Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הד-יוניט pioneer mp30

זוג אחורים 6*9 פיוניר 350 וואט 80 אראמאס דגם ts-a6971e

זוג קדמיים פיוניר 6.5 160 וואט דגם ts-g1611r

וטוויטרים של פיוניר דגם ts-t110

כל זה ללא הגברה בשביל מישהו כמוני שהוא לא אודיופיל - זה סט שייתן תמורה טובה לדעתכם? ז"א הסאונד שאני אקבל מהסט הזה יהיה (באופן יחסי כמובן) איכותי?

או שהרכיבים האלו ללא מגבר לא מנוצלים כראוי?

פורסם

אחי הטוויטרים האלו עולים 250 שקל..

מה גם שבאוטו הקודם שלי הייתה לי מערכת שהיה מורכב בה טוויטרים זולים שהוצאתי בחינם מהמתקין מדרכה שהייתי אצלו והם עשו הרבה הבדל ובלי הגברה..

פורסם

אני מאמין שכשתשמע טוויטר איכותי תבין מה ההבדל ביניהם, עד אז גם אם תרצה אין לך את היכולת הבסיסית להבין ולשפוט את ההבדלים.

אבל בכל מקרה אם אתה אוהב את הסאונד שמוציאים הטוויטרים הנ"ל אז בכיף אחי-תתחדש ותהנה מהמערכת כמה שאתה יכול.

פורסם

למען האמת.. שמתי לב שאת הטוויטרים אני בקושי שומע..( כן אני יודע שניסחתי את ההודעה הראשונה כהתייעצות שזה אומנם דיי טיפשי כי המערכת כבר מותקנת.. אבל ידעתי שככה אני אקבל חוות דעת יותר אובייקטיבית..) יש דרך בהגדרות במערכת להגביר טיפה את הטוויטרים? לשחק איתם קצת? כדי שהם ייתנו תוצאה קצת יותר טובה.. כי זה נראה לי מוזר בהתחשב בעובדה שברכב הקודם שמעו את הטוויטרים הרבה יותר טוב...

פורסם

אמור להיות לך במערכת מצב שאתה יכול להרים את הטרבל

זה יהיה רשום כHIGH או TREBEL תרים אותו קצת ותשים לב להבדל.

פורסם

la-v22,

היכן הטוויטרים מורכבים ברכב? תדאג שהם יהיו מכוונים אליך לפרצוף ON AXSIS ואז תקבל את האפקט המקסימלי מהם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אחי הטוויטרים האלו עולים 250 שקל..

מה גם שבאוטו הקודם שלי הייתה לי מערכת שהיה מורכב בה טוויטרים זולים שהוצאתי בחינם מהמתקין מדרכה שהייתי אצלו והם עשו הרבה הבדל ובלי הגברה..

אני לא דיברתי על המחיר שלהם , אלה על מה שהם שווים (אפילו ת יראה איך "הוצאת" כאלה בחינם מהמתקין שלך)

ההבדל של טויטרים כאלה הוא יותר פסיכולוגי.

פורסם

טוויטרים של פיוניר נקראים גם "סכינים" משום שהצליל שיוצא מהם כל כך מתכתי וכואב שזה בלתי נסבל לאוזן אנושית - בטח כשמדובר במישהו שהטעם שלו במוזיקה הוא לכוון הצליל הרגוע...

אם אתה בקושי שומע אותם - תשאיר את זה ככה - זה עדיף על זה שלא תשמע שום דבר חוץ ממתכת טהורה שמנגנת (צורחת) לך באוזן.

סה"כ למשתמש ה"ממוצע" כפי שאתה קורא לזה, עם אוזן לא "מאומנת" כפי שאני קורא לזה - בלי הגברה - אתה תהנה ממנה - אבל בסופו של דבר זה תלוי רק בדבר אחד - אם אתה תאהב את מה שאתה תשמע או לא - את זה אף אחד לא יכול להגיד לך מראש - זה הטעם האישי שלך והוא יקבע בסוף

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה, ברכב הקודם אהבתי את מה שהטוויטרים נתנו לי.. ואתה אומר שהטוויטרים של פיוניר מפיקים צליל גרוע אז מה שאתה בעצם אומר שכדאי לי אולי להחליף לטוויטרים אחרים שייתנו לי צליל יותר טוב?

פורסם

אם אהבת - תשאיר!

בסוף, אחרי הרבה זמן בפורום הזה ו\או אחרים ואחרי המון מערכות אתה תלמד ותבין דבר אחד ויחיד - מה שאתה אוהב זה מה שאתה צריך!

במילים אחרות - אל תקשיב לאף אחד שאומר לך שסט אחד יותר טוב מהשני - תיקח את שני הסטים, תקשיב לשניהם ותחילט אתה איזה סט אתה יותר אוהב!

אם אתה תיתן לי לבחור בין פוקאל אוטופיה שעולה קרוב ל12 אלף שקל לבין מורל אילייט 6 שלוש חלקים שעולה קרוב ל4 אלף - אני תמיד אבחר במורל!!!

נשמע לך קצת מוזר לא?... - זה עניין של טעם אישי וזה הדבר שקובע.

קניתי כל כך הרבה סטים של רמקולים בגלל שחשבתי שהם יהיו יותר טובים או שיתנו תמורה יותר טובה בעד הכסף שאני משלם עליהם או שההגברה תנוצל יותר נכון וכו'... בסוף חזרתי למורל בגלל שהבנתי דבר אחד ויחיד - זה מה שאני אוהב, לכן, זה מה שאני צריך!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...