Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשתית כבישים מסוכנת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקום:

בתוך ירושלים - כביש 1 בין מחלף רמות לגבעה הצרפתית בצומת רמת שלומה.

המפגע:

בור גדול בנתיב הימני 5 מטר אחרי קו העצירה , כשגדר ההפרדה צמודה מאוד לכביש ואין בכלל שוליים.

הסכנה:

אם לא התמזל מזלך והיה אור ירוק כשהגעת לצומת (ולכן נסעת יותר מ 10 קמ"ש) הבור "מושך" את הרכב לתוך הגדר בצורה חדה ומסוכנת מאוד מאוד. כל הכביש הזה בעליה ושדה הראיה למי שמאחוריך קטן... לא נעים בכלל. אני לא מעיז לעבור בנתיב הימני מאז שכמעט התרסקתי שם.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 231
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רחוב ויצמן בכפר סבא בקטע שבין תחנה מרכזית לבין הגי סנטר לשני הכיוונים הכביש מלא בורות , שקעים, ומהמורות .

לא יודע מי אחראי למצב הזה אבל מישהו צריך לתת את הדין.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ביציאה ממחלף אשדוד לכיוון כביש מס' 4 יש קטע של בטון ממש בעיקול מחליק ביותר מסוכן מאד ביום גשום

החלקתי עם סמי טריילר במקום לפני חודש

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טעות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כביש 6 לאורך במקצטעים מסויימים. אני ממש רואה איך הרכבים כל הזמן מתנדנדים וקופצים. רכבים עם סרן חיי עם בורות כאלה משנים מאט את כיוון הנסיעה שלהם וזה דורש תיקון מצד הנהג. מסוכן במהירויות שנוסעים על הכביש הזה, במיוחד בכיוון הצפון משום מה הכביש פחות טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הכביש מפותל ובשיפוע ממש מסוכן שמושך את הרכב שמאלה

בתור נהג משאית התהפך לי שמה משטח..

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

המיקום :

קטע הכביש אחרי שנוסעים בקיצור מגבעת חן להוד השרון.

תאור המפגע :

כל הכביש אחרי הרמזור משובש, מהמורות גדולות וקטנות והכביש עצמו צר.

הסכנה(לא חובה) :

איבוד אחיזה , סטייה מנתיב , נהיגה ללא תחושת ביטחון.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המיקום :

כאשר נוסעים לכיוון נצרת, (כביש 79), לפני צומת סומך, ישנה פנייה ימינה חדשה לקרית אתא(איפה שבונים את שכונת אלונים).

תאור המפגע :

הפנייה ימינה הרבה יותר חדה ממה שהיא נראת !

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איילון דרום קצת לפני מחלף קק"ל , כשנוסעים ב 2 הנתיבים הימנים מרגישים קפיצות או רעידות . משהו בסלילה של 2 הנתיבים האלה לא תקין .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בכביש 60 מנצרת לעפולה כמה עשרות מטרים לפני הצומת עם כביש 65:

בצומת הזאת מכיוון נצרת לעפולה עובדים על שינוי כלשהו, יש מפרץ עם חץ ימינה לכביש 65. הבעיה שלפני המפרץ הרגיל בצומת יש עוד מפרץ זהה עם חץ ימינה, ניראה כמו כביש לכל דבר ועינין. בלילה או בגשם לא רואים שהכביש הזה מוביל לשום מקום, זה כביש שלא סיימו אותו ואין מחסום. בלילה מישהו בטעות עלול להכנס לפנייה הזאת ומצוא את עצמו טובע בשדה. מסוכן מאוד ומבלבל. הפנייה הלא נכונה נמצאת כ10 מטר מפנייה הרגילה, בראייה מוגבלת אפשר להתבלבל גם מי שמכיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המיקום: כלל איזור התעשייה בבת ים.

המפגע: בורות, סדקים גדולים, תשתיות ביוב הרוסות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
#הצעה.

למה שמנהלי הפורום לא יפנו למעצ ולכל הנוגעים בדבר.. שיעקבו אחרי השרשור הזה ויפיקו לקחים

מעצ נקראת עכשיו "נתיבי ישראל", יש להם מוקד 2120* במרכז השליטה הארצי החדש באור יהודה (לא רחוק מחברת מסלולים).

יש שם צוות שמחכה לפניות והם די מגיבים ומעדכנים על הטיפול שבוצע, זה רק לדרכים בינעירוניות.

לדרכים עירוניות צריך לפנות למוקד 106 של העירייה, לפעמים זה עובד תלוי בעירייה (בני ברק ופתח תקווה הן מהדוגמאות הגרועות).

השרשור הזה קצת מיותר אלא אם הפנייה לא טופלה.

פורסם

מיקום התמזגות כביש 38 לתוך כביש 1 לכיוון תל אביב קטע עם חתיכות בטון אשר גורמות להחלקה במהירות סבירה גם ,לפני כ מספר שבועות החלקתי כמעט לתוך הגדר

פורסם

הירידה מגשר ידין בכביש 22 צפון - האמצעי מבין שלושת פסי ההתפשטות התרמית בולט, תחושתמכה כאשר עוברים אותו במהירות גבוהה, במיוחד בנתיב השמאלי, קצת פחות באמצעי ועוד קצת פחות בימני. בשני הפסים האחרים, כמו גם בכיוון דרום, אין שום בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...