Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומי - אולי שווה להוציא מדבקה שמשלבת בין השניים?

אולי מדבקה רחבה יותר שאומרת משהו בסגנון " קארספורום - תרבות נהיגה" או "אני מתחייב! - carsforum"

אותי עצבן הבחור שפתח את השרשור..."ככה נראה הפורום שלכם" -

מה זה הפורום שלכם? הוא גם שלך לא? עם כמות כזו של הודעות בטח כתבת פה ושם...

לא חוכמה גדולה להגיד אני בפורום - השאלה היא איך אתה מפיץ את הרוח שלו בקרב האנשים שאתה מכיר?

איך אתה עוזר לשפר במקום לתת ביקורת כזו או אחרת?

רוי

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכן אני לא שם מדבקה של CF. כל אחד שהדרך שבה אני נוהג "לא תמצא חן בעיניו", יפתח פה על הפורום.

אבל אני מוכן למלא את המשרד במדבקות. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שמר,לא צריך להתעצבן.

אני בעד ההצעה, ואני גם מוכן לחתום.

אבל אתה יודע בדיוק כמוני, שאצל רוב האנשים זה אחד בפה אחד בלב,ככה שה"חתימה" לא תעזור ולא תשנה את תרבות הנהיגה שלהם.

פורסם
חו

הקטע היחידי שאני לא דואג זה לחגורות מאחורה.

אני נותן להם לבחור את להקליק או לא, מקדימה אני מחייב תמיד לפני נסיעה.

למדת קצת פיזיקה בבי"ס ? יש לך מושג איך מאסה של 50-70 ק"ג (משקל אדם צנום עד נורמלי) הופכת לשווה ערך לכמה טון במהירות של 50 קמ"ש ? 90 קמ"ש ? 120 קמ"ש.

אחד כזה שטס עליך בתאונה חזיתית - מחריב את הכסא שלך יחד איתך.

גם אם לא איכפת לך מהנוסעים מאחור - תדאג לחגור אותם כדי להגן על עצמך.

איגור - אני לא מתעצבן. מעצבנים אותי.

פורסם

חבר'ה.

זה סך הכל פורום,פורום איכותי מאוד יש לציין.

זה סך הכל מדבקה,מדבקה יפה יש לציין :)

וצריך לקחת טיפה יותר פרופורציות לעניין.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם
חותם בלי לחשוב

הקטע היחידי שאני לא דואג זה לחגורות מאחורה.

אני נותן להם לבחור את להקליק או לא, מקדימה אני מחייב תמיד לפני נסיעה.

והרי דוגמה מצויינת לזוכה השבועי שלנו בפרס דארווין!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
והרי דוגמה מצויינת לזוכה השבועי שלנו בפרס דארווין!

אוףף נו

אני רציתי :lol:

אהבתי את הניסוח של מישהו פה להמעלה

"קארספורום - תרבות נהיגה"

אפשר גם תרבות מוטורית שזה פחות מחייב

אבל זה בהחלט נשמע טוב

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

תתעלה על הטיפשות שמשתמת מההודעה שלו ואולי אתה תזכה או לפחות תהיה סגנית שנייה!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
היום ראיתי עבריין תנועה, נכנס לצומת ברמזור אדום ועשה פרסה אסורה.

זה היה בבת ים, אמרתי לעצמי עוד מפגר שמגיע לו כאפה בפנים. בגלל אנשים כאלה נהרגים נהגים ישרים!

כאשר היתקרבתי לרכב ראיתי מדבקה של קארס פורום מאחורה, זאת הייתה יונדאי גטס ירוקה.

בקיצר ככה רואים את הפורום שלכם ברחוב...

זה שהבחור מדביק מדבקה, וגולש בפורום עדיין לא הופך אותו לנהג מיומן, מנוסה, או בעל תרבות נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני עם מדבקה מאחורה אבל גם ככה הרוב מכירים את הרכב שלי (ומי שלא, אלפא ספרינט 88 שחורה)

לפעמים ניתן לשמוע אותי נהנה מרעש הקרבורטורים עם קצת הקפצת סל''ד עם קלאץ' בפנים (תענוג לאוזניים וקצת זה קצת).

מי שמכיר את פ''ת (אני כרגע גר פה) זה שה לנהוג פה נורמלי, עד עכשיו יצא לי לסיים רמזוז באור כתום, לדפוק ברקס ואולי כמה שטויות... לוקח זמן להתרגל.

אני חייב לציין שלפני ששמתי את המדבקה באמת חשבתי לעומק על מה שאני בעצם מייצג עם המדבקה!

לרוב נוהג רגוע ובמהירות המותרת אך קורה כמו לכולנו רגעים של עצבים ועוד כאשר נהג מונית חותך אותי בלי לשים עליי או כאשר אוטובוס שם ז** ועובר לנתיב שלי והאחורה שלו כמעט פוגע בי.

בכל מקרה אם אתם שמים מדבקה תחשבו על המקום שאותו אתם מייצגים, אני לא הייצוג הכי טוב ומקווה לא להגיע ל'' בחור בספרינט שחורה עם סטיקר של הפורום עשה.......'' אבל הכל אפשרי, ומה גם? לפעמים צריך להכנס לראש של הנהג בשביל להבין אותו!

אני בטוח שגם החברים המכובדים פה עושים שטויות פה ושם כי מה לעשות לפעמים אנחנו לא חובבי רכב ספורט (חלקנו) בשביל לנסוע 50 בעיר וכו' וחלקנו לא קונים רכב ספורט בשביל לפנות ב 20 קמ''ש... מה לעשות זאת המציאות ולא צריך לעשות מעצמכם נהגים למופת, כולנו בני אדם ולכולנו יש את הרגעים ההם של...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין שום צורך להצהיר "אני נוסע במהירות המותרת", צריך להתנהג כמו בן אדם, וזה הכל.

אני לא נוסע במהירות המותרת מחוץ לעיר. אבל אין קשר להתנהגות שלי על הכביש.

פורסם

תאמין או לא אך בהחלט במהירות המותרת ב 95 אחוז מהמקרים (מחוץ לאריאל)

תמיד דואג לאותת אבל מה לעשות, רק בערים הגדולות יוצא ללמוד שאם לא תדחף אפילו קצת לא ישימו עליך ז** גם אם תיסע עם איתות מופעל חצי שעה...

חוץ מזה ברוכים הבאים לישראל!

כמו כן לי אישית יצא לראות הרבה פעמים רכב עם סטיקר של סקייל קלאב נוסע קצת בפראות אבל מה? לא רצתי לכתוב על זה בפורום!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
גם אני עם מדבקה מאחורה אבל גם ככה הרוב מכירים את הרכב שלי (ומי שלא, אלפא ספרינט 88 שחורה)

לפעמים ניתן לשמוע אותי נהנה מרעש הקרבורטורים עם קצת הקפצת סל''ד עם קלאץ' בפנים (תענוג לאוזניים וקצת זה קצת).

מי שמכיר את פ''ת (אני כרגע גר פה) זה שה לנהוג פה נורמלי, עד עכשיו יצא לי לסיים רמזוז באור כתום, לדפוק ברקס ואולי כמה שטויות... לוקח זמן להתרגל.

אני חייב לציין שלפני ששמתי את המדבקה באמת חשבתי לעומק על מה שאני בעצם מייצג עם המדבקה!

לרוב נוהג רגוע ובמהירות המותרת אך קורה כמו לכולנו רגעים של עצבים ועוד כאשר נהג מונית חותך אותי בלי לשים עליי או כאשר אוטובוס שם ז** ועובר לנתיב שלי והאחורה שלו כמעט פוגע בי.

בכל מקרה אם אתם שמים מדבקה תחשבו על המקום שאותו אתם מייצגים, אני לא הייצוג הכי טוב ומקווה לא להגיע ל'' בחור בספרינט שחורה עם סטיקר של הפורום עשה.......'' אבל הכל אפשרי, ומה גם? לפעמים צריך להכנס לראש של הנהג בשביל להבין אותו!

אני בטוח שגם החברים המכובדים פה עושים שטויות פה ושם כי מה לעשות לפעמים אנחנו לא חובבי רכב ספורט (חלקנו) בשביל לנסוע 50 בעיר וכו' וחלקנו לא קונים רכב ספורט בשביל לפנות ב 20 קמ''ש... מה לעשות זאת המציאות ולא צריך לעשות מעצמכם נהגים למופת, כולנו בני אדם ולכולנו יש את הרגעים ההם של...

עמית.

זה קרה בגלל שלא נסעת בהתאם לתנאי הדרך, נסיעה בהתאם לתנאי הדרך אומרת שאתה תוכל במהירות שאתה נוסע להגיב ולמנוע תאונה במקרה שקורה משהו לא צפוי, ז"א להסתכל 3 צעדים קדימה.

וואלה לא יודע מה עם כולם אבל לי לא קורה, מישהו חותך אותי אני אומר שיהיה לו לבריאות ולא מנסה להחזיר לו כדי לא "לצאת אפס" או משהו בסגנון ולוחץ כדי לעקוף ולחתוך, זה נהיגה פרועה וטיפשית.

אנחנו חובבי רכבי ספורט כדי לנהוג מהר ולתקוף פניות במקומות שניתן, ומקומות שלא מסכנים את עוברי האורך והנהגים האחרים, בעיר אף נהג שנוהג נהיגה חכמה לא אמור לעבור את המהירות המותאמת לתנאי הדרך (ראה נהיגה ב-50 קמ"ש, שהיא המהירות המותרת ולרוב חופפת את המהירות המתאימה לתנאי הדרך), בעיר לא נוהגים מהר כי בכל רגע נתון עלול לקרות מקרה לא צפוי שלא תוכל לבלום בזמן, כמו ילדה שקופצת לכביש או נהג שיוצא מחניה מבלי להסתכל שאתה בא במהירות (יש הרבה מקרים כאלה).

בשביל נהיגה ספורטיבית ישנם כבישים שכל אחד בעל שיקול דעת יכול להבין ששם מותר להתפרק קצת וליסוע מהר, לא בעיר.

פורסם

לא זכור לי שכתבתי שכאשר חותכים אותי אני מתחיל לטוס... את זה כבר המצאת לעצמך ופירשת לא נכון מהדברים שלי! אני לרוב או מאט או עובר נתיב אם הוא פנוי... זה הכל!

לגבי הרמזור, מודה בטעות, לא רגיל לעיר ולא רגיל לכל הרמזורים האלה כל שניה, מה לעשות (ויכולתי לא לכתוב את זה אבל עשיתי טעות ואני מודה בהף לא צריך להעיר לי על זה! אם אני מודה בה ז''א הבנתי את הטעות לכן לא צריך להתחכם ולהבהיר לי פה דברים)! וגם פה לפעמים מגיעים למצב (ז'בוטינסקי לפני היציאה מפ''ת בשעות הבוקר) שאתה נעצר באמצע צומת אדום כי אתה לא מצליח לסיים אותו, תעצור לפני הצומת? הנה סיפקת מקום ל 3 רכבים שנכנסו לפניך!

ככה זה התרבות בארץ ואי אפשר להיות כיבשה בלהקת זאבים! זאת עובדה!

מי שחי בהכחשה עם זה יכול להמשיך אבל אחרי שמכבישים יחסית ריקים ונורמליים באריאל עברתי ל''ת וכל יום אני נאלץ להתמודד עם התופעה של נהגי מוניות, אוטובוסים, חניות , אנשים מתאבדים וקטנוענים שנמאס להם לחיות אך טסים לספק את הפיצה, דעתי הפכה להיות שונה!

לחלק מכם זה שגרה, לי את האמת זה קצת חדש לכן כרגע התגובות שלי למצבים עדיין מוגזמות.

אגב את הצומת לא מצליחים לסיים בגלל כמות הרכבים ולא בגלל משהו אחר שלא תחשוב!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...