Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מאזרחים מונית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ואני קונה מונית, נגיד.

נגיד ואין לי רישיון מונית, נגיד.

נגיד וזה רכב שאני רוצה לשימוש יומיומי, נגיד.

מה התהליך של האיזרוח שלה?

תודה לעונים.

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הולך למשרד התחבורה , מוציא רישיון חדש, מחליף מספרים, מוריד כובע ומדבקות. עושה ביטוח, משלם אגרה והולך לעשות טסט.

לפרטים יותר מדויקים תפנה פשוט למשרד התחבורע, או חכה לתשובה מעמית.

ROOONEEYY

פורסם

ואם נגיד קניתי מונית מרצדס חדשה שעולה בשוק הפרטי סביבות החצי מיליון שקל ,וכמונית היא עולה לי פחות מ200K -איפה עוד 300K שקל נותרים בכל הסיפור הזה?

פורסם
מכס ומיסים.

אסף

אתה יכול לפרט? המחיר של מכונית בשוק המוניות היא ללא מכס ומיסים? וכאשר אני מאזרח מונית אני צריך להוסיף את המכס והמיסים?

לא הבנתי מה הקטע, מי יקנה מרצדס בצבע לבן :loco:

אצלנו היו* גם בשחור...
פורסם

אחרי שמונית נמצאת מספר שנים** בשוק, המיסים שידרש לשלם אדם המבקש לאזרח אותה- מבוטלים.

** שלוש, או חמש שנים, אני לא זוכר.

פורסם

ידידנו פליקס פשוט שכח את השלב (המשמעותי) הזה.

אגב בשדרות הר ציון בתל אביב בקטע הדרומי יש הרבה סוחרי מוניות, הם ישמחו להסביר לך את התהליך

(בתקווה שאולי תקנה מהם איזו גרוטאה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסוחרים בהר ציון מוכרים... הבעיה שהם רוצים מחיר שווה ערך למיסים על אוטו הרכב, כדי לאזרח לך אותו.

פורסם

ליד מוסך רמות (בקוממיות בבת ים) יש מרצדס כסופה שהיתה בעברה מונית, לבעלים של אותה מרצדס יש חבר שאיזרח פאסט (וגם היא כסופה כיום).

הפואנטה: בעל המרצדס מתעסק עם כל מיני תוספות קוסמטיות ומכניות לרכב ואני מניח שישמח לספק מידע וסיוע בתמורה לרווח שיהיה קטן משל הסוחרים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לא הבנתי, מה סיוע איזה סיוע? בשביל מה הוא צריך סיוע ועוד לשלם עליו?

כל הפרוצדורה הזו בכלל ללא כזו מסובכת כמו שעושים ממנה, מה מדובר בטיסה לירח וחזרה? כולה ללכת למשרד הרישוי ולעבור כמה פרוצדורות, לא סוף העולם.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...