Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני לא מבין כלום !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שוקל לעבור לדירה אחרת, בעקבות המעבר ייעצה לי ידידה טובה [יש לי רק ידידות] שאולי כדאי שארהט את הדירה החדשה בכל מיני אביזרים וקישוטים שישברו קצת את השגרה.

עוד היא טענה שאוסף החרבות העתיקות שלי לא מרשים כמו שאני חושב ושלשמור מסטיקים שקילפתי מכיסאות בבצפר בו אני לומד לא נחשב לאקט מחאתי. לפיכך היא ייעצה לי, גש וקנה לעצמך כמה תמונות, גמרתי אומר בליבי לגשת ולרכוש מעט חפצי אמנות שכאלה, ואיפה אקנה אם לא בפורום החביב עלי ביותר [מייד אחרי פורום "הנקה, בעד או נגד"]

בקיצור - חיפוש קצת בלוח המכירות של הפורום העלה חיש מהר עשרות תוצאות, כולן של אנשים שבמודעה מפרסמים "למכירה רכב + תמונה" - אמרתי לעצמי

נו, רכב אני לא צריך, שכן מיטב התוצרת הגרמנית שוכבת אצלי בחניה, מייד לצד האוטו שלי, אז אוכל לפחות לרכוש את התמונה

אך אויה !

אין תמונה ואין אמנות במודעות הללו.

רבה היא האכזבה

וצר לי על השקר הגס בו תליתי את תקוותי

בקיצור - רציתי לעדכן - את חובבי האמנות בינינו:

אל נא תתפתו להכנס למודעות הללו - אין שום תמונה ושום בטיח

כמה מהמוכרים אף היו גסים ומרושעים כלפי כאשר התקשרתי להתעניין בתמונה אותה הם מציעים למכור.

אכן גסות רוח אמיתית

רון.

-המודעה המצורפת היא להמחשה בלבד, כמובן.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...