהיו את האנשים שגם אם תשים אותם בבריכה מלאה תניני מים מלוחים (אלה האכזריים, לא צעצועים סטייל חמת גדר) - הם לא ישנו ממנהגיהם. את רובם אנחנו מעבירים למעקב או לחסימה בד"כ - אבל זה לא מונע מאף אחד מהם להגיע לאירוע של CF ולקבל מדבקה.

לא פשפשנו בציציותיו של אף אחד (למרות ש-NITCH הראה סימנים של התעניינות בציציותיהן של כמה עלמות חסודות שהגיעו לבקש מדבקה בשביל האח הגדול) ומי שביקש קיבל מדבקה.

מכאן ועד לבוא ולטעון שאנחו נותנים חסות לאותו אדיוט שתואר בתחילת השרשור? הדרך עוד ארוכה. תיכף תבוא ותאשים גם את כל מוטור (יבואני יונדאי) במתן חסות לעבריינים. מה ? לא?

פורסם

סתם תהייה, אתה באמת חשבת שכל דיירי הפורום הזה הם צדיקים???

במיפגש שהיה הגעתי עם אישתי ועם הילד הקטן (בעגלה)...

היה איזה קוף שהחליט שדווקא שאני עובר לידו עם העגלה הוא חייב להגביר את המערכת העלובה שלו ולהקפיץ את הילד מהעור שלו...

כמו כן היו כאילו שהיתעלמו מהעגלה וממני וכמעט דרסו אותנו, למרות שהלכנו בצד שמאל ובשוליים. למרות זאת הם נידבקו אליו ונתנו גז כאילו אין מחר... היה איזה דביל אחד שהיה חייב גם לפרפר עלינו ולהמטיר עלינו אבק ואבנים...

אולי אותו זה הצחיק נורא, אבל אותי לא, את הילד שלי לא, ובטח שלא את אישתי...

אני די בטוח שאישתי לא תגיע יותר למיפגשים האילו, בטח ובטח שלא עם הילד...

ככ אנחנו ניראים, כותבים כאן מילים יפות ואחרי זה מנסים לידרוס את דור ההמשך של התרבות המוטורית...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מצמץ - כבוד!

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר בעצמי.

גילי - אני משתתף בצערך על שכך אשתך זכתה לחוויית המפגש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מקווה שרובנו פה אנשים טובים שומרי חוק.....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אבל כל עוד אין ממש סלקציה בכניסה לפורום, אז מן הסתם יגלשו לכאן גם כמה כבשים שחורות....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

זה קורה גם לטובים ביותר.

צריך להתעלם מהם, ולדעת שהם לא מייצגים את הפורום ואת משתמשיו.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אוי נו באמת...

תציץ בתחתית הדף ותיראה כמה משתמשים יש בפורום.

עכשיו תחשוב, כמה עוד אנשים שלא רשומים בפורום, לקחו מדבקה בפגש.

בכזאת כמות של אנשים, סטטיסטית חייבים להיות עברייני תנועה,אנסים,רוצחים וגנבים.

• תוכן חדש...