Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ברשותי כ6 שנים רכב ממנוע על שלט עם מנוע GP 2.5CC

בעבר הייתי משתמש בדלק מסוג נייטרו 5-10% .

היות וגלון של 4 ליטר עלה כ180 שח[עסק יקר].

והיות וכבר מעל לשנתיים לא הסעתי אותה .ברצוני להסיע אותה שוב אבל בלי הוצאות [התחום הזה אצלי כבר לא באונו]

השאלה היא באיזה סוגים /וואריאציות של דלק אני יכול להשתמש כתחליף לדלק המקורי ?

מה עם אוקטן 96?[בשילוב עם קצת שמן מנוע?]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תבדוק מחירים בשוק.

גם אני מנסה לחזור לתחום (טיסנים) וקניתי לפני כחודש 5% ב70+ ש"ח בראשל"צ.

תבדוק באתרים של חנויות לגבי מחיר - אתה יכול למצוא קישורים לחנויות דרך פורום תפוז - טיסנאות ואם אין שם מספיק חנויות אז בפורומים אחרים בקישרים של תפוז יש גם קישורים לכל מיני חנויות.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=358&catId=9088

אני קניתי בטיסני גלקסיה/ טיסני ראשון.

יש הרבה חנויות באיזור המרכז.

בהצלחה.

:-D

פורסם

דלק טוב עולה 120-130 שקל, בדוק באמת בrczone.co.il.

לא הייתי ממליץ לך להסיע עם דלק טיסנים - אתה סתם תהרוס את המנוע (פחות ניטרו = צריך תערובת יותר עניה בשביל לקבל את אותם הביצועים = מנוע מתחמם ולא מקבל שימון).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

או שאתה פשוט יכול לערבב לבד..

פנה לטיסני חיפה הם מוכרים את כול החומרים שדרושים לתערובת,פעם עשיתי מחקר לא קטן בנושא..

והגעתי למקורות שהיו מוכנים למכור לי את כול החומרים,אבל בכמויות של 15 ליטר+,קשה להגיע לתערובת נכונה ונקייה,ממליץ לך פשוט לקנות דלק מוכן.

פורסם

מתעלק בשאלה:

עד כמה מסובך להרכיב קיט של מכונית בנזין?

לפי מה שאני רואה יש הבדל לא קטן במחיר בין המוכנות ולקיט הרכבה, אז רציתי לדעת האם ההבדל במחיר באמת שווה את זה.

שי. :-)

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

לגבי סוגיית הדלק ,

מכוניות שלט מסיעים עם דלק שיש בו כ 15-20% ניטרו ... וזה לא קשור לביצועים , ניטרו הוא הגורם בתערובת הדלק שמקרר את המנוע . פחות מדי ניטרו - אתה יכול להרוס את המנוע מהתחממות יתר .

גלון דלק נע באיזור ה 100-130 שקל , תלוי איפה אתה קונה וכמה אתה מקושר .

לגבי הקיטים ...

יש המ שנקרא RTR - READY TO RUN , לרוב הגרסא הסטנדרטית של אותו דגם , בלי שיפורים כלשהם אבל עם כל האביזרים שדרושים כדי להוציא מהקופסא ולהסיע . תמיד הקיט מגיע מורכב כמעט ב 80% אם לא מורכב במלואו .

הקיטים שדורשים הרכבה הם לרוב הגרסא היותר מקצועית של אותו דגם , כוללים שיפורים שלא כלולים בדגם הפשוט והעממי . להרכיב קיט כזה זה לא משהו מסובך , יש הוראות מאוד מפורטות , אבל מצריך חוש טכני בינוני .

עוד דבר , הקיטים שדורשים הרכבה מ 0 ... לרוב לא כוללים כלום ( מנוע , מערכת רדיו , סרבואים וכו' ) משמע , חוץ מרכב ערום לא יהיה שם כלום .

בניגוד לכל האחרים , אני אומר שאם אתה רוצה לקבל מידע ענייני לגבי תחום המכוניות שלט , אל תכנס בשום אופן ל RCZONE , יש שם המון ילדים שלרובם אין מושג ירוק , יש סיכוי טוב להתקל שם בביטוים כגון "פחחחח" או "אוטו סוסה ! " ... בקיצור לא מקום שסביר שתקבל בו תשובה נורמלית .

לעומתם הייתי ממליץ בחום על מועדון ההוט-ווילס .... חבר'ה יותר מבוגרים , יותר מקצועיים ועם הרבה יותר ניסיון ... יעזרו לך בכייף ... http://www.hotwheels-club.com/forum/default.asp

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

יפה אמר ידידי אביב

אני רק אוסיף - לאלו מאיתנו שרוצים להכנס לתחביב שידעו לא מדובר בסיפור זול, ועם סט תקלות נאה לאותו חודש אפשר בקלות לחצות את קו ה800 שקל עם קצת פינוקים של שיפורים וכו'

בכל מקרה - הוט ווילס מומלץ לשאיבת מידע, ויותר מומלץ מהכל להגיע למסלולים להתרשם לדבר ופשוט להיות"מציקים" עם מליון שאלות כדי לקבל מידע טוב

חשוב שקונים רכב מלבד טיב הרכב והמחיר לברר אודות זמינות חלפים, מכירם, והשירות אותה נותנת החנות ממנה קניתה...והאם היא היבואן או סתם משווק

לדוגמא מי שיקנה OFNA יגלה מכוניות מצויינות אבל עם יבואן על הפנים, עם מחירים מופקעים ושירות גרוע - בנוסף, יגלה שאין מלאי חלפים זמין

לעומת זאת מי שקנה GS יגלה מלאי חלפים מטוורף במחירים זנותיים ושירות מדהים מהיבואן והחנויות שמשווקות אותו

(אני לא מתייחס לשאר כי לי יש רק אופנה וג'י אס ואיתם התערבבתי)

דבר נוסף - אסף : אם הסעת באמת את המכונית הזאת, אז אני לא מבין איך לא שמת לב שהדלק שלך הוא לא בדיוק דלק,

הקשר בין דלק למכונית שלך (96? :D), לבין הדלק של מנועי ניטרו מיקרי בהחלט,

הדלק של הכלים האלו יותר דומה לאלכוהול או ספירט ולא לדלק מנועי רגיל..

מדובר במתאנול נקי (99.5 אחוז מתאנול נקי!)

עם ניטרו ושמן קיק\סינטטי

בדרך כלל מדובר ב15 עד 30 (הכי מקובל בצורה גורפת 20 אחוז) אחוז ניטרו

ו12 עד 16 אחוז שמן

השאר מתאנול

פורסם

אכן עסק יקרמכרתי את המכונית שלי לא מזמן עקב הוצאות גבוהות.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

קיצר אתם אומרים שאין מנוס מהדלק המקורי של היצור הזה.

אוקיי לקחתי בחשבון.

אגב הינה תמונה של הכלי שלי[שנת 2000,יד 1,עבר 3 גלונים בחייו]

P7012974.JPG

P7012975.JPG

P7012976.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בשום פנים אל תערבב לבד את הדלק , בחיים לא תצליח להגיע לרמה נורמלית של דלק וזה יגמור לך על המנוע.

הרבה תלוי במנוע שעל הרכב שלך , מנועי 18 ומטה אפשר להסיע גם עם דלק של 10 אחוז ניטרו , מנועי 21 ומעלה חייב להסיע עם 16 אחוז ומעלה וממולץ 20% , במיוחד בארץ שהאקלים הוא חם מאוד.

היתה לי מכונית מגיל 13 (כיום אני בן 18 )של טאמיה כביש מרצדס CLK-GTR 1:8 עם מנוע קטן יחסית (מנוע 15) והילוך אחד , מכרתי אותה ועברתי למשהו יותר רציני , של קיושו - מונסטר טראק בשם מד פורס אבל לא הרגילה אלא גירסא מיוחדת ומשופרת במיוחד שנקראת RCX עם מנוע אחר , חיזוקים בציריות,תושבות מנוע מיוחדות ועוד מלא שיפורים.

וכבר איזה שנתיים לא נגעתי בה אני רוצה לחזור קצת להסיע בימי שישי בצהריים.

בכל מקרה זה רכב עם מנוע 21 ו-3 הילוכים ככה שהוא יותר מהיר מהרבה מכוניות כביש , בשטח אין לו תחרות בכל הנוגע למהירות ועבירות , ביציבות יש קצת בעיה בגלל בניה שונה משאר המתחרים (זה כבר הסבר ארוך השוני בבניה של הרכב הזה מול המתחרים) אבל זה גם מאתגר מאוד לשלוט ברכב מיוחד כזה .

אם יש פה מישהו שרוצה לקנות אותה אז בכיף גם ככה בקושי אני מסיע, כולל הכל אני מוכר ב-3K , וכל האוטו שמור מאוד הוא ברמה הכי גבוהה שניתן למצוא כולל מערכת שלט דיגיטלית , מי שריצה עוד פרטים אפשר בהודעה פרטית.

הנה תמונות כמה תמונות :

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=1016699&alid=41836&uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&AlbumIsOpen=False

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=1016696&alid=41836&uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&AlbumIsOpen=False

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=1016698&alid=41836&uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&AlbumIsOpen=False

• תוכן חדש...