Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי שגם אם תחנה מרצדס עם כנפי שחף, הורש או בוגאטי ברחוב, יבוא הדביל שידפוק לך את האוטו, ילד (או מבוגר) שיפתח עליך דלת, זו הסחורה אצלינו בארץ.

אתה צריך לראות באירופה איך נראות המכוניות...

הבעיה היא שאנשים מזלזלים

הם לא מבנים כמה השקעה ונשמה יש לך באוטו על הצבע היפה ומה לא...

מבחינתם זה "קורטינה" עוד רכב ישן.

לפעמים זה בעיה עם הרכבי אספנות הפחות אקוזטיים.

NSU Club Israel

פורסם
תאמין לי שגם אם תחנה מרצדס עם כנפי שחף, הורש או בוגאטי ברחוב, יבוא הדביל שידפוק לך את האוטו, ילד (או מבוגר) שיפתח עליך דלת, זו הסחורה אצלינו בארץ.

אתה צריך לראות האירופה איך נראות המכוניות...

ואם תעיז להגיד לו משהו - במיקרה הטוב תקבל תשובה: מה קרה - כולה שריטה, גם ככה האוטו ישן! :evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אמנם הרכב שלי לא אספנות אקזוטי ,אבל לפני כמה ימים חניתי בת"א בחניה חוקית ורכב שלקח את הפניה רחב מדי העדיף להמשיך ולתת בידיעה ברורה מכה לקצה הרכב שלי כדי שלא יצטרך לעשות רוורס קטן אחורה ולתקן את הסיבוב...

פורסם

אכן בלתי נמנע.

לצערי צריך להשלים בחוסר ברירה עם המצב הזה, מפני שגם אם תהיה פדנט ותנקה כל פינה עם מברשת שיניים, כשתצא לרחוב, ותחנה כמו כולם, יחד עם כולם, הרכב שלך שווה לכל רכב אחר, ולאף אחד לא אכפת ממנו (חוץ ממך).

קצת (מאוד) עצוב ועקום, אבל זו ארץ הקודש.

פורסם

לירון, שאלה יהיו הצרות שלך, לוחית עקומה וטמבון שסרח...

אני מבין אותך, בחודש דצמבר נהגת גולף "התבלבלה" בין הדוושת ונכנסה בי. יכול להיות שעוצמת המכה הייתה חלשה, אבל הפאנל היה חלוד מה שהוריד את רמת החוזק שלו, והחמיר את התוצאה. מזל שהצמיג ספייר יושב בבגאז' וספג את המכה.

באותו רגע רציתי לשלב לרוורס ולא לקחת שבויים, כי רק שבוע לפני כן "פיחחתי" בעצמי את הפגוש האחורי ויישרתי את הקוים שלו, הייתה חלודה אבל היו קווים ישרים - ובמכה אחת, האוטו נראה כמו פחית.

רכב שאנחנו אוהבים ומשמישים לנסיעה יומיומית, יספוג במוקדם או במאוחר את המכה הראשונה. אף רכב לא חסין. וצריכים לקחת את זה בחשבון.

תגיד תודה שזה לא ביוזמתך.

בתמונה מצורפים תמונה עדכנית:

העיקום בפאנל הקדמי - כאשר תקפתי "דיונה" באור-יהודה, סלעים ארורים.... מי הרשה לכם להיות שם?

ועיקום בפגוש - כתוצאה מסיבוב סוויץ' (חשבתי שהרכב בN אבל מסתבר שהוא בהילוך ראשון :oops:)

שמעתי את העיקום הזה בפח כאשר נפגשתי עם עמוד הבטון - לא נעים... לא נעים בי-כלל!

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=64271

אני מקווה "לפחח" לה כבר את הצורה. שיחזרו לה הקוים העגולים שלה וג'ינג'י יהיה סתם צבע שיער...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אין מה לעשות לירון לירון, גם לי זה קרה עם הסובארו, פעם אחת פתחו עליה את הדלת בחוזקה ופעם שניה מישהו החליט שהיא מאוד מושכת עגלות סופר.

וכמו שבאמת אמרו רכב שהוא יום יומי אי אפשר לשמור אותו לתצוגה אלא אם יש לך חניה פרטית בעבודה ובבית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...