Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שעומד ללא טסט וביטוח כבר בערך 3 שנים בשטח פתוח בקרבת הבית אבל בשטח שלא מפריע

לאף אחד?

אגב הרכב נראה במצב נסיעה ולא מוזנח בכלל, עם אוויר בגלגלים אפילו ומספריי רישויי מאחורה ומקדימה והוא אפילו מניע מדיי פעם אך עומד כרגע בשל בעיות כלכליות של בעליו

יש מצב שיום בהיר אחד תחליט העירייה לגרור אותו לאחד החניונים שלה באזור ללא התרעה מוקדמת

לבעליו של הרכב כמו למשל פתק על החלון הקדמי או בירור פרטים של בעל הרכב מהמאגר של משרד הרישוי והרמת טלפון לבעלים ?

מה אומר החוק ומה מתבצע תכלס בשטח, נתקלתם במקרים כאלה בעבר אשמח לשמוע איך נגמר הסיפור?

תודה ויום טוב ושקט לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
מה זאת אומרת לקחת את הרכב בלא אזהרה והודעה מראש?

העייריה מחוייבת להזהיר לפני כן ולהתריע. (אלא אם כן מדובר במקרים חמורים)

מזה מקרים חמורים?

הרכב לא גנוב ,חוקי לחלוטין ,בעליו אדם מאוד ישר ללא שום עבר פלילי , הרכב לא משועבד

אז אתם אומרים שחייב בהתרעה קודם לפניי הגרירה נכון?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בדר"כ משאירים פתק שבו דורשים ממך לגרור אותו או שהם יגררו אותו.

העירייה השאירה פתק? אולי גנבו אותו? או שאחד השכנים גרר?

פורסם

להבדיל מפקחים, אשר משאירים את הדו" על שימשת הרכב, במקרה של רכב הנמצא בחניה ללא תזוזה, הפקח משאיר מדבקה גדולה, המוצמדת לשימשה הקידמית, או לשימשת הנהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבנת נכון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

העירייה אמורה לאתר את הבעלים לפי מספר הרישוי ולשלוח לו מכתב רשום עם דרישה להזיז את הרכב.רכב שנשאר 60 יום באותו מקום נחשב נטוש לכאורה,ביחוד כשאין לו טםט.תקפיד לרחוץ את האוטו,ולהזיז אותו לפחות מרחק קצר כל כמה שבועות,ושיהיה אויר בגלגלים.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

בד"כ הערייה מדביקה לך את המדבקה הכי מעליבה בעולם:

"בעל גרוטאת רכב , הנך מתבקש להזיזו....וכו'".

מאוד מעליב אם זה נמצא על איזה קורבט סטינגרי בתהליכי שיפוץ:)

אבל בגדול כן, הם יכולים לגרור אבל רק בהתראה, וזה תקף לכל כלי רכב שעומד ללא טסט.

under construction..

פורסם
העירייה אמורה לאתר את הבעלים לפי מספר הרישוי ולשלוח לו מכתב רשום עם דרישה להזיז את הרכב.רכב שנשאר 60 יום באותו מקום נחשב נטוש לכאורה,ביחוד כשאין לו טםט.תקפיד לרחוץ את האוטו,ולהזיז אותו לפחות מרחק קצר כל כמה שבועות,ושיהיה אויר בגלגלים.

הרכב עומד דיי הרבה זמן באותו מקום ואני חושש להזיזו אפילו מרחק קצר מכיוון שכבר היה לי משפט

על זה בעבר וקיבלתי שלילה לחודשיים על תנאי למשך שנתיים אם אני אבצע את אותה עבירה שהיא נסיעה

ברכב ללא טסט וביטוח חובה בתוקף, יש איזה שהוא פיתרון חוקי ע"מ להזיז את הרכב אפילו כמה מטרים

משם ימינה או שמאלה או שפשוט אין ברירה ועליי לקחת את הסיכון, ברחוב הזה עוברים הרבה משטרה

ופיקוח עירוני?

מכיוון שהרכב עומד באותו מקום כבר תקופה ארוכה ללא טסט אני מאמין שהוא כבר דווח למשטרה ועבר לטיפולה ויכול להיות שהם פשוט מחכים שאני יזיז אותו אפילו כמה מטרים ואז הם יתנו לי משפט ושלילה ?

הריי הם מכירים את הרכב ויודעים בדיוק כמה זמן הוא עומד באותו מקום בדיוק וברגע שהם יעברו במקום ויגלו אותו במקום אחר אז הם ידעו "שנסעתי" בו ללא טסט וביטוח ואז ע"י בירור הפרטים שלי ישלחו לי דוח והזמנה למשפט הביתה בדואר רשום ואז במשפט יפעילו לי את התנאי של השלילה מהמשפט הקודם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יתנו לך דוח רק כי הרכב זז?

אם שוטר לא ראה אותך מניע ונוהג את הרכב אין סיבה שתקבל דו"ח, אולי דחפת את הרכב בלי לנהוג אותו?

אולי גררת את הרכב?

זה שהרכב זז לא אומר שאתה נהגת אותו, יכול להיות גם שהאמא של דודה של סבתא של חבר שלך הזיזה, אז למה שאתה תקבל את הדוח?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מקרה דומה היה לאבא שלי.

באגר שהיה עומד קרוב לשנתיים במגרש מסויים, העירייה לא שלחה אזהרה לחברה של אבא שלי, גררה את הבאגר על דעת עצמה ולקחה אותו למגרש גרוטאות.

אבא שלי טבע אותם וקיבל 50,000 שקל פיצויים.

פורסם

ראה סעיף 8א' לחוק שמירת הניקיון,השארת רכב ברשות הרבים.פעל כנ"ל ותשתדל שלא יהיו תלונות לעירייה..

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
הרכב עומד דיי הרבה זמן באותו מקום ואני חושש להזיזו אפילו מרחק קצר מכיוון שכבר היה לי משפט

על זה בעבר וקיבלתי שלילה לחודשיים על תנאי למשך שנתיים אם אני אבצע את אותה עבירה שהיא נסיעה

ברכב ללא טסט וביטוח חובה בתוקף, יש איזה שהוא פיתרון חוקי ע"מ להזיז את הרכב אפילו כמה מטרים

משם ימינה או שמאלה או שפשוט אין ברירה ועליי לקחת את הסיכון, ברחוב הזה עוברים הרבה משטרה

ופיקוח עירוני?

מכיוון שהרכב עומד באותו מקום כבר תקופה ארוכה ללא טסט אני מאמין שהוא כבר דווח למשטרה ועבר לטיפולה ויכול להיות שהם פשוט מחכים שאני יזיז אותו אפילו כמה מטרים ואז הם יתנו לי משפט ושלילה ?

הריי הם מכירים את הרכב ויודעים בדיוק כמה זמן הוא עומד באותו מקום בדיוק וברגע שהם יעברו במקום ויגלו אותו במקום אחר אז הם ידעו "שנסעתי" בו ללא טסט וביטוח ואז ע"י בירור הפרטים שלי ישלחו לי דוח והזמנה למשפט הביתה בדואר רשום ואז במשפט יפעילו לי את התנאי של השלילה מהמשפט הקודם

הם לא עד כדי כך מתוחכמים... אף אחד לא יבוא לבדוק אם הרכב זז, ואם כן יתחיל לחקור למה, מתי, כמה ואיך. יש למשטרה דברים יותר טובים לעשות. חוץ מזה, אתה יכול להוציא במשרד הרישוי רשיון זמני ל - 48 שעות שעולה 32 ש"ח ולסוע עם הרכב (כמובן שרק לצורך תיקונים וטסט, אבל הזזה גם נכללת, כלומר תוכל לטעון ל"שמירה על כשירות" או להגיד שאתה בדרך למוסך). דובר על כך רבות בפורום אספנות.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...