Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו סוכנות מכירה\טרייד אין\ליסינג חדשה,מה שנוח זה שיש להם סניפים בכל גוש דן (אני מראשל"צ)

אני רוצה עוד מעט להחליף את הררכ הישן שלי -לנסר 93 ולקנות רכב משומש אך משנתון מתקדם יותר

בסביבות שנת 2000 ,אני רוצה לקנות רכב, לא ליסיננג!!!

באתר שלהם כתוב שהטיפול הוא חלק מהשירות http://www.h-6.co.il/pickup.asp?car...@@א-יפו&loc=204

יכל להיות שהטיפולים הם חלק מהשירות שמקבל אדם שברשותו רכב שנרכש דרך ליסינג תפעולי

מעניין אם את השירות הזה מקבלים אנשים שרוכשים רכבים חדשים ברכישה רגילה(לא ליסינג)???

חוץ מעניין הטיפולים הייתי רוצה לשמוע(בעצם לקרוא :lol:) חוות דעת מאנשים

שרכשו את רכבם ב"הילוך שישי".

תודה למגיבים

יום טוב לכולם

הכל יחסי בעולם...

פורסם

לי יש נסיון עם הטיפולים שלהם.. ובקצרה,

נכנסתי יום אחד עם הקליאו שלי לאחד מרשת המוסכים וביקשתי שייתנו לי חוות דעת על הקלאצ' באוטו שחשבתי שהוא אולי צריך כבר החלפה (ההפרדה לא נעשתה באופן חלק אלא בצורה מקטעית)

כמובן הגעתי התייחסו אליי יפה ... הבוחן נכנס איתי לאוטו, עשינו סיבוב קצר(צרצר) והוא החליט משום מה בלי שום בדיקה מעשית של הקלאצ' שהוא הלך! :shock:

בלי שום נסיונות זינוק מהילוך שני כאשר בלם היד משוך או שום דבר שיכול להיחשב כבדיקה של הקלאצ' עצמו!

אח"כ לקח אותי למשרד ונתן לי את מה שהתברר כמחיר הזול ביותר שמצאתי להחלפה + עבודה של קלאצ' (מעניין למה)

כאשר לקחתי לבדיקה את הרכב במוסך מורשה אחר בפ"ת (מוסך מנור) ישב איתי הבוחן והסביר לי שאין שום בעיה באוטו ולמעשה מה שהפריע לי כל כך היה בכלל השטיח, (מיותר לציין שהוא עף מהאוטו עד היום..)

זאת ההתנסות שלי איתם.

לפי מה שאני יודע הם אלו בין הייתר שמטפלים ברכבים צבאיים, כך שאפשר להבין מאיפה מגיע ההתנהגות הזאת

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...