Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דודי שלום רב!

שים לב כוח =מומנט, לשם הפעלת כח צריך מומנט, כלומא בוקסה +מאריך קצר +ידית ארוכה ובמקרה הצורך יש להלביש מומנט,

אזהרה: מכיוון שהרכב ישן, הראש מהאלומיניום והברגים מפלדה, סכוי רב שניסיון להפעיל כח על ברגים שעשויים מפלדה, שתפסו קורוזייה , ונחלשו עם השנים, יגרמו לגזירתם,(שבירתם), לכן קח זאת בחשבון שאתה עלול להתקע עם ראש מפורק, ועם ברגים /גוזוניים, תקועים בבלוק, מבלי אפשרות לחלצם,

ואז תצטרך לחפש בעל מקצוע, שבספק רב יסכים/ יצליח לחלצם. ואתה תתקע עם בלוק מושבת, שמחיר

מנוע אחר שווה לערך הרכב, האם זה כדאי לקחת את הסיכון, זה נתון לשיקולך?!

לסיכום במידה והברגים לא נפתחים בכח סביר ללא הפעלת מומנט, ולאחר ששפכת נוזל חלודה ודפיקות קלות על מנת לזעזע את הברגים ולהקל על פתיחתם, עזוב את זה וגש לבעל מקצוע שיהיה מוכן לתת אחריות במידה והברגים יגזרו.(אני בספק אם תמצא אחד כזה!)

לסיום מדוע אתה מפרק ראש, מה הבעייה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
דודי שלום רב!

שים לב כוח =מומנט, לשם הפעלת כח צריך מומנט, כלומא בוקסה +מאריך קצר +ידית ארוכה ובמקרה הצורך יש להלביש מומנט,

אזהרה: מכיוון שהרכב ישן, הראש מהאלומיניום והברגים מפלדה, סכוי רב שניסיון להפעיל כח על ברגים שעשויים מפלדה, שתפסו קורוזייה , ונחלשו עם השנים, יגרמו לגזירתם,(שבירתם), לכן קח זאת בחשבון שאתה עלול להתקע עם ראש מפורק, ועם ברגים /גוזוניים, תקועים בבלוק, מבלי אפשרות לחלצם,

ואז תצטרך לחפש בעל מקצוע, שבספק רב יסכים/ יצליח לחלצם. ואתה תתקע עם בלוק מושבת, שמחיר

מנוע אחר שווה לערך הרכב, האם זה כדאי לקחת את הסיכון, זה נתון לשיקולך?!

לסיכום במידה והברגים לא נפתחים בכח סביר ללא הפעלת מומנט, ולאחר ששפכת נוזל חלודה ודפיקות קלות על מנת לזעזע את הברגים ולהקל על פתיחתם, עזוב את זה וגש לבעל מקצוע שיהיה מוכן לתת אחריות במידה והברגים יגזרו.(אני בספק אם תמצא אחד כזה!)

לסיום מדוע אתה מפרק ראש, מה הבעייה?

בברכה

צביקה

ץודה על התשובה המושקעת.. ...

פירוק הראש נעשה לברור הנזק שנעשה לאחר קריעת רצועת טיימינג באמצע נסיעה..

מה הנזק המקסימלי שיכול להתברר בפתיחת הראש? הראש הלך זה הבנתי.. אבל יכול לקרות עוד משהו?

פורסם

מה הנזק המקסימלי שיכול להתברר בפתיחת הראש? הראש הלך זה הבנתי.. אבל יכול לקרות עוד משהו?

תתפלא אך לא בטוח שהראש הלך, ברוב המקרים שסתומים מתעקמים בלבד, ויש להחליף מספר שסתומים, לישר ולמלאות ראש ללטש שסתומים לההחליף אטם ראש, רצועת טימינג +מותחן במקרה וקיים, החלפת שמנים ומסננים, ולהניע.

השאלה הנשאלת האם הברגים בעת ניסיון פתיחה לא ישברו, וקצה הבורג ישאר בבלוק , עם אפשרות קטנה לחלצם, והשאלה השניה, מדוע החלטת שנגרם נזק, ניתן לנסות להרכיב רצועה חזקה, ולנסות להניע, במקרה הכי גרוע השסתומים כבר התעקמו, או לבדוק דחיסה לאחר הרכבת רצועה, באם הדחיסה בכל הצילנדרים נמוכה מאד, יש לפרק ראש ומומלץ לעשות זאת במוסך.

בברכה

צביקה

פורסם

גלגל השיניים של הראש מנוע שעליו מורכב הטיימינג תקוע.. ניסיתי עם הרצועה הקרוע לנסות לסובב אותו ביד אבל הוא תקוע מה שכנראה מעיד שהוא התנגש בשסתום ולא זז .. השערה נכונה?

פורסם
גלגל השיניים של הראש מנוע שעליו מורכב הטיימינג תקוע.. ניסיתי עם הרצועה הקרוע לנסות לסובב אותו ביד אבל הוא תקוע מה שכנראה מעיד שהוא התנגש בשסתום ולא זז .. השערה נכונה?
המתן למומחים גדולים ממני, סביר להניח שכן, האם הרצועה באמת נקרעה, קפצה, או התגלחו מספר שינים?

בברכה

צביקה

פורסם
המתן למומחים גדולים ממני, סביר להניח שכן, האם הרצועה באמת נקרעה, קפצה, או התגלחו מספר שינים?

בברכה

צביקה

נקרעה לגמרייי רצועה קרועעה..

הגלגל התחתון עליו מחובר הטיימניג נע בחופשיות זה אומר משהו?

דרך אגב מה השמות של הגלגלים.. אני לא מתמצא בשמות

תודה..

פורסם

שלום.

אם אתה לא מצליח לשחרר את הראש אם רצ'ט יש כמה אפשרויות.

או לא אכלתה מספיק במבה, או אתה משתמש אם כלים לא נכונים [יותר הגיוני]

לי ניראה שאתה הולך להכנס להרפתקאה גדולה עליך אם אין לך כלים ואת הידע.

בכול מיקרה בהצלחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אם אתה לא מצליח לשחרר את הראש אם רצ'ט יש כמה אפשרויות.

או לא אכלתה מספיק במבה, או אתה משתמש אם כלים לא נכונים [יותר הגיוני]

לי ניראה שאתה הולך להכנס להרפתקאה גדולה עליך אם אין לך כלים ואת הידע.

בכול מיקרה בהצלחה.

בברכה בני ל.

קניתי ידית כוח ומאריך קצר..

בכל אופן תודה אני יעדכן

פורסם

אז הנה עדכון עצוב...

פתחתי ראש מנוע.. שזה לא כזה בעייה בכלל.. כל אחד לדעתי יכול לעשות את זה לבדו באוטו כמו אונו..

הורדתי קודם את הקרבורטור אחרי זה את הקאמשפט ואז את הסעפת.. והוצאת כל הצינורות..

אז מה שראיתי זה ככה.. הבוכנות תקועות ז"א הקראנק כנראה שבור.. המצב שלהם לא טוב..

דוקא הראש מנוע טוב..

אז ככה.. אני לא יודע מה לעשות אני אוהב את האוטו.. אבל להחליף עכשיו מנוע קצת כבד עלייי אני חייל.. יש רעיונות מה לעשות..?

פורסם
חפש מנוע מפירוק או אונו כזאת אחרי תאונה אין ברירה שיפוצים וקומבינות לא עוזרות במצב כזה

מחירים +/-?

תודה

פורסם

2000 שקל בערך למנוע לא כולל הרכבה

אם אתה אוהב את האוטו אני לא רואה סיבה שלא תשקיע בו ברנו שלי השקעתי ים של כסף שבו יכולתי להביא אוטו יותר חדש אבל משיקולים כמו שאני אוהב את האוטו לא החלפתי למשהו אחר והמשכתי להשקיע ואני עדין ממשיך

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
אז מה שראיתי זה ככה.. הבוכנות תקועות ז"א הקראנק כנראה שבור.. המצב שלהם לא טוב..

ממש לא סביר בעייני שמקריעת רצועת טיימינג נשבר קרנקשפט. שים את הגיר בחמישי ודחוף את האוטו

קצת קדימה/אחורה, ותראה אם הבוכנות באמת "תקועות". שים תמונות - למה אתה מתכוון "המצב שלהם

לא טוב"?

:turn-l:
פורסם
נקרעה לגמרייי רצועה קרועעה..

הגלגל התחתון עליו מחובר הטיימניג נע בחופשיות זה אומר משהו?

דרך אגב מה השמות של הגלגלים.. אני לא מתמצא בשמות

תודה..

לא נראה לי שאתה בדיוק יודע לאבחן מה הנזק.

אם הגלגל התחתון עליו מחובר הטיימניג נע בחופשיות ו"הבוכנות תקועות"(לא עולות ויורדות)

ז.א. שנגזר הקייל של גלגל הטיימינג התחתון.הכניס להילוך נענע קדימה ואחורה ובדוק תנועת הבוכנות.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...