Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FORD RS2000 VS VW GOLF VR6

dragonrs2000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אתמול הלכתי לבקר את חברי הטוב, אורן XGTI, ויש המכירים אותו כאורן RS2000, או פשוט זיגי. פיתחנו אני, הוא, ומיודעכם איציקRS2000, ויכוחון קטנטן היאה לילדים בכיתה ב', משהו שטוף טסטוסטורון ואגו גברי שבודאי וודאי כולכם מכירים.

אז מי לוקח? אני החזקתי ב-RS2000 3 שנים. אכן, בשנה האחרונה מביניהן מצבה היה לא משהו, אבל עד אז היתה בת זונה בגדול, ועמדה יפה עם העארס המלוקקת של איציקי(0-140 אולי הפרש של חצי אוטו, לא יותר - וכל דבר אחר שיאמר על פני פורום זה או בכל מקום אחר - שקר וכזב הוא! חושך מוחלט ומנוקר מאמת! :) ). אני מאוד מכבד את ה-RS2000, בגדול, אוטו בן זנונים, מהרבה בחינות, למרות שגם לו כמובן יש הרבה downsides. אבל לבוא ולשמוע בזלזול משווע משני בעלי RS2000 שמדברים כאילו הם נוהגים במינימום SKYLINE GTR, שהם בועטים VR6 בקלות מחליאה, האוטו אפילו אינו מהווה אתגר, די קומם את דמי הטריפולטאי וחובב הויכוחים והביאני לכתוב בפורום זה.

אז קדימה - יש כאן בעלי VR6 שיצאו עם RS2000? כאלו שמעוניינים לצאת בתמורה להתערבות הולמת :))) ? אני לא עליתי על ויאר - אבל ממה ששמעתי וראיתי מהצד, אמנם לא מדובר באופציה האולטימטיבית לאוטו ספורט, אבל בהחלט מדובר בבהמה לא קטנה עם בסיס שיפורים מחליא.

(אגב - הויכוח החל, כמובן, מתוך הבזקי זלזול משוועים כלפי הבייבי שלי(!), גולף GTI, 1.8, 8 שסתומים, תמימה, יפהפייה, שנראית ונוסעת כאילו היא לפחות 5-6 מעל לשנתון הנוכחי שלה, אם כי אינה חזקה(עדיין!) כמו האראס 2000 המהוללת :p )

פורסם

אני יכול לתת סוג מסויים של אומדן ... 3 לחיצות מול ה RS הלבנה של זיגי לשעבר.. , 2 לחיצות מול VR6 ..

(הרכב שלי היה פיג'ו 205 GTI) , זיגי (ועוד 3 RS2000 שהיו במפגש באותו יום) קיבל קרוב ל 3 רכבים הפרש , ה VR6 קיבלה אוטו וחצי ... מכך אתה יכול להסיק שה VR6 יחסית חזקה .. (וכדי שלא יהיו תרוצים, לחצתי באותו יום עם 3 RS'ים שונים .. לפחות פעמיים עם כל אחת .. וכולן קיבלו :) למייטב ידיעתי .. גם איציק (או שחורה אחרת) )

פורסם

נמחקו תגובות לא ענייניות.

אם למישהו אין מה לתרום לדיון הסרק הזה, עדיף שלא ירשום.

השרשור לא ננעל עדין מכיוון ש . ממ. לא יודע.

אם יגרר לאוירת מתנ"ס - ינעל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
נמחקו תגובות לא ענייניות.

אם למישהו אין מה לתרום לדיון הסרק הזה, עדיף שלא ירשום.

אם יגרר לאוירת מתנ"ס - ינעל.

כל הזמן אני חייב לעשות את העבודה השחורה פה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...