Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שצריך להגיע למצבים כאלו בכלל

אין מה לעשות אנחנו חיים במציאות מעוותת... רק בכח לומדים הפושעים האלו אה?!

חבל שזאת לא תהיה הפעם האחרונה שיגנבו אוטו

מקרה כזה יכול להרתיע הרבה גנבים ומקווה שבנאדם שמתכוון לתכנן פשע מסויים יעשה תחישובים שלו אם כדאי לו לסכן את חייו בשביל אוטו גם אם האוטו הזה הוא SLR לדעתי לא שווה תסיכון

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם מפספסים את העיקר, השוטרים לא ירו בו כי הוא גנב קולט.

השוטרים ירו בו והרגו אותו בצדק בגלל שהוא פושע שאין לו כבוד לחיי אנשים ומוכן לעשות הכל בשביל כסף.

ואני מחזק לגמרי את המשטרה בעניין הזה וכל הכבוד.

רק חבל שבמדינה היותר מידי מתוקנת בשם ישראל כנראה שיעמידו את השוטר המסכן לדין על שימוש מופרז בכוח ולמשפחת הגנב הפושע ישלמו עד סוף ימיהם.

בושה.

פורסם
להרוג בנאדם בגלל שהוא טיפש? אני חולק בתוקף.

איפה ראיתה שמישהו רשם "להרוג בנאדם בגלל שהוא טיפש"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
להרוג בנאדם בגלל שהוא טיפש? אני חולק בתוקף.

לירות בבן אדם בגלל שהוא עבריין = טוב מאוד. זה שהוא טיפש (ואגב, בכלל לא בטוח שגנב רכב הוא אדם "טיפש") זה כבר נושא אחר לגמרי, טיפשות לא תמיד נמדדת במעשים.

אם למשטרה היתה רשות לירות למוות בגנבי רכב אז תאמין לי שאם גנבי הרכב היו יודעים שיש סיכויים של לפחות 50-70% שהם לא חוזרים הביתה (על הרגליים, שלמים ובריאים) מה"משימה" שלהם - היקף הגניבות היה יורד פלאים (גם כתוצאה מאפקט ההרתעה וגם כתוצאה מ"דילול" של הכנופיות\גנבים הללו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לך תדע אולי אדם מסומם אפילו בשביל 100 ש"ח ייגנוב רכב בשביל הג'וינט הבא...
נציג של אל-סם שטף לך את המוח?

נרקומנים הם אנשים נואשים, הם ימכרו את התרופות של אמא שלהם בשביל מנה כי הם מכורים.

מעשני ג'וינטים אינם נרקומנים. קנאביס אינו ממכר ולכן לא גורם למשתמש בו להיות נואש למנה ממנו. חלק לא קטן מהאנשים שאתה מכיר צרכו או צורכים ג'וינטים.

כ-40% מהסטודנטים הודו שהם מעשנים ג'וינטים. יחד עם אלו שמעשנים ולא מודים, יש כבר רוב.

רוב האקדמאים והסטודנטים במדינה לא גונבים מכוניות ומנסים לדרוס שוטרים.

הם אולי משמינים מבמבה וקולה, מבזבזים את זמנם מול סרטים מצויירים ולא מנצלים 100% מהפוטנציאל שלהם כדי להתקדם בקריירה - אבל לפשע הם לא מתדרדרים.

עד כאן בנושא "נרקומן או סטלן, מצא את ההבדלים".

ובנושא עברייני רכוש -

מי שמנסה לדרוס שוטר או אזרח בכוונה תחילה הוא כבר לא סתם עבריין רכוש. זה כבר נסיון רצח.

האם מי שגונב רכוש ראוי לקבל עונש מוות?

אם הוא נתפס ומובא למשפט, עונש מוות נראה טיפה מוגזם.

אבל אם מישהו תופס אותו על חם ולא יודע במה הוא חמוש וכמה הוא מיואש - לדעתי, ראוי שהחוק יעמוד מאחוריו אם הוא הורג את הזבל.

שהחלאות יבינו שבמקצוע הזה יש סיכונים מקצועיים. אולי הם יעשו הסבה מקצועית.

פורסם

לירות בגנב?

אני תומך!

להרוג?

טיפה פחות.

אבל גנב שמנסה להרוג אחרים - משול לאדם שאוחז בידו נשק.

במקום הדק יש לו מצערת.

SAME SAME.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל הכבוד למשטרה. בניגוד לחלק מיפי הנפש, אני בעד לירות בגנבים. כמו כן באופן כללי אני בעד עונשים אכזריים ומרתיעים מאוד.

צודק איציק במה שאמר. אם אדם המבצע פשע - יהיה זה גנב רכב, פורץ, אנס, פדופיל או רוצח - ידע שבמידה וייתפס הוא ייענש בחומרה או אפילו ישלם בחייו (או באיברי הרבייה שלו במקרה של פושעי מין) הוא יעדיף למצוא עבודה נורמלית (או לקנות גלון של ווזלין ולעסוק באהבה עצמית).

הרתעה היא מילת המפתח.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

מה אתם מתחסדים כאן ומגינים על העבריין?

כל הכבוד למשטרת ישראל!

זה מה שצריך במדינה שלנו. אכיפה חזקה.

גנב יודע שאם הוא יגנוב או יפרוץ לרכב המקסימום שהוא יקבל יהיה לילה במעצר (אם בכלל יתפסו אותו). אם הוא ידע שהוא עלול לחטוף כדור בראש \ ברגל \ איפשהו - היקף הגניבות ירד פלאים.

מספיק עם הגישה המתחסדת "והאנושית". זה לא מתאים לאופי של מדינת ישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגיע הזמן ששוטרים יחלו "להיכנס" בכוח בגנבים באופן כללי, לא רק גנבי רכב.

דרך אגב- אני מרחם על השוטר.הוא יאכל אותה חזק בגלל זה. רק בישראל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סורוק - לך על זה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
את דעתי לא כדאי שאפרסם בפומבי.

אז תפרסם בסוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...