Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את דעתי לא כדאי שאפרסם בפומבי.
אל תעשה טובות.

אם הוא ניסה לדרוס שוטר הירי מוצדק לחלוטין, אם הוא גנב רכב הירי אינו מוצדק.

קשה לי עם מה שכתבתי לעיל, אני לא בדיוק מסכים עם עצמי במאה אחוז.

סה"כ אם מישהו ינסה לגנוב את האוטו שלי - דמו בראשו.

אני מאוד לא מתחסד. אני גם לא נגד משטר חזק. אבל אני בעד לעשות סדר ולא כאוס יותר גדול.

אולי בעצם סדר עושים בשיטה הזאת, לא יודע, אני עייף מדי בשביל לחשוב.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להזכירכם את המקרה של אבי דגן ז"ל, שגנב החיפושית שלו הרג אותו כשדרס אותו

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כמובן ..

גם החמאס יודע להתבכיין...

זה לא אומר שהוא צודק.

תבדוק שוב את הנסיבות ותראה לא כך הדברים.

זו חוצפה לומר שירו בו כי הוא ערבי..

נראה לך שהשוטר מטומטם? השוטרים יודעים טוב מאד שלא כדאי להם ללחוץ מהר על ההדק..

תקרא את הדברים מוואלה גם מעצבניםן אבל קצת יותר פרטים שיאזנו את התמונה

לכל פושע יש תירוצים..

http://news.walla.co.il/?w=/1/934764

וזה שהערבים מחפשים סיבות ולגיטימציה ללחום נגדינו. זה לא אומר שאנו צריכים לזרום עם זה..

פורסם

והיום הודיעו שיערך ניסוי ובו יחולקו 3,000 בובות בצורת שוטר לנהגים שנתפסו ויראו עצבניים.

זאת בובה כזאת שאפשר למעוך להוצאת עצבים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

להרוג עבריני רכוש זה טוב... (נקודה)...

המרחק בין עברינות רכוש ומעשי רצח הוא כמו המרחק בין שתי הגבות של עמיר פרץ... צמוד צמוד...

לא פעם הוכח כי עבריני הרכוש הם מסוכנים לציבור, לכאורה מדובר בגנב פשוט, ניכנס לוקח והולך - הביטוח ישלם... אך אם לפתע מפתיע אותו בעל הבית, הוא לא יהסס ויפגע בו... היו מיקרים שבהם תקפו קשישים והרגו אותם... ולא רק קשישים...

עוד קישור מעניין בין פשיעת רכוש וטרור... אוקטובר 2000, מישהו זוכר?

בארועי אוקטובר רשמה המישטרה ירידה של 70-80% באחוזי עברות הרכוש באזורי הצפון...:neutral:

למה? מי יכול למצא את הקשר? את האמת, לא קשה.. כולם היו עסוקים בהפגנות ולא היה להם זמן לגנוב...

אותו אדם שיכול לאחוז בנשק, וזה לא משנה אם זה נשק "אמיתי" כגון רובה או אקדח, או להשליך בלוק מגג של בית, שנהם נשקים, יכול באותה מידה להרוג ילד שניכנס לבית בזמן ה"עבודה" שלו....

אני, כאזרח שמשלם הרבה מיסים, שמח שסוף כל סוף יש שימוש נכון בכספים שאני משלם!

כן ירבו!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

במקרה כמו זה כשהשוטר היה בסכנה או חשש שהגנב יפגע בו עם רכבו אז לדעתי הירי היה מוצדק ב-100%!!

זה שאביו של הגנב ישר מיהר להפיל את כל האשמה על המשטרה זהו צעד שניתן היה לצפות אותו כי הרי הוא לא יגיד שבנו היה פושע וזה הגיע לו.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

ברמה העקרונית אני די מבין את הזעם וההזדהות עם פעולתו של השוטר.

אבל:

1. האם כולכם בטוחים שהאצבע הייתה לוחצת על ההדק באותה קלות לו לגנב הייתה חזות אירופאית , לדוגמא ? עם היד על הלב , זה לא יותר קל לירות בערבי ? הרי בשטחים זה עובד לא רע - לא ככה? משום מה יש איפה ואיפה כאשר החוק מופעל נגד יהודים , וכאשר הוא מופעל נגד ערבים/פיליפינים/סינים/רומנים וכו'.

נירנברג לא ממש רחוקה, מסתבר.

2. וגם אם לא היה מדובר בערבי , אלא באשכנזי נוסח ישי לדוגמא. האם באמת הייתה סכנת חיים שהצדיקה את הירי ? לא מה שקראתם בעיתון. האם באמת היה צריך לירות כדי למנוע פגיעה באחרים ?

ברגע שתאפשרו לשוטר לשלוף אקדח כדי להשליט סדר (ולא כדי למנוע סיכון חיים , אז אין ספק בכלל שיש הצדקה לירי) - אתם חוצים קו דק ומסוכן , שיוביל חיש מהר ל"מערב פרוע". רשות לירות חופשי הינה נקודה שקשה מאוד לחזור ממנה.

בואו נסתייג ממה שכתוב בעיתונים , בד"כ הם נותנים לא יותר מ-10 אחוז אמת , ונחכה למסקנות של החקירה.

פורסם

אינעלק ראבאק תקשורת שמאלנית. מעניין אם הוא היה רוסי או סתם איזה מתנחל היו מציינים את זה? לא נראה לי. ברגע שמדובר על ערבים אז כל היפי נפש קמים ומתחילים בתאוריית הקונספירציה ושגם לערבים יש זכויות ואסור להרוג גנבי רכב. אותי לא מעניין מה הוא, ערבי או תימני או טורקי או גרוזיני, גנב רכב שיהיה מודע לכך שהוא יכול להיהרג, במיוחד אם הוא ערבי ויש לו מבט דומה למחבל במיוחד בתקופה כזו.

שמר בכנות הסיפור הנ"ל היה מגיע לתקשורת והיו דנים ודשים בו אם זה היה סתם ישראלי כלשהו ולא ערבי? עכשיו גם בטח כל החכ"ים הערבים ויוסי ביילין ידרשו גם וועדת חקירה שתחקור ושתעמיד לדין את השוטר, ותענה בכנות זה היה קורה אילו היה מדובר בישראלי?

ROOONEEYY

פורסם

תאמין לי שאם זה היה גנב ישראלי שהיה נורה ונהרג בידי המשטרה היית שומע על זה הרבה יותר בתקשורת.

היו מראיינים את המשפחה, והיו מנהלים חקירה חקירה הרבה יותר רצינית ממה שתתנהל עכשיו.

אסף

פורסם

וואלה באמת שווה הארץ, והם באמת שמאלנים יפי נפש עם עיגולדים. זה לא משנה את העובדה שככל הנראה התפקוד של המשטרה היה לקוי, ושהשוטרים שיקרו. זה גם לא משנה את העובדה שססטטיסטית, האצבע קלה על ההדק מול ערבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

למרות שאני נגד חקירת המקרה אבל אם כבר חוקרים אז איך זה שאותו גוף יכול בצורה אובייקטיוית לחקור את עצמו? - הרי זה ברור כבר עכשיו מה יהיו תוצאות החקירה..

ואותו הדבר לגבי צה"ל בכל מיני מקרי רשלות או כל דבר אחר(כמו הקרב בכרם-שלום) - איך זה שצה"ל יכול לחקור את עצמו בצורה אובייקטיוית שתביא אותו לאיזה שהם מסקנות הדורשות שינויי נוהלים או העפת קצינים על רשלות?

** רק ועדת חקירה בלתי תלויה יכולה לקבוע ולהגיע לאמת בצורה אובייקטיוית**

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...